Обрій Серця

П`ятниця, 19.04.2024, 11:17

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2016 » Березень » 16 » КОМУ? ЩО?
11:11
КОМУ? ЩО?

                          ЩО? КОМУ?

«Вір багато, а дух один. І в тобі, і в мені, і в ньому. Значить, вір всякий своєму духові, і ось будуть всі поєднані. Будь всяк сам по собі, і всі будуть заодно.» - слова Старого з роману Лева Толстого « Воскресіння».

 

Згадаю одну стару притчу. Художник якось задумав передати на полотні образ Ісуса Хреста. Довго шукав він людину, внутрішній і зовнішній стан якого міг би хоч в чомусь відповідати великому образу. Нарешті вдалось йому знайти хлопця в церковному хорі однієї з місцевих старих церков. Хлопець сяяв чистотою і добротою і був достойний позувати. Радості художника не було меж.  Зібравши всі свої вміння, майстер нарешті втілив задумане.

   Пройшло багато років, не мало людей передав у своїх роботах художник, різні характери, долі. Але одного прекрасного дня зробив висновок, що не всі образи зміг показати людям, що є такий, якого потрібно остерігатись. І пішов художник на пошуки такого образу.

 Багато часу протратив на пошуки небажаного образу, та якось в одному з закладів художник зустрів непередаванно неприємну на вигляд особу, в образі якого не залишилось нічого людяного, чистого. Художник запросив чоловіка до майстерні і там в важких муках все ж взявся до роботи. Та чоловік якось дивно поводив себе, дивився на художника. Врешті він мовив: «Майстре, ви не памятаєте мене? Ви ж багато років тому малювали з мене Ісуса Хреста!»

на фото патріарх Кирило і злодій в законі Япончик: хто на кого  набув схожості?

 СКРЕПА ДНЯ: Геть московський патріархат!: http://divannaya-sotnya.com.ua япончик и кирилл - одно целое

Фото

 

 

Хто такий хтось? Що таке уособлення?

Як найлегше позбутись СЕБЕ?

Людина протягом життя пізнає, прагне, намагається. Пізнавши і досягши певного рівня майстерності, знань, досвіду, людина може опиратись на ці набуті якості, використовуючи все для подальшого розвитку. Але на кожному з етапів пізнання, на кожному кроці життя людину зустрічає вибір доріг. І навіть маленька похвала чи навпаки обвинувачення можуть докорінно змінити в людині вибір шляху.

В даному випадку похвала зламала людину. В такому випадку людина потрапила  в пастку власного образу, який сприйнявся як можливість користуватись ним для створення авторитету, який згодом перетворився в бажання володіти умами людей. Роздута булька авторитету позбавляє людину своєї Божественної сили ( людина повністю втрачає себе) яка може проявлятись тільки через самовіддачу і паралізує в стані самовихваляння, що приводить людину до управління нею антиподом Творця, управління Господом, якому моляться маси, натовп, просячи у нього пощади.

 

Що таке молитва?

Як людина відноситься до Бога, так вона й молиться. Якщо людина любить когось, вона просто дякує тій людині за те, що вона Є! Ось так і з усім, якщо є любов, є подяка. Якщо нема в душі любові до Бога, є залежність, яка заставляє поклонятись, прибігаючи з проханнями. Людство перестало відноситись з любовю до ближнього, а отже до себе і таким чином прийшло в залежність, звідси ворожнечу.

 

Любов звільняє від будь-якого осуду, тому що нема кого судити в стані любові, любов облагороджує, підтримує, віддає,  що значить дає сили на нове творення. Чим більше в людині вдячності, тим більше в ній сили!!!!!!!! Сили яка приводить в любові до стану Творця!

 

Коли людина просить – вона перекладає свою силу і відповідальність в подальших діях на того, до кого молиться, таким чином віддаючи владу над собою! КОМУ?

