Обрій Серця

Четвер, 28.03.2024, 11:43

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2017 » Лютий » 13 » КОСМІЧНА ГРА
16:59
КОСМІЧНА ГРА

 

КОСМІЧНА ГРА

«Постійно старайтесь сприймати краще, що має на увазі ваш співрозмовник. Якщо навіть це буде  звичайнісінький предмет, то все ж треба знайти його найвище значення ... Непридатний і навіть злочинний наставник, який говорить не по свідомості слухача »Аполоній Тіанський.

«... Чаклунство неприпустиме як протиприродне нагнітання простору »Аполоній Тіанський

 

"Пробуджена людина не слідує ніяким законам поведінки.

Немає таких правил і законів, яких вана повинна дотримуватися. Її поведінка визначається ситуацією і обставинами, які оточують її. Вона реагує на події та оточуючих її людей, подібно до дзеркала.

Після пробудження нікого не залишається, хто міг би вирішувати діяти їй чи ні відповідно до встановлених правил і законів. Її дії - спонтанні реакції на все, що відбувається навколо неї. Вона не вибирає - підкорятися або не підкорятися правилам.

Пробуджена людина діє не замислюючись. У її дій немає причин. Можна сказати, що вона подібна до електричного світла в кімнаті. У світлі кімнати розвиваються різні події, але саме світло не має ніякого значення.

Пробуджена людина - світло, яке просто світить, - нічого іншого вона не робить. Вона освітлює все те, що освітлено світлом, але не приймає в цих діях жодної участі." Рамана Махарши

 

КОСМОС

Далекі сяючі перли на темному фоні завжди приваблювали своєю таємничістю і недосяжністю. Що це таке, хто і як виставив таку картину над суєттям земним?

Хто тільки не мріяв дістатись до зірок, стати космонавтом… Які б події не відбувались в земному просторі, зірки вічно і непохитно дивляться на людей, дивуючи спокоєм і чистотою.

Невже вони такі далекі і недосяжні? Як людині земній дотягтись до цієї краси?

З’ясувати, як працюють закони всесвіту необхідно для того, щоб усвідомити своє існування, місце в ньому.

Всесвіт, згідно сучасної теоретичної фізики, нагадує матрьошку, яка складається з багатьох матрьошок – паралельних світів, що входять один в інший. Теоретично, щоб переміщуватись з одного світу в інший, не потрібно космічних кораблів. До цього відкриття прийшли ще в середині минулого сторіччя. В кінці сторіччя знайшли математичне підтвердження теорії.

В принципі це і є основою чистого буття. Що ж таке всесвіт? І як відбувається переміщення між світами? Кому і навіщо це потрібно?

Мандрівки космосом в особливих станах свідомості переживали люди, знаходячись в невтомному русі до істини. Спостерігач може споглядати глобальні процеси руху, розвитку галактик, зірок, планет. Плаваючи просторами космосу в тонших ефірних тілах (ефір – субстанція, яка структурує поле різних енергетичних рівнів, тому помилково вважати, що ефірне тіло – одне з найщільніших тіл, що покриває фізичне і все): астральному, ментальному, каузальному – тонше тіло – глибші можливості сприйняття – бачення; спостерігач детально усвідомлює різні плани космічного простору.

Це так зване поверхневе бачення. Для таких подорожей не потрібно космічних обєктів, вже сьогодні людство може сприйняти інформацію про подорожування космосом в тонкому тілі.

Тільки такі подорожі відбуваються в одному всесвіті, проявленому космічному просторі.

Але на цьому пізнання світил – рівнів свідомості Усесвіту не закінчується. І як же можливо переміщуватись паралельними світами-всесвітами?

Так звані матрьошки, визначені фізиками, мають форму тора, тобто Усесвіт має форму тора, де паралельні всесвіти-менші тори входять один в один, тор вміщає безліч торів, які рухаються, розвиваються один в одному, все це має єдиний центр, в баченні – єдиний центральний канал (як ви знаєте, тор має форму колеса, бублика, з порожниною (каналом) всередині).

