Обрій Серця

Четвер, 28.03.2024, 15:46

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2015 » Квітень » 24 » ПРЯМА ПЕРЕДАЧА
19:32
ПРЯМА ПЕРЕДАЧА

ПРЯМА ПЕРЕДАЧА

Євангеліє від Йоана.3.Розмова Ісуса з Никодимом

… Ісус і мовив до нього: «Істинно, істинно кажу тобі: Коли хтось не вродиться з висоти, не бачити йому Божого Царства.»

4.Никодим же йому: «Як може чоловік уродитись, коли вже старий? Чи спроможен же він увійти знову в утробу матері своєї та й народитись?»

5.Відрік Ісус: «Істинно, істинно кажу тобі: Коли хтось не вродиться з води та Духа, не спроможен увійти у Царство Боже.

6.Що народжується від тіла — тіло, а що народжується від Духа — дух.

7.Не дивуйся, що я сказав тобі: Треба вам уродитися з висоти.

8.Вітер віє, куди забажає, і шум його чуєш, а не відаєш, звідки приходить і куди відходить. Так бо і з кожним, хто народжується від Духа.»

9.Озвався Никодим і мовив до нього: «Як воно може статись?»

10.Ісус же до нього у відповідь: «Ти вчитель Ізраїля, а того й не знаєш?

11.Істинно, істинно кажу тобі: Ми говоримо про те, що знаємо, а свідчимо про те, що бачили, — ви ж свідчення нашого не берете до уваги.

12.Говорив я вам про земне, а ви не віруєте, — як же увіруєте, коли вам про небесне говоритиму?

13.Ніхто не ввійшов у небо, крім того, хто зійшов з неба: Син Чоловічий!

 

   Все, що входить в поле сприйняття сутності, пізнається нею для досвіду Душі.  Кожна Душа приходить у втілення з певним завданням, і від повноти реалізації завдання набуває здатності до цілісного стану сприйняття,  що веде до злиття Духу, Душі і Тіла.

    Практично в кожній ведучій книзі всіх світових релігій є вказівки чи практики, одкровення і усвідомлення того, як пізнати, прийти до стану Єдності, тобто стану Творця. Знання є, та читаються і пояснюються вони зовсім не в тому ракурсі, в якому були принесені і подані.

   Всі так звані таємні вчення про пізнання непізнаного, здаються завуальованими, закритими і на це є багато причин. І основна – рівень сприйняття людей. Без усвідомлення законів буття не може відбуватись Духовного росту, а отже розширення свідомості. Таким чином, чим ширший спектр сприйняття, тим більші можливості людини, тим глибше вона може проникнути в сакральні тексти і вчення, приймати те, що в даному випадку потрібно для досягнення цілісності.

   Рівень сприйняття включає в себе спектр бачення, чуття, відчуття, нюху, слуху… Існує безліч практик, які дозволяють розширити спектр сприйняття до різних ступенів. Кожна людина має свої особливості, всі люди по-різному бачать, чують, відчувають і навіть дихають, тому такі різні оцінки подій, що відбуваються. Але всі, хто зумів розширити коло сприйняття, прийняти внутрішнє бачення, яке завжди присутнє в людині, всі, хто усвідомив Всесвіт як єдиний організм – починають бачити, відчувати, просто знати все однаково. Що ж так обтяжує шукачів прийти до Єдності?

    Передавали справжню Духовну літературу завжди підготовлені майстри, та приймали, «редагували» в різні часи для нібито кращого розуміння – люди з свого бачення, тому так багато неточностей і перекручень. Багато людей в пошуках істини приймають такі неточності і часто йдуть помилковим шляхом, хоча ми знаємо, що з якої сторони Землі не підеш, все одно до океану вийдеш. Тільки от дороги відрізняються. Так, наприклад, долають тисячі км до Тібету, Індії, тому що без так званого вчителя їм важко знайти відповіді на свої питання. Практикуючи  методики різних рівнів Сутри, Тантри, Дзогчен, одиниці виходять до стану Просвітлення. І навіть інколи нібито досвідчені відомі майстри допускаються недопустимих помилок. А невірне розуміння тих чи інших практик чи вчень приводить до порушень і фізичного тіла, і інших.  

   Але і Біблія, Тора, Кабала, Коран вміщають рядки, які приводять до повного усвідомлення Буття взагалі. Що це за рядки? Їх багато, та в основі не слова, хоч вони випливають з переданого. В основі – енергія, частота, вібрація, що вливається в читача, який приймає чи не приймає інформацію.

 

   Як перенести суспільну свідомість до того рівня, щоб вона навчилась сприймати енергоінформацію в повній мірі? Як пройти етапи розкриття свідомості без таких болючих подій як війни, природні катаклізми? Чому Всемогутній Ісус не зробив цього? Чому стільки інформації і тисячі років досвіду не навчило людство жити в мирі і рівновазі?

