Обрій Серця

Субота, 27.04.2024, 05:08

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2014 » Березень » 13 » ЛЮДИНІ
13:48
ЛЮДИНІ

ЛЮДИНІ

Сьогодні збираю на Раду всі Три Іпостасі - ТРИ СВІДОМОСТІ для повного розкриття подій, що відбуваються. Прошу читати Серцем .


Для багатьох духовних людей сьогодні вже немає часу, все знаходиться тут і зараз. Свідомість розкривається у міру відкриття в собі стану Дарування, тобто Ра. Чим більше людина відчуває Вдячність, знаходиться в люблячому Стані, тим ближче він до Центру. І тому тих, хто пізнав Вищі вимірювання, Вийшов і Пізнав Абсолют, не буде секретом, що Блаженство - це їх звичайний стан. Їх мозок знаходиться в межах альфа , тета і навіть дельта хвиль. Весь світ в цьому стані Цілісний. Всі ЛЮДИ в п'ятому вимірі ЄДИНІ і немає поділу! Всі абсолютно Душі, що живуть на Землі і за її межами, тобто всі єства у Всесвіті ВХОДЯТЬ В ОДНУ ЄДИНУ ВИЩУ ДУШУ, Наддушу, з Каббали ЇЇ іменують АДАМ, на сході АТМАН, в езотериці Наддуша. Тобто абсолютно всі люди входять в ОДНУ ЛЮДИНУ. Пізнавши Це - людина приходить в Єдність!

 
Зараз буду говорити про тих, хто не збагнув такого стану - це право і вибір Душ і кожен вибір поважаємо. Саме такі Працівники Світла сьогодні часто змінюють свої позиції. І не розуміючи, що відбувається в зовнішньому світі - стають жертвами маніпуляцій свідомості. Цим Працівникам Світла і розповсюджувачам інформації треба серйозно зайнятися відкриттям третього ока, для внутрішнього прочитання ситуації. Потрібно частіше медитувати і намагатися вірно слухати голос свого Вищого Я.
 
  
ЖИТТЯ НА ЗЕМЛІ У ЗОВНІШНЬОМУ СВІТІ - ІЛЮЗІЯ. ГРА !
  
Але чому так вірить людина в цю реальність?
  
Вірить у реальність тільки розум, який поза зв'язком зі своїм Центром, тобто з Серцем!
  
Пізнавши Себе - людина починає бачити і розуміти, що мається на увазі в подіях, що відбуваються в зовнішньому світі, які потрібно сприймати метафорично. Щоб бачити абсолютне життя у всьому - потрібно знаходиться в стані Єдності - у Центрі себе.

 
Так, але навіщо тоді взагалі зовнішній світ і як себе в ньому вести цілісній людині? І чому тоді Цілісний Христос пішов на Хрест? ?

   
Ми прийшли в цей вимір з певною метою і щоб пізнати її, потрібно, повторюся, ОДНЕ - ПІЗНАТИ СЕБЕ. Пізнавши ж себе, не виникне жодних питань - що робити і як жити. А навіщо жити, якщо все ясно, що це все Ілюзія ?

   
Тіло просвітленого проходить дуже важливий процес трансформації і сьогодні всі Душі Землі проходять цей важливий процес і кожен грає свою роль. Відмінність в розумінні Ігри .

   
Фізичний світ - самий зовнішній шар свідомості , за ним йдуть багато так званих шарів, які Душа пізнала або пізнає. І тому ті, хто читає ці рядки, повинні розуміти Серцем інформацію!

   
У такому довгому вступі я хочу позначити, ЩО ВСЕ Є ОДНЕ! Різниця в сприйнятті. Той, хто бачить у ближньому Бога - сам дійшов до цього рівня.

  
Так чому, запитаєте ви, Ісус, Будда, Рамалінга Свамігал і багато інших Просвітлених, знаючи Істину, могли суперечити і іноді виступали за справедливість, якщо всі Є одним? Кожен Учитель ніс Істину про Єдність! Кожен Просвітлений знає Істину Серця, і тому ГОВОРИТЬ ПРАВДУ!
Закликаю далі зосередити розум на Серці, і розуміти про що буду вести Мову!

   
Земля - ​​Експериментальна планета вільного вибору. І виборів на цій планеті з часів її виникнення було багато! Тому і цивілізацій було не мало. Те, що езотерики називають порожнистою землею, не є тим , що сприймає зовнішній розум. Є і в зовнішньому світі порожні простори під землею, де, є життя в інших вимірах. Четвертий вимір, в якому зараз перебуває людство має 12 обертонів, свідомість людства коливається в цьому проміжку, тобто вище.
   
Хочу розповісти про одну подорож в четвертий вимір, де мені було дуже цікаво, але затриматися там я довго не змогла з багатьох причин.
  
Нагадую, ВСІ ДУШІ - ОДНЕ, а на Землі люди грають РОЛІ!

