Обрій Серця

Четвер, 28.03.2024, 14:19

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2012 » Лютий » 7 » ДОРОГОВКАЗ, ЛІФТ ДО СЕБЕ І ЧИ ДОПИСАНІ КІНЦЕВІ МАЗКИ НА ПАЛІТРІ РЕАЛЬНОСТІ. АКТ ОДУХОТВОРЕННЯ!
16:30
ДОРОГОВКАЗ, ЛІФТ ДО СЕБЕ І ЧИ ДОПИСАНІ КІНЦЕВІ МАЗКИ НА ПАЛІТРІ РЕАЛЬНОСТІ. АКТ ОДУХОТВОРЕННЯ!

ДОРОГОВКАЗ, ЛІФТ ДО СЕБЕ І ЧИ ДОПИСАНІ КІНЦЕВІ МАЗКИ НА ПАЛІТРІ РЕАЛЬНОСТІ.

АКТ ОДУХОТВОРЕННЯ!

   Коли Художник завершує свій Задум, дописавши кінцеві штрихи, він залишає картину на деякий час, щоб завершений  витвір повернувся  до нього як цілісний Образ Буття, з якого він почне Творити новий Шедевр.

   Картина Світу намальована, вона Завершена і тепер повертається всім своїм єством до Творця, щоб Новий Потік Творення Нової Реальності мав Нову, Надпотужну Силу Творення!

     Ми всі малювали цю Картину, занурюючи образи все в більш  деталізоване розмаїття, структуруючи задум у все більш щільну архітектуру форм і сюжетних ліній. Пласт за пластом, ми розкручували творчість, змінюючи свою організацію сприйняття. Тепер з позиції намальованого образу, ми можемо оглянути все Творіння, промацавши кожну деталь знизу вверх кінцевою точкою Всієї Картини, яка і є Первородною: « змія кусає свій хвіст»!

     Ця Первородна Точка знаходиться в центрі нашої голови, вона створена Творцем, який знаходиться в нашому Серці, тому має з ним безпосередній звязок. За допомогою цієї точки, названої третім оком, ми, підіймаючись на Ліфті Творіння, пласт за пластом можемо оглядати всі виміри нашої з вами Палітри, зупиняючись і любуючись кожним мазком реальності. Проникнувши сприйняттям в Серце – до Творця, ми бачимо Цілісний Образ Усього, що Створено. Єдність усього. Єдину Картину, Всю Картину Реальності. Ми усвідомлюємо, що немає в ній жодної лишньої деталі, кожен пласт довершений і досконалий, кожен образ вміщає всю картину, як і Цілісна Картина висвітлює Кожен Образ!

    Так замикається Коло, Створений Образ стає Самим Творцем! Відбувається Одухотворення Всіх Образів…

Наповнена Картина Замикає Свою Цілісність в Серці Творця і Звідти Починає Виходити Новий ВИТОК ТВОРЕННЯ!

       

    Завершена Картина в Серці Творця набуває Нового Змісту, Повнота Розкручує Свою Діяльність. Сама образність кожної деталі в сполученні з Серцем Творця набуває Нової, Небувалої Форми, Розкручуючи сама себе в Новому Витоці Творіння. Точка Стає Цілим Світом, в якому, пізнавши Силу Творіння, силу совокупності всіх Образів, вона зливається, взаємодіє з Новим Творення, яке невпинно відбувається опираючись на минулий досвід, своєю потужністю Розгортає Новий, Небувалий Простір. ЯДРО В ЦЕНТРІ ЯДРА ТВОРІННЯ НАРОДЖУЄ НОВУ СТРУКТУРУ ЯДРА, Яке Творить Новий Зміст Буття! Нову Реальність! Нову Картину Світла! Нову Думку Бога! Нову Любов!

   Цей Новий Світ Росте Сьогодні в Серці головного Художника – Бога, Цей Новий Світ проривається Новою Силою в Нашому Серці!  Почуйте його! Допомагайте йому проявитись! Любіть Його!

     БО ЦЕ ВОІСТИНУ ТАК, ДОРОГІ ТВОРЦІ!

07/02/2012      

    

Переглядів: 549 | Додав: Mariya | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0