Обрій Серця

П`ятниця, 29.03.2024, 16:16

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2014 » Грудень » 23 » НЕБЕСНЕ ТЯЖІННЯ
23:14
НЕБЕСНЕ ТЯЖІННЯ

        Небесне Тяжіння

              Ой, як же було ізпрежди віка

Ой, дай Бо[г].

              Ой, як не було неба і землі

Ой, дай Бо'.

              А тільки було синєє море

Ой, дай Бо'.

             На тому морі горіли огні

Ой, дай Бо'.

             Коло тих огнів сиділи святі.

Ой, дай Бо'.

             Радять радоньку, кого в море послать.

Ой, дай Бо'.

             А святий Петро говоре на то

Ой, дай Бо'.

             Та достань Петро жовтого піска

Ой, дай Бо'.

             Та посіємо по всьому світу,

Ой, дай Бо'.

             Щоб уродилось небо і земля

Ой, дай Бо'.

             Небо зорями, земля квітами

Ой, дай Бо'.

  Розсіяний пісок, вишкалений Земним тяжінням, через Раду Радоньку Вселенського Єдиного Закону вивертається в структуру кристалічну, в якій знаходився до появи тверді (вода – рідкий кристал). Мудра співанка Українського народу розповідає про появу щільного трьохвимірного простору на нашій планеті.  Синя Мудрість нашої Землі голубіла в просторах Всесвіту, тримаючи заключну Ментальну конструкцію Всесвіту в Райському стані. Рада Радонька Всесвітнього Божественного Розуму через спрямування більшої частини чоловічої енергії (до того стан Єдності) створила щільний стан свідомості планети і її жителів (в колядці чоловіча Енергія передана Апостолом Петром, за допомогою стану сприйняття якого в цивілізації відбулось встановлення патріархату).

  Спроба перебування в Стані трьох-чотирьохвимірного сприйняття, в якому переважала чоловіча енергія, інакше - стан дисбалансу, так як Бог Всюди і Буття Безкрає, змогла перевести  стан суспільної свідомості планети на іншу стадію розвитку сприяняття, ніби обійти всі частоти й з іншого боку перейти до Глобального Переходу всієї системи у вищий стан сприйняття, що засвідчили вчені, які вивчають атомну фізику ще в січні 2013 року – ми почали жити в іншому середовищі. Протон атома водню в діаметрі зменшився на 4%, спочатку помінявши напрямок обертання з лівого на правий (Вселенський напрямок обертання).  

  

  Українська Колядка, як велике Джерело Істини пояснює всю історію Буття нашої Землі. У вищому стані свідомості – над синім морем горіли вогні, біля вогнів сиділи Святі – наш стан свідомості у вищому Вогенному вимірі (високочастотній стан з щільного стану виглядає як вогонь, на прикладі Сонця – світила, центру нашої сонячної системи). Святі радили радоньку кого в море послати - як укорінитись в щільному стані ? Через зміну, перевагу чоловічої енергії вся земна система почала оберти в протилежному напрямку, що організувало наш звичний ментальний земний трьохвимірний простір.

   Та Душа як Вища Субстанція ніколи не поміщалась в щільне середовище, вона завжди знаходилась над синім морем свідомості земної, в вогнях Вселенського Закону. Еманація, тобто імпульс – частка Душі, яку можна назвати Точкою сприйняття поміщалась в щільний стан, в фізичний простір Земної системи, в фізичний носій, в жовтий пісок.

   Що відбувається зараз – наш Всесвіт по принципу стрічки Мьобіуса, довершивши щільне існування в просторі Всесвіту до завершальної стадії, переходить зі стану піску знову в кристалічний стан, в синє море, яке Спалахне Сяйвом Вічного Нового Переродження в Абсолютно Новий Стан Свідомості.

 

  Що хоче розповісти людству Українська символіка – блакитно – жовтий прапор симовлізував життя Земне, небо і пісок, та справжній сакральний зміст нашої символіки ніс Велике Знання про Переродження Землі в Інший стан свідомості, про який знали пращури  українців дуже давно, в часи цивілізації Гіперборії, де основним символом була Блакитно-перламутрова Сфера яка в Глибину переходила в Золотистий колір, а Глибина символізує Вищий Світ. Після часткового падіння свідомості планети символи Гіперборії з території теперішньої України були переховані на територію сьогоднішнього Індійського океану, залишилась лиш глибинна пам’ять, записана в нашому геномі.

    Зі змінами простору, змінюється гравітація, суспільну свідомість тягне Вверх. Саме значення росту свідомості несе сакральний зміст Українського прапору. Тому справжнім символом є Жовто-Блакитний прапор.

   Засіяний пісок перетворюється в первинний стан, з чого Перероджується в Нове Досконале Буття.

  Зі Святом Різдва, Слава Богу!

З Любов’ю, Марія Воробець.              22. 12.2014  

Переглядів: 1501 | Додав: Mariya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0