Обрій Серця

Субота, 20.04.2024, 05:37

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2013 » Липень » 12 » БОЖЕСТВЕННА ВОЛЯ
20:09
БОЖЕСТВЕННА ВОЛЯ

    БОЖЕСТВЕННА ВОЛЯ

  (Стаття, написана для газети "СЛОВО ХРИСТОВЕ")

       «І відійшовши трохи, впав на лице своє і говорив: Отче мій! Якщо можливо, нехай мине Мене чаша ця; втім не як хочу Я, але як Ти.» Євангелія по Матфею26:39.

       Що є Волею Істинною, як пізнати і прийняти, усвідомити і злитись в людському тілі з Волею Бога, з Ритмом Божественної Рівноваги і Гармонії, з Досконалістю Божої Істини? Стати цією Істиною?!

      Метафізичний процес досягнення глибоких Істин завжди непростий, та цікавий. Кожна нова сходинка відкриває багатовимірні лабіринти, кожний вибір веде до невідомих подій. Так, крок за кроком, збирається Великий Досвід в скриньку Душі.  Ось про деякі моменти в прояві сьогоднішньої реальності хочеться переказати словами.

      

Глибоке пізнання матерії неможливе без розуміння різних точок сприйняття реальності. Ми знаємо, що наша Земля – експериментальна планета і життя її складає переплетення різних частотних рівнів і енергетичних особливостей. І якимось чином на нашій планеті водночас Душа проходить різночастотний досвід, різні ступені пізнання, різноманітні відчуття і проживання. Тому процес ВОЗНЕСІННЯ такий складний і проводить через багато Етапів пізнання – від страждання до Високих Станів Одухотворення. Та Шлях Вознесіння неможливий без повного ментального Очищення, без усвідомлення, що таке матерія третього-четвертого виміру. А отже, без відпускання цієї матерії. Це стосується відношення до споживання, відношення до Всього Творіння Божого!  


      Коли мені довелось побувати двох тілах одночасно і в двох часових лініях, в лемурійському  тілі в часи цивілізації Лемурії, понад трьох десятків тисяч років тому в лінійному часі, і в сучасному водночас, я лемурійка усвідомлювала свій зв’язок з собою в сучасному світі. Хоч сприйняття лемурійське не має нічого спільного зі сприйняттям сучасної людини, і лемурійське переконання в тому, що життя Райське є постійним незмінним станом, лемурійка все ж усвідомлювала контакт з новим часом, іншим простором реальності, та сприймала його по-дитячому, якось через призму Любові, постійного потоку Світла з грудей. Лемурійка змогла заглянути на багато тисяч років вперед, в 2010 рік і передати багатовимірну інформацію того часу не тільки з Землі – такий високий рівень свідомості був у цієї цивілізації. Як і сучасна людина поділилась знанням життя в чотирьохвимірному просторі. Отже Лемурійське Життя залишається, є завжди в тому вимірі часу як Прояв Дитячої Чистої Волі Бога на Землі.

      Втілюватись, проявляти свою точку сприйняття у всіх реальностях нашого Всесвіту є цікавим досвідом, і мандрувати в різних реальностях водночас є нашим природним вмінням. Людство, розширюючи своє сприйняття, буде проявляти такі вміння.

      В час спостереження за дивовижним життям в Лемурії, у лемурійки був прямий контакт з Сутністю, що перебувала на Сіріусі, відбувалось спілкування з однією з зірок потрійної зірки Сіріусу (А, В, С) – точного визначення поки нема. Отже відбувався взаємозв’язок трьох часових ліній, трьох рівнів свідомості.

      Та міркування, блаженна вдячність за все, що відбувається в просторі, привели мене до моменту Великого Прозріння. Моменту поєднання всіх розумінь і вимірів в Єдине Бачення.

      У нас Всередині містяться всі знання, всі Глибини Всесвіту, та щоб відкрити, усвідомити Рівні Буття, потрібно Активувати, відкрити доступ до все більш ширшого сприйняття, дійти до пізнання власним відношенням, власною Силою Любові. Щоб охопити Кола Сприйняття, потрібно усвідомити, а значить прийняти, полюбити кожен рівень Свідомості, кожну Сутність кожного Рівня, тобто стати Абсолютною Любовю.

