Обрій Серця

Вівторок, 16.04.2024, 22:42

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2014 » Березень » 3 » ОБІЙМІМО БЛИЖНЬОГО
10:27
ОБІЙМІМО БЛИЖНЬОГО

Доки людина не пізнає ВЛАСТИВОСТІ АБСОЛЮТНОЇ ЛЮБОВІ - доти перед нею будуть виникати різні непередбачувані картини реальності, які важко прийняти. Пізнавши Абсолютну Безумовну Любов, людина звільнюється від всіх непорозумінь.

02.03.2014   Rariya

 

 

ОБІЙМІМО БЛИЖНЬОГО

 

   Зараз на даному етапі життя на Землі ми повинні усвідомлювати, що наша цивілізація не була єдиною і не являється єдиним рівнем певних досягнень в науці, економіці і т.д. На Землі існувало багато розвинених цивілізацій, знання яких збережені по нині і успішно використовуються різними таємними службами.

   Чому ми не знаємо про це – тому що не хочемо знати. Людина забула про свої істинні можливості, а ті процеси, які відбуваються у зовнішньому світі, готують людство до прояву всіх творчих потенціалів, всього того, що є і завжди було в нас.Щоб зрозуміти, що відбувається навколо нас, потрібно згадати чи відновити власні можливості. Потрібно починати працювати над собою, тоді і тільки тоді людина почне усвідомлювати ким являється і що відбувається навколо.

  Наша планета на поверхні і під землею наповнена установками, які пізнали і розробили ми, люди та інші цивілізації. Якраз ці великі наукові досягнення підіймають життя і свідомість людства чи навпаки, ставлять людство на коліна, що також приводить до певних результатів. Жодна з таких розробок не несла катастрофічного характеру, так як все відбувається в ДОПУСТИМИХ МЕЖАХ ДУХОВНИХ СИЛ! Все невипадково!

   Особисто мені довелось неодноразово побувати в різних так званих таких Місцях і особисто спілкуватись з сутностями, які різним чином впливають на свідомість людей. Людство знаходиться за межами уяви про такі розробки, хоч часто чітко виконує плани і наміри розробників.

   Всі теософічні знання з початку нашої ери і задовго до неї несли інформацію, яка так чи інакше приводить людину до глибоких пізнань. ТОМУ ОСОБЛИВО ЗАРАЗ ПОТРІБНО ЗАМИСЛИТИСЬ ЛЮДИНІ, чому вона така обмежена і не знає ні свого минулого, не відчуває, що може відбутись з нею завтра. Чому люди не впевнені в собі, чому так легко можна втручатись в мирне життя людей, порушувати їх спокій?

 

     Людина створена по ОБРАЗУ І ПОДОБІ БОГА! Тільки тоді, коли людина почне прислуховуватись до ВЛАСНОГО ВНУТРІШНЬОГО ГОЛОСУ, тільки тоді вона почне усвідомлювати, що не все так, як сприймає її власний розум. ВСЕ НАБАГАТО ГЛИБШЕ!!!!!! Спілкуйтесь з власною Глибиною, говоріть з Богом НАПРЯМУ, зі СВОЇМИ АНГЕЛАМИ ЗАСТУПНИКАМИ, тоді і тільки тоді почне відкриватись ІСТИНА.

    НЕ піддавайтесь агресивним настроям, страху, паніці. ВСІ ЦІ ЯКОСТІ НЕ Є ЛЮДСЬКОЮ ПРИРОДОЮ! Наш НОРМАЛЬНИЙ СТАН – РІВНОВАГА! Обіймімо БЛИЖНЬОГО І БУДЬМО ЛЮДЬМИ! АМІНЬ!    

03.03.2014 Rariya  

 

 

Переглядів: 455 | Додав: Mariya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0