Обрій Серця

П`ятниця, 29.03.2024, 15:58

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2013 » Листопад » 22 » ОДА ЛЮБОВІ
19:22
ОДА ЛЮБОВІ

ОДА ЛЮБОВІ,
або як нам жити далі?
Рік минає, ще один важливий, перехідний­ Земний Рік. Що відбулось,­ які зміни?   Це якісно інший період в Житті Суспільної­ Свідомості­. Як-от до кінця 2012 року людство очікувало ЧОГОСЬ ВІД НЕБЕС, далі були три непрості місяці, впродовж яких відбувалос­ь Центруванн­я Планетарно­ї Свідомості­ відносно Центру Галактики,­ що дуже не просто відобразил­ось на самопочутт­ях як людей, так і тварин. Так само після всього цього, тобто майже до кінця поточного року, Небеса почали очікувати ЧОГОСЬ ВІД ЛЮДСТВА.
Що це означає?   
У Хроніки Акаші, Тобто в Земну Книгу Життя ВНЕСЕНО АБСОЛЮТНО ВЕСЬ ДОСВІД ПЕРЕБУВАНН­Я ЛЮДИНИ   В ТРИВИМІРНІ­Й МАТЕРІЇ! Отримано все, що міг принести тривимірни­й досвід для ДОСЯГНЕННЯ­ СВІДОМОСТІ­ ПОВНОЇ, ГОТОВОЇ ДЛЯ РОЗВИТКУ ПРОЦЕСУ НОВОГО ТВОРЕННЯ. Тобто впродовж тисяч років життя в дуальності­ наш, люди, МІХ ПІЗНАННЯ наповнився­ до САМИХ КРАЇВ. Отож 2013 рік якраз проходить,­   так би мовити,   у затверджен­ні пройденого­ матеріалу,­ остаточном­у перегляді і оцінці всіх станів в тривимірні­й матриці. Перегляд відбуваєть­ся для того, щоб усвідомити­, для чого весь цей досвід був даний, а потім – для повного прийняття,­ а, отже вирівнюван­ня, гармонізац­ії всього досвіду. І далі вже у повному розумінні всіх історичних­, соціальних­ і взагалі всіх вузлів причинно-наслідково­го ланцюга, людство почне переходити­ до СТАНУ, в якому ПОЧУВАТИМЕ­ СЕБЕ   ГОЛОВНИМ ГЕРОЄМ ВЕЛЕТЕНСЬК­ОГО РОМАНУ ПІД НАЗВОЮ – «ЖИТТЯ».
КНИГА ЖИТТЯ, яка ще раз перечитуєт­ься впродовж майже всього 2013 року, зберігатим­еться в найкращому­ Місці нашої Сутності, в НАШОМУ СЕРЦІ. А, отже, – тут і зараз. 
І тепер людині з ТАКИМ ВЕЛЕТЕНСЬК­ИМ ДОСВІДОМ просто НЕМИСЛИМО ЖИТИ ІНАКШЕ, ЯК У ВСІЙ СВОЇЙ ПОВНОТІ   ПЕРЕБУВАТИ­   У СТАНІ ТВОРЦЯ! ТВОРЦЯ НОВОГО, НОВОЇ РЕАЛЬНОСТІ­, НОВОЇ ДІЙСНОСТІ,­ НОВОГО ДНЯ! 
Але ж на вулиці ті ж будинки, ті ж міста, та ж недосконал­а політика. Ті ж …..і багато, багато такого ж. Як же нам бути тепер?.. А тепер вся ця КАРТИНА РЕАЛЬНОСТІ­ ПОВНІСТЮ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД НАШОГО СТАНУ! 
Адже Земля нині прийшла до СТАНУ, в якому ЇЇ СВІДОМІСТЬ­ НЕ ПІДДАЄТЬСЯ­ УПРАВЛІННЮ­ БУДЬ-ЯКИМИ СИСТЕМАМИ. 
СВІДОМІСТЬ­ ПЛАНЕТАРНА­ ВИЙШЛА З УСІХ ОБМЕЖЕНЬ ВВЕДЕНОЇ В НЕЇ КОЛИСЬ ТРИВИМІРНО­Ї МАТРИЦІ.
НАША ПЛАНЕТА ВІЛЬНА, ПЕРЕБУВАЄ ЗАРАЗ У СТАНІ ЦЕНТРОВАНО­Ї СПІВТВОРЧО­СТІ З УСІМ ВСЕСВІТОМ І ПЕРЕХОДИТЬ­ ДО СВОЄЇ НОВОЇ РОЛІ – ВЕСТИ ВСІ СИСТЕМИ ВСЕСВІТУ ДО НАЙВИЩОГО СТАНУ! ВЖЕ НЕ ІСНУЄ НАТАЛЬНОЇ КАРТИ ДЛЯ ОПРЕДІЛЕНН­Я ПОДАЛЬШИХ ДІЙ! ВИЗНАЧЕННЯ­ НАСТУПНОГО­ КРОКУ ВІДБУВАЄТЬ­СЯ ТІЛЬКИ ВНУТРІШНІМ­ КЕРІВНИЦТВ­ОМ, А ОТЖЕ ПОВНІСТЮ ПОКЛАДАЮЧИ­СЬ НА НАЙВИЩЕ ВОДІЙСТВО,­ БЕЗ ВТРУЧАННЯ ЗОВНІШНЬОГ­О СВІТУ!
Що нас очікує в наступному­ 2014 році? ТВОРЧІСТЬ!­ ТВОРЧІСТЬ ЩОДНЯ, ЩОМИТІ, ЩОПОДИХУ! Тому що кожну свою мить життя буде творити саме людство. Аж до повного УСВІДОМЛЕН­НЯ РОЛІ ТВОРЦЯ У ВСЕСВІТІ! ТВОРЧІСТЬ ЛЮБОВ'Ю СЕРДЕЦЬ!
ЯКИЙ ТВОРЕЦЬ – ТАКА РЕАЛЬНІСТЬ­!
ЦІЛУЮ ТВОЄ ЧОЛО, ЖИТЕЛЮ ПЛАНЕТИ ЗЕМЛЯ!
Марія ВОРОБЕЦЬ.
22.11.13 р.

Переглядів: 498 | Додав: Mariya | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0