   За неділі дві до тієї події, про яку хочу розповісти в статті, на весні 2011 року, під час медитації , на рівні так званої 10-тої чакри, приблизно 60см над головою (вона називається чакрою Христосвідомості), несподівано зазвучав чарівний Кристалічний Звук, приголомшуючи своєю Чарівністю і всеохоплюючою Глибиною. Звук лунав довго, за лінійним часом більше 15 хв. Це був неземний, неймовірної чистоти звучання звук Фа Дієз, ніби Хтось торкнув Кришталевою паличкою великий Музичний Кристал. Звук своєю вібрацією Освятив все навколо. Я довго озиралась, в хаті були мої дві доньки і більш нікого. Мене дивувало, що звук лунав дуже потужно, та ніхто не чув його. Цей Божественний Звук Лунав по всій Матінці Землі. Радість була неймовірною.

    Якось квітневим ранком того ж року, прокинулась і як зазвичай глянула на небо. І тут я побачила Рожеву Стежку до Раю – зі сходу на захід тягнулась по небу широка Дорога ніжно-ржевого і водночас яскравого кольору. Вона підіймалась все вище і вище. Я прийняла це як знак від Духовної Родини. І ось, розмірковуючи над Божественним Розумом, проникаючи своєю цікавістю і водночас Вдячністю до глибин свідомості, я по звичці зупинила зір на нашому Сонці. І що я ТАМ побачила?

    Чарівних Форм візерунки, Неймовірну Божественну Геометрію Божественного Порядку, в якій неземною Гаммою Фарб (переважав фантастичний бірюзовий колір з золотим і білим блиском) Переливалась, Виблискувала, Притягувала ВЕЛИКА БОЖЕСТВЕННА ІСТИНА. Я відчула, як ЩОСЬ починає Тягнути мене ВГОРУ. Мені довелось присісти, на ногах я б не встояла в ту мить.

   Отже ВЕЛИКА ДУХОВНА СИЛА ПОЧАЛА МЕНЕ ВТЯГУВАТИ ДО ВИЩОГО СВІТУ ЕРЕЗ СОНЦЕ. Спочатку на мить виникло вагання: а може, вийшовши з тіла, більше до нього не повернусь? Та нестримне бажання було сильнішим. 

   Якось, ніби з пробірки, через Коронну чакру мені допомогли вискочити з тіла, та, частина Свідомості все ж залишалась в тілі, частина, яку ми називаємо Земною. Далі я проходила ніби по трубі, яка була вузькою і водночас пластичною. Отже Вузький Прохід до Вищих Світів. Нічого ніхто не візьме з собою до НЕБА. Скільки б не старався надбати багатства.

   Прохід по так званому Порталу був довгим, та багато чого мені ПОЩАСТИЛО ПОБАЧИТИ по ШЛЯХУ ДО БОГА. Усвідомлення, що мене ПІДІЙМАЮТЬ  Сили Світла було чітким, та я не бачила нікого поруч. Тільки Радість і Довіру відчувала до Всього, велику, всеохоплюючу Вдячність!

   Мене підіймали над напівпрозорими Торами, які ніби входили один в інший, та все ж були один над одним. Там, ніби в мурашнику, рухалась велика кількість людей, всі взаємопов’язані якоюсь невидимою силою, всі залежні від тієї сили, та ніхто не помічає, що та пастка існує. Вони крутяться в тому Торі Життя і нічого не бачать. Я зрозуміла, що це та реальність, в якій знаходиться людство. Далі був Тор, який ніби знаходився ще нижче, ніби в пустоті. Там снували люди, обтяжені якоюсь спільною тугою. Все в тому Торі було якимось сірим, ніби в якомусь тумані. Мені було дуже шкода цих людей, хотілось крикнути їм, що вони СПЛЯТЬ! Як згодом усвідомила – це був так званий САД ОЧІКУВАННЯ для Душ, які пізнавали в нашій реальності непрості випробування і вийшли з неї в нижчі виміри. Та цей САД ОЧІКУВАННЯ вже спільними ЗУСИЛЛЯМИ ЛЮДЕЙ, Працівників Світла, Трансформований і приєднаний до Реабілітаційного Центру 5-го виміру.