КОСМОС З СЕРЕДИНИ ТОРУ ІНШИЙ. У внутрішньому порталі космос єдиний. Внутрішній портал – Духовний, звідси утворюється ефір, який структурує матерію.

Всі світи ніби нанизані на порожнечу(момент творення) середини тору, всі в постійному розвитку, русі, всі світила і планети виходять з середини цього тору, формуючи нові тори – зірки, які в трьохвимірному сприйнятті бачаться на відстанях, тому що точка сприйняття спостерігача далека від центру, отже самого себе.

Земля – планета експериментальна, рівень суспільної свідомості сприймає космос як поверхневий безкінечний простір, упорядкований хаос.

Та сприйняття за межами нашої сонячної системи інше, перебуваючи на-в світилах, космос сприймається як творіння, все відбувається тут і зараз.

В лінійному сприйнятті зірки і планети здаються далекими і недосяжними, тому до них на сучасних космічних обєктах потрібно летіти тисячі і мільйони років. Такий велетенський відрізок простору сприймається часом, в якому знаходяться ті чи інші об’єкти, тобто відрізок часу як відрізок відстані виражає різницю в рівні свідомості, часовий стан зірки чи світила відрізняється світимістю зірки, об’ємом, отже іншим світом.

Але це тільки рівень сприйняття. І не означає це, що людству Землі потрібно ще прожити ті мільйони років, щоб розвинутись до рівня того чи іншого світила. Рівень суспільного сприйняття вже виходить за рамки дуальності, за рамки лінійного сприйняття часу і простору, беручи до уваги останні дослідження фізиків, нейробіологів і духовних людей, відбудеться-відбуваєся квантовий скачок свідомості всіх людей на Землі. А це вже сприйняття космосу як єдиного цілого, в якому час-простір має тенденцію до згортання, а далі ще наповненіше сприйняття, необмежені перспективи для кожного. Але більшість землян забули звідки прийшли, тому зависли в сприйнятті неприйняття, ворожнечі, бездуховності(духовність сприймається на рівні поклоніння а не дарування-вдячності, що є ознакою справжньої духовності).

Отже, люди як і всі сутності всесвітів, мають можливість жити в єдиному космічному просторі без всіх обтяжуючих, низьковібраційних подій, в радості, єдності.

Для того, щоб відбулась зміна сприйняття, тобто щоб кожна людина перебувала в єдності з космосом, з порядком буття, не потірбно летіти на Альфа Центавру, потрібно усвідомити, прийти до однієї єдиної істини, а відтак польоти відбуватимуться і контакти без польотів. Отже, істина:

Все єдине, кожна людина – ДУХ-ДУША-ТІЛО з Єдиним Духовним Вічним Рушієм- Центром – Богом-Творцем, ким-чим по суті і являється. Любов – енергія Творення, все що створено енергією Творення – вічне, досконале, з безкінечним потенціалом, тому що твориться з потенціалу Єдиного.

ГРА РОЗУМУ

Всі форми всесвіту доповнюють одна одну, утворюючи єдину гармонію буття. У всіх різна гравітація, отже щільність, значить рівень свідомості, тобто момент створення і т.д.

На периферії свідомості, розділене сприйняття, завдяки обмеженим можливостям сприймати всесвіт як єдине ціле, обманює саме себе. Тому кожна людина має свою точку зору, яка ніколи не є довершеною, тому панує переконання що в кожного своя правда. Як казав Тесла: «Пам'ятайте, це не викривлений простір, це людський розум, не здатний осягнути нескінченність і вічність! Якби відносність була правильно зрозуміла творцем теорії, він би оволодів безсмертям, навіть фізичним, якби тільки побажав.»

ІСТИНА ОДНА ЄДИНА, і вона в єдності, з єдності всесвіт сприймається як єдине ціле. Тільки як пояснити сліпому, який ніколи не бачив очами, як виглядає квітка?

Внутрішнє сприйняття бачить все зсередини, тому нічого не може його оминути.

Що таке внутрішнє бачення(чуття, перебування, усвідомлення)? Це бачення вивернутого простору, коли сприйняття знаходиться всередині всього зовнішнього творіння. 

