Обрій Серця

П`ятниця, 19.04.2024, 23:43

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2015 » Вересень » 25 » БЕЗ ТЕБЕ НЕМА ТЕБЕ
20:35
БЕЗ ТЕБЕ НЕМА ТЕБЕ

10933820_1581920772094663_7290403257254218646_n

    

БЕЗ ТЕБЕ НЕМА ТЕБЕ

25.09.2015 - 21:28

Все що відбувається навколо тебе є відображенням твого стану свідомості.

ТЕБЕ НЕМА БЕЗ ТЕБЕ

(ти все що Є)

Для того, щоб прийшло усвідомлення чогось, потрібно прийти до стану того, що цікавить.

Закони буття у всесвіті Єдині, все працює по єдиному принципу, ніщо не перебуває за межами Єдності.

В трьохвимірному світі нашої планети відбувалась гра, яка прийшла до повного завершення. Щоб усвідомити, що це за гра, потрібно усвідомити що взагалі є нашою Землею? І хто такі земляни?

Трьохвимірний простір – найрозділеніший стан свідомості, в який може зайти, вірніше в якому може перебувати Дух. Все діє в межах Законів Єдиного, тільки ось сприйняття цих законів заводить свідомість в різні стани перебування. Тому існуює ілюзія різних світів, сутностей, обмежень.

Так і наша Земля знаходиться в Законі Одного, тобто в середині нас! Що це таке?

Все, що відбувається навколо в дуальному просторі – сон Душі, тобто Душа перебуває в сплячому стані коли входить в матрицю штучноствореного трьохвімірного простору. Тому часто коли дивитись на очі новонародженої дитини, можна побачити як Душа повільно завантажується ( тобто погружається, переходить від одного – Божественного сприйняття до сприйняття оточуючих)  в іншу реальність.

Насправді трьохвимірний простір – це останній найщільніший стан, який проявляється, відбувається завдяки стану сприйняття. Так завдяки стану сприйняття відбувались всі найщільніші, тобто найбільш низьковібраційні події в просторі планети. А відбувались такі події як експеримент, в якому Дух перевіряв сам себе на Вічність, тобто можливість переходу в небуття. Розділена реальність створена для спроби перебування Душі без Духу, тобто як себе вестиме сприйняття – Творіння в відділеному стані від самого Творця - що і є трьохвимірною матрицею.

Небуття не існує, так як все є водночас. А експеримент на планеті Земля, взагалі вся історія планети протікає і відбувається як остання стадія пізнання Творцем свого Творіння. Що це означає:

Творіння, проходячи стадії від єдиної миті Творення до різних станів проявлення, відбувало процес творення поступово ущільнюючи простір, один стан свідомості творив інший. Так і зірки, світила творили планети і т.д. Щоб усвідомити щось – потрібно перейти в стан свідомості того, що бажаєш усвідомити. Все знаходиться всередині нас, нічого нема відокремленого, відділеного від нас. Все що потрапляє в твоє поле буття і є тобою, тобто створено саме твоєю свідомістю для твого ж пізнання.

Наша планета є НАЙНЕЙМОВІРНІШИМ СТАНОМ БУТТЯ, вона є заключною стадією творіння для проявлення Творіння всього Творця, тому що вміщає в собі всі стадії Творення від початку Творіння. Вона ж і є заключною стадією для Повернення до себе, до Творця.

Коли людина пізнає ким насправді являється, вона пізнає і Землю, Сонячну систему, галактику, Всесвіт! Все пізнається в стані Любові до всього Творіння, тому що стан Любові – об’єднує, а отже дає розуміння, що все що навколо нас – створено завдяки енергії Любові, яка породжує все у просторі. Любов дає можливість УСВІДОМИТИ, що все що є навколо стаорено нами самими, тому що є частиною нас.

Як і всі планети і світила, Земля це СТАН СВІДОМОСТІ, в якому перебуває Душа для завершення Творіння в цьому Всесвіті і переходу на Новий Стан Буття Нового Всесвіту!

Пізнаєш себе – пізнаєш ВСЕ! Амінь!

20.55. 25.09.2015   З Любовю.  

Переглядів: 839 | Додав: Mariya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0