    Далі були Тори з різними вібраційними рівнями, заповнені сутностями, які були зайняті своїми справами. Я пролітала в Порталі, по Центру всіх Торів, підіймаючись все вище і вже люди, що знаходились на тому рівні Буття, що людство спостерігає зараз – ставало все меншим і меншим, та його я не опускала з поля зору. Потім все стало взагалі як малесенька мультиплікаційна картина, де все здалось дуже СМІШНИМ, незначним, зіграним по ЗАЗДАЛЕГІДЬ СПЛАНОВАНОМУ СЦЕНАРІЮ!

   Я долетіла до ВЕЛИКОГО СВІТЛА, НЕЙМОВІРНОЇ ВОЛІ І ЛЕГКОСТІ, ВСЕОХОПЛЮЮЧОЇ ЧИСТОТИ І ДОСКОНАЛОСТІ, БЕЗМЕЖНОЇ ЛЮБОВІ. В МИТІ я ПОЄДНАЛАСЬ з ЦІЄЮ ВЕЛИКОЮ ЛЮБОВЮ, ЦЕЙ СТАН ОХОПИВ ВСЕ СВОЇМ СВІТЛОМ ДОСКОНАЛОСТІ!.... ВІДБУВСЯ ВИВОРІТ РЕАЛЬНОСТІ, ВСЕ НІБИ СТАЛО В СЕРЕДИНІ, СЕРЕДИНА ОХОПИЛА ВСЮ ДІЙСНІСТЬ БОГА.

     З ЦІЄЇ ГЛИБИНИ ВСЕСВІТУ БУЛО ЧІТКО УСВІДОМЛЕНО АЛЬФУ І ОМЕГУ ВСЬОГО ТВОРІННЯ НАШОГО ВСЕСВІТУ. ЯК ВСЕ БУЛО УТВОРЕНО! 

     Далі я ніби Пірнула в ЩОСЬ НЕВІДОМЕ, відірвавши зір від тієї Маленької реальності, яку ми називаємо життям на Землі. І ТУТ Я ПОБАЧИЛА ЩОСЬ НЕЗБАГНЕННЕ, НЕОСЯЖНЕ, НЕВІДОМЕ, НЕБУВАЛОЇ КРАСИ І ДОСКОНАЛОСТІ. ДІЙСНІСТЬ ТІЄЇ МИТІ СТАЛА НАЙДОСКОНАЛІШОЮ З ПРОЖИТИХ В ПАМЯТІ НА ВСІХ РІВНЯХ БУТТЯ. Мені було дано знати, що ЦЕ ЗАРОДЖЕННЯ НОВОГО ВСЕСВІТУ! ЦЕ НЕ БУЛО СХОЖЕ НІ НА ЩО, з чим могла б порівняти людина в нашому світі. Нема такої форми, кольору, звуку, руху, і взагалі порядку буття, щоб б нагадувало про ЦЕ!

    ЦЕ БУЛО НОВЕ ТВОРІННЯ, НОВЕ ДИХАННЯ, ЗОВСІМ НОВА ЕНЕРГІЯ! ДЯКУЮ ТВОРЦЮ ЗА ВСЕ! Прийшло усвідомлення – що Побачено-Відчуто-Почуто-Прожите – Було Тією НОВІТНЬОЮ СИЛОЮ, ЩО ДАВАТИМЕ ВСЬОМУ НОВОМУ ТВОРІННЮ НОВЕ БУТТЯ.