Тому Ісус казав, що все не є таким, як бачить його людина. Ще раз згадаємо людину, яка пізнала Дух, ефір, Теслу, який казав: «Є чотири закони Творіння. Перший: незбагненність джерела, темного плану, який неможливо осягнути розумом або виміряти математично. В цей план укладається весь Всесвіт.

Другий закон: поширення темряви, яка є істинною природою Світла, з незбагненного, і її перетворення в Світло.

Третій закон: необхідність Світла ставати матерією Світла.

І четвертий: немає початку і немає кінця. Три попередніх закони завжди мають місце, і Творіння вічне.»

Хтось може уявити себе в центрі напівпрозорого тору? В фантастичних фільмах частенько показують польоти в порталах, навколо яких спостерігається різноколірний зоряний простір. Тільки режисери не знають, що міжпросторові перехідні портали відрізняються один від одного щільністю простору, тому проходи зняті м'яко кажучи не точно.

В момент просвітлення, коли тіло-тіла  рухаються порталом (щоб вийти з зовнішнього світу, спочатку відбувається вихід з зовнішнього космосу, тому існує портал), всі тори пролітають, перебуваючи у внутрішньому і зовнішньому русі, тобто всі світила космічні вивертаються з середини, показуючи свою розкіш і велич, та різні планети – різні рівні життя. Все вражає спостерігача. Але кожен тор – окремий простір, виглядає як напівпрозорий тор, в якому вирує рух життя. Закінчується такий політ вивертанням, цей весь Тор в своєму багатоторрі вивертається в середину сутності в момент Просвітлення. .. … …Картинки по запросу форма тора фото

Далі в Центрі Творіння- непередаванному Блаженному Світлосутті, Світло від Світла, тому що Творенню і силі Творіння нема кінця й початку, Силі і Славі Бога нема початку і кінця!без нього нема нікого і нічого, воно світить всередині кожної істоти, без Енергії Творення нема нічого!

«3 Ісус відповів і до нього сказав: Поправді, поправді кажу Я тобі: Коли хто не народиться згори, то не може побачити Божого Царства. 4 Никодим Йому каже: Як може людина родитися, бувши старою? Хіба може вона ввійти до утроби своїй матері знову й родитись? 5 Ісус відповів: Поправді, поправді кажу Я тобі: Коли хто не родиться з води й Духа, той не може ввійти в Царство Боже. 6 Що вродилося з тіла є тіло, що ж уродилося з Духа є дух. 7 Не дивуйся тому, що сказав Я тобі: Вам необхідно родитись згори. 8 Дух дихає, де хоче, і його голос ти чуєш, та не відаєш, звідкіля він приходить, і куди він іде. Так буває і з кожним, хто від Духа народжений. (Ів.3:3-8)»

Після просвітлення, нема порталів, є одне Єдине Ядро, тому свідомість перебуває всюди. Сприйняття сутності перебуває одночасно на поверхні і всередині Творіння тому ніщо і ніхто не може запаморочити його-її бачення-сприйняття.

Тільки, як казав Рамаліга Свамігал- відкрив магазин, та в нього ніхто не заходить (маленьке пояснення: тому що зайти може тільки ніхто).

Зайти означає прийняти світ. Світ, який створений тобою! Ти і є те світло всередині всіх торів. Кожна людина і є тим потенціалом, тією невимовною темрявою, яка творить світи! А той найменший і найщільніший тор навколо невимовного ЯДРА(яке так сильно хотів пізнати Тесла, насправді пізнавши його-її дію) – фізичне тіло людини.

Портал догори – це велич створеного простору всесвітів всього Усесвіту. З Землі такий ПОРТАЛ проходить крізь СОНЦЕ, яке насправді зовсім не таке, яким бачить його фізичне око.

Все рухається, розвивається, загальносуспільна свідомість також.

P.S: Збагнути можна створений світ, а не те що його творить. Тим можна тільки бути, що є істиною! 13.02.2017 

Переглядів: 608 | Додав: Mariya | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0