Обрій Серця

Четвер, 25.04.2024, 16:48

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2014 » Червень » 16 » ЛЕМУРІЙСЬКИЙ ЗАКОН
18:53
ЛЕМУРІЙСЬКИЙ ЗАКОН

ЛЕМУРІЙСЬКИЙ ЗАКОН

Людство Землі сьогодні впевнено рухається до Раю, в якому ми жили багато тисяч років тому. Бажаючи звільнитись від тиску минулих систем, рухаючись до вільного самовираження, прагнучи змінити існуючі кордони між країнами, люди йдуть до єдності. Людина випромінює очікування волі, незалежності, творчості, процвітання. Основна частина молодого населення планети підсвідомо живе прагненням змінити всі існуючі інститути на Землі, які завжди вели людство до рабства: рабства економічного, політичного, культурного, психологічного, творчого, фізичного, тобто не давали розвиватись, пізнавати СВОЇ ВЛАСНІ МОЖЛИВОСТІ, власну ІНІЦІАТИВУ ДУШІ. Стара система всіма існуючими законами діяла на зміщення ініціативи, заміну істинних цінностей, пропагуючи бажання перемагати, тобто виставляючи на перший план ідею БОРОТЬБИ. Боротьби за будь що: за оцінку, ідею, життя. Стан боротьби випромінює протиріччя між зовнішнім і внутрішнім світом. Думка про боротьбу підстроює навколишній світ до створення умов для тієї самої боротьби.

Те, що сьогодні відбувається, як дзеркало відображає внутрішню суть людини. А саме неприйняття старої системи цінностей. Людина стоїть на порозі внутрішнього саморозкриття. Кожна людина стоїть на порозі вибору : протидіяти чи взаємодіяти, знищувати чи примножувати, забирати чи ВІДДАВАТИ! Завдяки подіям, які відбуваються, включається велике бажання людей змінити світ на краще. Великі хвилі співчуття підіймають зсередини всі кращі людські чесноти, своєю силою бажання змінити, люди впливають на розвиток подій, таким чином будуючи нову Програму Розвитку Думок Суспільства. Співчуття і бажання допомогти – розчиняє агресію і всі програми, які спричиняли руйнацію суспільної свідомості.

Прагнення старої системи притиснути ініціативу Новітньої Хвилі, яка виривається з внутрішнього Світу людства і всією своєю силою спричиняє зворотну реакцію, пробуджуючи глибинну пам’ять людини про її велику внутрішню силу, що викликає відпускання всього того, що не дає йти Далі. Так звана війна Гога і Магога вивертає з глибин пам’яті людської все, що належить вийти на поверхню, бути пізнаним і на ходу скоректованим силою вибору. Таким чином кожну людина на планеті спіткає результат його власного вибору, що Підтягує суспільну свідомість до нових шарів пізнання, тим самим єднаючи людей по їх системі цінностей. Тобто єднання людей за інтересами, приведе до все глобальнішого єднання всіх шарів інтересів, до розуміння необхідності загальносуспільної взаємодії. Людство рухається до розуміння загальносуспільного блага – не зможе жити добре людина, коли ближньому зле.

Саме такий стан свідомості був у нас в часи Раю на Землі, а саме в часи розквіту цивілізації Лемурія. Лемурійська пам’ять сьогодні дає про себе знати. Пам’ять відчуття постійної гармонії, радості, легкості буття кличе нас до змін. Стан свідомості Лемурійця – це Галактичний рівень. Це взаємодія, Єдність зі свідомістю всієї Галактики і не тільки. Це стан Творіння зовнішнього світу завдяки Внутрішньому. Це постійний стан Віддачі. Взаємодія – це перш за все віддача, бажання Творити, тобто віддавати себе, своє Єство, свою Енергію Світу. Тільки такий стан нас Єднає з усім що Є. Тільки такий стан Створює Умови для Гармонійного Існування, налаштовує всі так звані Комунікаційні Канали на Взаємообмін, Взаємовіддачу. Тільки такий СТАН ЄДНАЄ ТЕБЕ ЗІ МНОЮ!

Зображення очей на Непальській ступі в Тібеті, передає нам очі Лемурійця. У нас були дуже великі очі і величезний діаметр обзору. І цей діаметр Обзору завжди був в Гармонії з нашим світосприйняттям, так як ми випромінювали Гармонію навколо себе. Абсолютно дитяче, повне Любові до Світу, безпосереднє сприйняття взаємодіяло з Чистим, Досконалим навколишнім простором планети, в якому гравітація була відповідною до нашого взаємовідношення. Казковий внутрішній світ Лемурійця визначав Легкість, Досконалість зовнішнього світу всієї планети. Відділення планети від Космосу не було, так як все знаходилось у постійній взаємовіддачі, у ВЗАЄМОРОЗУМІННІ. Співпраця з іншими планетами, зірками, з різними цивілізаціями, телепатія, телепортація, левітація – звичайні можливості кожного Лемурійця. Так звані закони Лемурійців витікали з загальногалактичних законів і принципів, все здійснювалось в Гармонійній Єдності, що створювало всі умови для все глибшого розвитку життя на планеті. Звичайно, довгі тисячоліття життя в Радості і Гармонії не викликало в жодного жителя Лемурії думки про якісь порушення законів Єдності.

Сьогодні поступово на Землі починають працювати закони Лемурії і одним із першим є відмова від надмірного споживання, торгівлі і будь якої залежності від земних енергоресурсів таких як газ, нафта. Саме ці структури повинні належати землі. Ні в Лемурії, ні під час існування цивілізації Атлантиди ці структури не використовувались на поверхні планети, тому що існувало розуміння, що Енергія всюди, вона створила життя і саме життя створює цю енергію довкола.

МИ Є ЖИТТЯ І МИ ТВОРЦІ ЖИТТЯ НАВКОЛО. МИ ДАРУВАЧІ ЖИТТЯ КОЖНОМУ І ДЛЯ КОЖНОГО! І ЦЕ ТАК, ДОРОГІ ДАРУВАЧІ! АМІНЬ!

 Даруючи, Марія Воробець                                                                                                       15.06.2014 р.

Переглядів: 1098 | Додав: Mariya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0