Обрій Серця

Четвер, 18.04.2024, 14:54

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2014 » Липень » 15 » НОВИЙ ПОДИХ У ВІЧНІСТЬ
09:17
НОВИЙ ПОДИХ У ВІЧНІСТЬ

Новий подих у вічність.

"Перше пришестя Христа було як Народження Божого Сина - Людського серед Людей. Друге пришестя Христа - це Проявлення БОГА СЕРЕД БОГІВ." Марія Воробець.

 

Місце перебування свідомості, в якій крутиться людська уява вже протягом багатьох тисячоліть, змінювало сфери пізнання багаторазово. На Землі такі сфери проживання свідомості змінювали стани від Повної Душі – коли зароджувалась планета, адже Душа - вічноіснуючий Творець, до мізерної її частини, як відчуття остаточного розділеного сприйняття світу. В розділенні людство знаходиться й сьогодні, що привело до відчуття хаосу, ворожнечі, неприйняття.

 

Природа людська підсвідомо шукає виходу зі складеної ситуації. В пошуках істини, людина пізнала шість сфер свідомості за дуже короткий період. Відбувається так званий процес збирання Душі. І розбита на крихти Душа дає перебувати одночасно на різних рівнях свідомості – від шаманського до галактичного і навіть вселенського рівня. Чим більше людина допускає в своє поле уяви, тим багатогранніше сприймає життя.

 

Писати про те, що не опишеш словами завжди було непросто так як слово може передати лише імпульс Істини і лише тому, хто може Його сприйняти. Енергоінформація передавалась і передається не тільки через слово. Творчість в любих проявах – це спроба перенести Божественне на матеріальний рівень, спроба відтворити Потік Бога в світі розділення. Саме ця спроба веде до інтеграції, до вияву Божественного в кожному, хто торкнеться творчого доробку.

 

Творчим енергетичним потоком вноситься в реальність зміст, такт, сила Нового, сила Прийдешнього стану, яка перекручує колесо уяви і направляє в Богопотік Творіння.

 

Творчість – шлях людства до Нового Сприйняття. Творчість у всьому!

 

Сфери сприйняття сьогодні перекодовуються в Новий стан буття, все починається з ЧИСТОГО ЛИСТА. Людство сьогодні живе в кількох реальностях одночасно. Заплутаність, невизначеність – це стан переходу, переходу в щось зовсім нове. Непізнанне. Стара сфера буття перетікає в нову через небажання людства бути в пітьмі ілюзій.

Всі незбалансовані точки на планеті, на фізичному тілі, в сприйнятті – проходять вирівнювання і це проявляється навколо. Період трансформації недосконалостей вступив в свою завершальну стадію – далі дорога в легкості.

 

Свідомість людства зараз знаходиться в тій стадії, коли пізнавши всі стани буття в трьохвимірному просторі, людина переносить саму себе своїми ж руками в сферу Легкості. Тягар минулого як пройдений шлях існуватиме тільки як старе кіно, яке можна переглянути для того, щоб знати як не треба його знімати. Всі минулі стадії – це школа, а в школі багато помилок, і кожен научений лише на своїх помилках.

 

Нова Сторінка.

 

Після того, коли людська Свідомість перемістилась і прожила інтеграцію до Зверхдуші, коли людина усвідомила себе Центром Всесвіту, тут на Землі людина призначена Інтегрувати Істину, тобто затвердити Прояв Життя, Розвити саме Житті з точки розділення до абсолютної Єдності з усім в творінні. Тобто кожна сфера діяльності людини буде інтегрована – пов’язана з наступною, з кожною людиною, істотою і не буде перешкоджати розвитку будь-якого з діяльностей людей і життя істот на Землі. Все у взаємозв’язку. Затвердження, тобто розвиток всіх сфер діяльності людини в глибшому розумінні процесів діяльності, в відкритті істинних можливостей інститутів людського життя.

Людина довго жила на поверхні самого себе не усвідомлюючи всю глибину власної суті. Сьогодні наша Глибина – єдине, що має значення і це Значення винесе потік свідомості До ВЕЛИКОЇ ВЗАЄМОРЕАЛІЗАЦІЇ НОВИХ БОГОПРОЯВЛЕНИХ ПРОГРАМ І ІНІЦІАТИВ! ЗЕМЛЯ МУЖНОСТІ ВСТУПАЄ В ДІЮ ЧЕРЕЗ ВЕЛИКЕ СЕРЦЕ ПЛАНЕТИ. ВОНО СТУКАЄ В КОЖНІЙ ЖИВІЙ ІСТОТІ, ВОНО ПРОЛИВАЄ СВІТЛО У ВСІХ НЕ ОСЯЯНИХ ЗАКУТКАХ, ВОНО ЯВЛЯЄТЬСЯ ІСТИНОЮ, ІСТИНОЮ ЩО ТВОРИТЬ РАЙ, ЖИТТЯ В ДАРУВАННІ! Даруймо Рай один одному!   

 

  Людина. Земля. Всесвіт.

Так називається музей Анатолія Покотюка. Саме в такому русі відбувається розширення свідомості людини, її сприйняття вічності. Місто Сокаль, унікальні творчі роботи  Анатолія – місце, звідки витікає Енергія Світів Нового Руху Буття. Енергія Нового Життя Людини, Землі, Всесвіту.

 

Центром Нового Потоку Буття сьогодні Служить Україна – сама назва держави несе поняття вектору для всіх країн. Розвиток подій в Україні – зміщення ініціативи всього людства. Енергія Процвітання зносить стрімким потоком всі старі програми. ЛЮБОВ ДАЄ НОВІ РОСТКИ. Затвердження кожної людини як Центру Всесвіту дає всім перебувати в Єдності, в Любові, в Усвідомленні Буття в Просторі Бога. Ми Є! АМІНЬ!

 

В ЛЮБОВІ, Марія Воробець.

15.07.2014

Переглядів: 549 | Додав: Mariya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0