Обрій Серця

Четвер, 18.04.2024, 16:11

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2012 » Грудень » 14 » ЛЮБОВ НЕ ПОМИЛЯЄТЬСЯ
19:46
ЛЮБОВ НЕ ПОМИЛЯЄТЬСЯ
ЛЮБОВ НЕ ПОМИЛЯЄТЬСЯ

  Я Коля ..., Ася ..., Сосна ..., Ялина, собака Рессі, що бігає у дворі, ведмідь у барлозі, ... Я булижник, що омивається швидкою течією Карпатської річки Бистриця. Я краплі вологи, що зібралися в атмосфері над Новою Зеландією. Я кит, який входить в стан занурення в прийняття нових хвиль Світла. Я є Любов. Все Це те Я, яке має Центр свідомості, який безпосередньо виник з Першоджерела. А, значить, Я є ВСЕ. І я розумію ВСЕ. Я відчуваю ВСЕ. Я перебуваю у ВСЬОМУ. Значить все Єдине в МЕНІ, І Я У ВСЬОМУ ЄДИНИЙ. ВСЕ МАЄ ОДНЕ ЗАГАЛЬНЕ СЕРЦЕ - І ЦЕ СЕРЦЕ ОТЦЯ. І немає поділу В МЕНІ, ТАК ЯК І НЕМА ПРОТИРІЧ! ВСЕ ЗВУЧИТЬ В МЕНІ ЄДИНИМ ЗВУКОМ БУТТЯ! І ЦЕ БУТТЯ Єдине З УСІМА мірностями, реальностями, Єдине З кожною частинкою ВСЕСВІТУ!
   
Все Поєднує Наш ЦЕНТР, ВІН ЗНАЄ ВСЕ, БО Є Єдиний з усім.
   
І в ЦІЙ Єдності, у Цій Силі Сукупності нам належить знати, що хоче все це наше Єдине Я, як Єдиний Творець ... і ми це знаємо, ЗНАЄМО І ЧУЄМО КЕРІВНИЦТВО СВОЇМ САКРАЛЬНИМ ЦЕНТРОМ. Кожен наш крок - КРОК ЄДНОСТІ З УСІМ! Кожна наша Думка - Думка Божественного Знання, Кожен наш вчинок - СПРАВА ВЕЛИКОЇ ЛЮБОВІ до Всього Творіння!
   
І немає в НАШОМУ Єдиному ПОЛІ протилежних таборів, НІ сил стримування, НІ тих, хто заважає Єдності, хто хоче у нас щось відібрати, нічого у нас відбирати, так як нам належить ВСЕ. ТОМУ ЩО ЇХ СПРАВДІ НЕМА, КОЛИ МИ ЗНАХОДИМОСЬ в Єдності з усім! МИ Є БОГ-ТВОРЕЦЬ І ЦЕ НЕПОРУШНА ІСТИНА! І розгортання подій в нашому сьогоднішньому полі вже не має лінійної протяжності, так як все відбувається Сферично, Всі події творимо ми і тільки ми! А Це означає, що Ми можемо змінювати минуле, тим самим змінюючи момент Зараз і значить наше уявлення про майбутнє! Проживати кожен момент життя в повній єдності з усім, а значить в ЦЕНТРІ БУТТЯ. МИ ГОТОВІ ЖИТИ У СВІДОМОСТІ БОГА! З Центральної Перспективи відкривається ВИДИМІСТЬ причинно-наслідкового зв'язку, видимі всі кращі варіанти результату майбутньої планованої події, видні і відчутні всі передбачувані результати виниклої думки або дії! У ЦЕНТРІ БУТТЯ ми Єдині з усім і тому завжди перебуваємо в віддачі БЕЗУМОВНОЇ ЛЮБОВІ кожній частці ТВОРІННЯ БОГА. І ЦЯ СИЛА висвітлювати все, СТВОРЮЄ ВСІ, підносить ВСЕ!
   
Ми Єдині, ДОРОГІ ДРУЗІ, Єдиного ВСІ І ЦЕ ПОРА НАМ ВСІМ ОСТАТОЧНО УСВІДОМИТИ! МИ Є ЛЮБОВ!
  
З Любов'ю, Марія Воробець. 14.12.2012
Переглядів: 519 | Додав: Mariya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0