 

Молитовний стан вільної людини – це вільний стан, вільне поєднання Землі і Неба, стоячи на Землі вільно і легко піднявши руки ніби обіймаючи все своїм тілом. Так молились колись арії, так молились всі вільні люди, просто дякуючи Творця за творіння.

В стані прохання, склавши руки в церкві (складені руки - це так звана мудра направлення енергії, тому до кого молишся) повністю передає владу над людиною тому до кого молиться людина. В приміщенні церкви лідером є священник. Саме він стоїть приблизно в позі подяки Богу, якби провідником між людьми і …? Ким? Приміщення церков - це акомуляція власних енергій, все залежить від архітектури церкви. 

Якщо образ священника (а це в людському суспільстві норма) роздуто, про стан священників говорить їх поведінка, їх одяг, все. Священник сьогодні перетворився саме в антипод, так як ієрархія церкви примушує людей служити їм, і поклонятись, ВІД ЧОГО НАЙБІЛЬШЕ ОСТЕРІГАВ ІСУС ХРЕСТОС!!!!!!!!

 

Вір багато, в мусульманській традиції є свої методи поклоніння, в ісламській свої, в буддійській свої.

 

Буддійські ченці в своєму молитовному стані приймають певну позу, яка дає змогу піднятись в вищі стани буття поступово по сходинках свідомості. Медитація відкриває перед ними  завісу до більш тонкого, Духовного світу. Вони приймають Вищий світ, віддаючись повністю плину, каналу в духовні світи. Це допомагає їм перебувати в різних станах, вийшовши з фізичного тіла. Сама поза ченців під час медитації допомагає поєднати з Вищим, але замок, в якому знаходиться нижча частина тіла – це не прийняття всього Земного. Отже відрікаючись від Земного, людина не може пізнати Бога, тому що приймає тільки тонку частину Творіння.

 

ЯК ВВЕРХУ ТАК І ВНИЗУ!

 

Закони буття для всіх світів Єдині, все розвивається в стані дарування, в стані Творця і навпаки занепадає в стані володарювання, неприйняття, споживання. Маніпулювання енергією Творця.

 

Коли людина передає свою віру в себе, свою вдячність, своє вміння орієнтуватись в просторі Бога іншому – вона сама віддає ключі до своєї долі і т.д.

 

Отримавши ключі від влади, створюється вимушена ієрархія.  Управляючи масами, лідер, потрапляючи під вплив власного роздутого его, сам втрачає силу Творця, так як переходить під вплив перевернутої уяви про творіння – керуючись силою его, що живе лише завдяки споживанню енергії тих, ким  управляє. Замкнуте коло, яке може бути роздуте лише до певних меж силою тих, хто віддає свою силу апарату управління. Це і є колесо сансари, змія яка поїдає себе, тобто егрегор який живиться за рахунок тих хто дає. В стані антипода сьогодні знаходиться більша частина так званих лідерів духовних шкіл, в таку поастку потрапляють духовні ченці, так звані просвітлені, створюючи свої ієрархії поклоніння на Тібеті, в Індії, тощо...

 

Образ Володаря, тобто стан Антиподу Творця можна сьогодні малювати з усіх, хто перебуває при владі, тому що бажання володарювати є антиподом бажанню Творити! На володарюванні побудована вся система сьогоднішнього людського світу і вона ж, ця система привела людство до самознищення.

 

Вихід? Хто на фото став подібний на кого? Ким ви сприймаєте Себе? Які ваші внутрішні бажання? Все це визначає ваш стан і ваш світ, проявлення вашої реальності!

 Тільки усвідомлення в собі сили творця завдяки самовіддачі, яка є процесом Даріння, людина пізнає власну Силу, яка проявляється в Резонансі з Внутрішнім Духом,  що Веде до стану Богореалізації, тобто стану Творця. Обіймаймо всесвіт своєю вдячністю і любовю! Амінь!

16.03.2016   10.44

З любовю М.В

Переглядів: 856 | Додав: Mariya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0