  Такі запитання градом тарабанять в вікна. Навіть знаходячи відповіді, люди знову й знову повертаються до тих же запитань, проходячи ще одне коло розуміння, то підіймаючись, то опускаючись, проживаючи різні рівні свого стану, розгойдуючи гойдалки вібрацій.

 

   Ісус Зробив Це! Безкінечністю свого сприйняття він просто показав прямий вихід з закритого простору, в якому знаходилась Душа людська.  Простою присутністю Єдиного організму, він запустив для кожного можливість перейти в інший стан існування, в якому людина Єдина і нероздільна, тобто сама являється Творцем, що є нашою єдиновірною природою буття. Він дав кожній Душі, що потрапила в чотирьохвимірний простір, все! щоб пізнати, згадати ким людина є насправді. Дав все, щоб змінити, повернути колесо сансари, яке водить Душі колами реінкарнацій, заставляючи життя за життям виправляти помилки. Ісус своїм кожним кроком доказав можливість вивернути куб (сакральна форма поля сприйняття, в якому знаходиться людство, звідси архітектура), на якому сидить его, і Сферу Свідомості, прийнявши Хреста – звівши кінці з кінцями в єдиному Центрі, відцентрувавши сприйняття розділення в Єдність, показавши справжню природу, безпричинну присутність вічного буття. У вченнях сходу це називається ПРЯМОЮ ПЕРЕДАЧЕЮ. Майстрів, які знаходяться в такому стані, вважають найвищими.  Єдине, що залишається зробити кожному – вибір. Вибір КОЖНОЇ Душі. І коли людина по справжньому прагне – вона отримує все.

 

   Тут відразу випливають спогади Душі, які твердять, що за історію розвитку  людства на планеті Земля, ми знаємо факти існування інших, набагато вищих цивілізацій, які жили і сприймали світ по-іншому. Жили в Раю. Як же ми прийшли до такого не урівноваженого, повністю відірваного від самого себе стану?

 

   Так, наша планета живе в єдиній суспільній свідомості і зараз являється домом для різних рівнів сприйняття. Наша Жива, Дбайлива Мати Земля завжди давала нам те, що Її діти від неї потребували, така Її висока природа, дбайлива, Материнська Свідомість.

 

   Все залежить від нас і тільки від нас. Від кожного з нас. З розширенням нашого сприйняття прийдуть зміни абсолютно у всі сфери існування людства. І чим більше людей приходять до єдиновірного вибору – до бажання жити в рівновазі і мирі, в стані Єдності, тим більше змін відбувається в самій фізиці простору.

 

   Зараз інформаційний простір буквально заповнений езотеричною літературою про зміни в світі і свідомості, про над можливості людей і різні світи, та як визначитись в вірності сказаного, не помилитись в підказках?

Як розібратись в інформації, якщо часто одні й ті ж слова людина промовляє в різній стадії усвідомлення, тобто одні й ті ж слова можуть давати людині зелене світло і навпаки? Тому що знати про стан і перебувати в стані – дві різні речі. Адже Ісус наголошував на поняттях книжників і фарисеїв. І зараз дуже багато саме таких, які говорять не своїми словами, повідомляють не пізнане.

 

    Що мав Ісус в словах: «вродитися з висоти»? Як усвідомити і реалізувати цей вислів?

 

    В різних світових релігіях і Духовних вченнях є поняття, до яких прагнуть дотягнутись віруючі чи ті, хто знаходяться в Духовному пошуку. В іудаїзмі, в книзі Кабала (частина Зоар) – поняття Махсом, в різних традиціях індуїзма і буддизма існує поняття стану самадхі, в дзен, буддизмі і езотеричних вченнях є поняття Просвітлення, є в Китаї ще таке поняття як «Небесний дзвіниця». Всі вони несуть одне й те ж значення – повне усвідомлення цілісної природи буття, тобто  розтотожнення себе з будь-яким об’єктом чи індивідуальністю, усвідомлення всього спектру буття, далі - усвідомлення себе всім творінням,  Творцем всього сущого. Після проживання такого стану людина вчиться перебувати в зовсім іншому сприйнятті, яке звільняє від страху і нерозумінь. 

 

  Кожна людина народжується в цей світ просвітленою, тому в новонароджених нема чіткої концентрації, їх пеленають для того, щоб випадкові рухи не налякали, так як вони не сприймають себе ще фізичним тілом. Потім їх вчать сприймати себе як індивідуальність, називаючи по імені і т.д. Божественна природа новонародженого вивчає, зчитує сприйняття оточуючих, поступово повністю чи частково, залежить від зрілості Душі, приймають нову реальність.  Але ... «тільки дітьми ми можемо ввійти до Царства Небесного» Ісус.  

    Отже, людина знаходиться там, де її сприйняття. 

З Любов*ю, Маіря.                квітень 2015

Переглядів: 1300 | Додав: Mariya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0