    Весь час неймовірної подорожі в тілі залишалось сприйняття, яке повністю отримувало інформацію ЗВЕРХУ. Тобто сприйняття відбувалось з декількох ТОЧОК РЕАЛЬНОСТІ. ОТЖЕ СКАЗАТИ ПОТРІБНО ТАКЕ: ВСЕ, ЩО ПРОЖИВАЄМО МИ НА ДАНІЙ ТЕРИТОРІЇ РЕАЛЬНОСТІ – СТВОРЕНО НАМИ САМИМИ І ТІЛЬКИ НАМИ! МИ ПОГОДИЛИСЬ НА ТІ УМОВИ ЖИТТЯ В ЯКИХ ЖИВЕМО В ТОЙ ЧАС, КОЛИ ПРОНИКАЛИ В ТОЙ ТОР РЕАЛЬНОСТІ, ЯКИЙ НАЗИВАЄТЬСЯ ЖИТТЯМ НА ЗЕМЛІ! МИ САМІ СЕБЕ КАРАЄМО ЧИ ОБДАРОВУЄМО! ТОБТО ВСЕ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД НАШОГО ВИБОРУ. ТІЛЬКИ ОПИНИВШИСЬ В ЦЬОМУ КОЛЕСІ ВТІЛЕНЬ, ЛЮДИНА ПОВНІСТЮ ЗАБУВАЄ - КИМ ЯВЛЯЄТЬСЯ! ВОНА НІБИ ПІРНАЄ В СОН. ТА ВСЕ Ж Є ТА НИТОЧКА, ЯКА ПОЄДНУЄ НАС З НАШИМ ВИЩИМ ЗНАННЯМ, З ІСТИНОЮ, З БОГОМ! І НЕМА ТАКОЇ МИТІ НА ЗЕМЛІ, КОЛИ МИ ЗНАХОДИМОСЬ САМІ! ЗАВЖДИ З НАМИ БОГ І ВСІ СУТНОСТІ СВІТЛА! ВЕСЬ ВСЕСВІТ СЛУЖИТЬ НАМ ДЛЯ НАШОГО ПРОЦВІТАННЯ! ВСЕСВІТ – ЖИВА ОРГАНІЗАЦІЯ БОГА! ВСЕ В НЬОМУ В ПОРЯДКУ І ВСЕ ВЗАЄМОДІЄ В ГАРМОНІЇ І РІВНОВАЗІ. ТА ДОКИ ЛЮДИНА НЕ УСВІДОМИТЬ - ХТО ВОНА, ДОКИ НЕ ПРИЙДЕ ДО СЕБЕ, ДОТИ БУДЕ КРУТИТИСЬ В ЗАМКНУТОМУ КОЛЕСІ ПЕРЕРОДЖЕНЬ, ПІЗНАЮЧИ ДОСВІД ГРУБОЇ МАТЕРІЇ, ДОСВІД СНУ СВІДОМОСТІ.

    ТОЙ, ЗАПОВНЕНИЙ СКЛАДНОСТЯМИ ТОР, ЩО НАЗИВАЄМО ЖИТТЯМ – СЬОГОДНІ ВЖЕ ЗОВСІМ ІНШИЙ. І ЛИШ НЕІСНУЮЧА РОЗДУТА БУЛЬКА МИСЛЕФОРМИ СТАРОЇ УЯВИ ТРИМАЄ ЩЕ ТУ РЕАЛЬНІСТЬ, ЯКУ СЬОГОДНІ СПОСТЕРІГАЄ ЛЮДСТВО. НЕГОТОВНІСТЬ ВІДПУСТИТИ СТАРИЙ ПОРЯДОК ЗАТРИМУЄ ЗМІНИ, ВЕЛИКІ ЗМІНИ НА МАТІНЦІ ЗЕМЛІ! АЛЕ ВСЕ ВЖЕ Є, НОВА РЕАЛЬНІСТЬ НЕ ЗАСТАВИТЬ СЕБЕ ЧЕКАТИ! ЛЮДСТВО ЗРОБИЛО СВІЙ ВИБІР, ХОЧ ЗВЕРХУ ВИДНО, ЯК ОСНОВНА ЧАСТИНА ЛЮДСТВА ЗНАХОДИТЬСЯ В ПОВНОМУ СНІ! ТА ПРОБУДЖЕННЯ СИЛЬНІШЕ, ВОНО ВІДРАЗУ АКТИВУЄ, ОСВІТЛЮЄ ВЕЛИКУ ЧАСТИНУ МАТЕРІЇ! НАМ З ГЛИБИНИ НАШОЇ СУТІ СВІТИТЬ ВЕЛИКЕ МАЙБУТНЄ! 

          Коли відбувається Перехід від людського до Божественного, все, що виникає як бажання відразу знаходить свій прояв у Дійсності. Так навколишня Дійсність преображається, все видозмінюється, наповнюється Світлом і Набуває Нового Змісту, який Переходить в Нове Життя. 

 

    З ВЕЛИКОЮ ЛЮБОВ’Ю, Марія Воробець.      12.07.2013

Переглядів: 607 | Додав: Mariya | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0