  
Ось в одному з запрошень в порожнисту Землю мені довелося зустрінеться із одним з центральних героїв сьогоднішньої Земної історії, яка нагнітає і багатьом не дає, але в результаті, допомагає людству сконцентруватися на головному - на СЕРЦІі! А саме з чинним президентом Росії. Простір, куди мене запросили, був дуже світлим, і всі присутні були дуже приємними людьми. Мене довго водив наш герой по кімнатах і коридорах цього красивого простору, ми люб'язно і щиро спілкувалися про ... ІНСТРУМЕНТИ ДУХУ! Все спілкування зводилося на темі Свідомості людства і на інструментах, які, так чи інакше допомагають краще орієнтуватися в матерії, загалом керувати нею. Подорож відбувалася в 2007 році лінійного часу, в той час моя свідомість була на певному рівні, і природно були інструменти Духу за рівнем свідомості. Вони відображались сакральною геометрією в формі мушлі, тобто золотого перетину, нереально прекрасного яскраво-червоного кольору з золотим по краям обідком (є езотерики, які орієнтуються в сакральній геометрії і розуміють про що мова). І в той час мій співрозмовник уже володів таким Інструментом! Потім була пропозиція переїхати в зовнішньому світі до столиці, до Росії і співпрацювати. ЯК, для ЧОГО? ?
 
ДЛЯ УПРАВЛІННЯ СВІДОМІСТЮ ЛЮДЕЙ! Обіцялося показати КЕРМО УПРАВЛІННЯ СВІДОМІСТЮ! У той час я до кінця не усвідомлювала всіх пропозицій, мені все подобалось, такий стан переживала! Інша справа - ВНУТРІШНЯ ПРИРОДА ДУШІ! Я все приймала, дуже мило відбувалася зустріч. І після показу кімнати, де саме розміщене кермо управління, я просто ВИЙШЛА З ЦЬОГО ПРОСТОРУ!
  
Як і чому? ?
  
ВІДПОВІДЬ ВСЬОМУ - СТАН! ВІН виштовхнув МЕНЕ з астрального СВІТУ, звідки і йде управління думками людей.

   
Чому пишу цю інформацію? Настав час розповісти! Розповісти про те, що таке політика і її можливості! У зовнішньому світі це сприймається інакше, як негативне явище. А там ЦЕ ПРОСТО РОБОТА! І РОБОТА, яка змушує людей рухатися в певному напрямку. Скажу ще - а чому не відбулася співпраця? Просто є істоти, які знаходяться близько до Центру, тобто живуть Серцем, а є ті, хто відійшов від своєї Середини і забув як це - бути в Любові. Астральна проекція того плану, де мені пощастило побувати зроблена за знаннями технічного прогресу, який існує ще з часів Атлантиди.

  
Читачеві буде складно зрозуміти все, що тут написано, але головне - написано ВСЕ, що дійсно відбувається !

   
Наш Всесвіт у формі Тора і всі рівні свідомості виглядають як вхідні Тори - один в іншій. ВСІ РІВНІ СВІДОМОСТІ людині дано Інтегрувати, так як вона Єдина З ЦЕНТРАЛЬНИМ СОНЦЕМ ВСЕСВІТУ і ТВОРЧОСТІ НЕ МАЄ КІНЦЯ !
   
   
Все, що зараз проживає людство - вибір Душ. І щоб цей вибір рухався по коридору подальшого Росту Свідомості, потрібно, щоб ті, що пізнали - ділились ЗНАННЯМИ! І ДІЯТИ ДЛЯ НАЙВИЩОГО БЛАГА ВСІХ !

   
Якщо людина вибирає Зростання Свідомості - вона приходить до Безумовної Любові! Так, вона приходить до розуміння рівня розвитку Душі кожної людини. І від цього знаходиться в любові і співчутті.
   
Зараз все глибше будуть відкриватися таємниці світобудови і простору нашої планети. Всі зрозуміють, чому все так відбувалося. Але щоб все-таки людство прийшло до відкритого життя, потрібно ЗНАТИ ЧИ намагається пізнати ГЛИБШЕ ВСЕ, ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ!

 
ВСЕ Є СВІТЛО! РУХ СВІТЛА ПОРОДЖУЄ ЗВУК! ЗВУК ПОРОДЖУЄ ПРОСТІР, ЯКИЙ УЩІЛЬНЮЄТЬСЯ ПО МІРІ ЗМЕНШЕННЯ ШВИДКОСТІ ЗВУКУ! ТОБТО ЧИМ ЩІЛЬНІШИЙ ПРОСТІР, ТИМ ЗДАЄТЬСЯ, ЩО МЕНШЕ СВІТЛА! І ТОМУ ТАК НЕПРОСТО ДУХУ проникнути в ІНШІ ЧАСТОТИ!

   
ПІЗНАВАТИ ЩІЛЬНІСТЬ ПРОСТОРУ МОЖЛИВО, ГОЛОВНЕ ПРИ ЦЬОМУ НЕ ЗАБУВАТИ ПРО ДЖЕРЕЛО СВІТЛА, ЯКЕ Є В КОЖНОЇ ІСТОТИ ВСЕСВІТУ! ЄДИНЕ ДЖЕРЕЛО ІСНУЄ В НАШОМУ ТОРСІЙНОМУ ГЕНЕРАТОРІ (посміхаюся), ВІЧНОМУ ДВИГУНІ, ТОБТО У НАШОМУ СЕРЦІ! ТІЛЬКИ ТРЕБА ВМІТИ КОРИСТУВАТИСЯ ЦИМ ДЖЕРЕЛОМ! А ЦЕ І Є БЕЗУМОВНА ЛЮБОВ!

 
Пізнайте СВОЄ СЕРЦЕ І В БУДЬ-ЯКОМУ ПРОСТОРІ БУДЕТЕ БАЧИТИ БЛИЗЬКОГО ЯК БОГА, ТІЛЬКИ НЕ ЗАБУВАТИ ПРО ПРАВДУ І НЕСТИ ЇЇ СВІТУ! СВІТЛА ВСІМ І ЛЮБОВІ !
Rariya 12.03.2014

Переглядів: 471 | Додав: Mariya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0