Обрій Серця

Четвер, 28.03.2024, 21:20

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2012 » Січень » 10 » Пробуджене Зоряне Сім'я в процесі Творіння Нової Форми Буття!
22:50
Пробуджене Зоряне Сім'я в процесі Творіння Нової Форми Буття!
Пробуджене Зоряне Сім'я в процесі Творіння Нової Форми Буття!

  Перебуваючи в цілісній Центральній Точці творіння, в початковому моменті створення нашого Всесвіту - наша свідомість виявила імпульс проявити відношення в пізнанні іншого стану простору. Так вона, творячи наш всесвіт у все більш щільні структури, змінювала стан.

Проходячи дванадцять кіл - дванадцять вимірів по дванадцять обертонів, пізнавши всі стани свідомості в нашому Всесвіті, наша свідомість прийшла на експериментальну планету, свідомість якої проходила ті ж етапи пізнання, що і Земна людина, для того щоб в кінці поточного циклу, у всій повноті проявити весь свій повний Божественний потенціал у Нову Структуру Творіння. Свідомість Людини - є тим Божественним Сім"ям, про яке говорив Ісус.

 Усі версії багатовимірного свідомості зосереджені в Ядрі нашого Єства. У свідомості кожної людини Укладено увесь Всесвіт. І від того, де знаходиться наша точка сприйняття, залежить, що ми в даному моменті творимо або руйнуємо. Зосереджуючи сприйняття в Центрі буття, Людина стає Творцем.
  Зоряне насіння, яким ми є, складається з безлічі Тіл Світла, які ущільнюються по мірі наближення до фізичної форми. Багатовимірні Світлові тіла є нашим виявом в певних мірностях і просторах. На завершення всіх циклів, всі тіла світла збираються в одне єдине Тіло, Цілісність Божественного Творіння. Те ж відбувається з Землею. Ми починаємо усвідомлювати себе як повноту всіх аспектів Творіння у Всесвіті. А значить, все що відбувається навколо є частиною нас самих. Усі дванадцять вимірів нашого всесвіту є нашим творчим актом, процесом пізнання спіралі творіння зверху вниз. Опинившись в низьковібраційній точці твердої матерії, ми тільки тепер можемо зрозуміти всю силу пізнання, прийняти всі виміри і з величезною силою активованої усіма тілами всіх верств існування, увірватися до Нового Всесвіту Творців.

   Так, ми пізнали весь досвід буття, від великої радості до нестерпного болю. І це все наш вибір. Все що відбувається на нашій планеті, є результатом наших діянь, осередком нашого наміру, силою наших думок. Нема кого звинувачувати - все є ми самі. Ця щільна точка існування натягнула довжину розтяжки лука до найдальшої позиції. І наш вибір, злетить вся стріла і потрапить у ціль, або розлетиться на шматки по дорозі до мети. І тому кожному, що читає ці рядки потрібно усвідомити, що немає нікого, хто б не заслуговував вознесіння. Все людство в повній мірі відслужило, пройшло повний досвід. Всі до єдиної душі, усвідомлюючи це чи ні, прийшли в момент істини. І тому сьогодні пробудженим на цій планеті для повного колективного пробудження необхідно виявити намір повного очищення кармічного боргу всього людства. Для цього потрібно кожному пробачити, прийняти і полюбити всіх навколо. ВСІ ЗАСЛУГОВУЮТЬ НА безумовна любов, ЯКА Є Ключем від усіх дверей. Всі частотні рівні нашого Всесвіту готові вийти на новий виток розвитку. ВСЕ ХОЧЕ ЛЮБОВІ ТВОРЦЯ. ВСЕ І ВСЯ. Тільки сильним бажанням любов"ю пробудити серця ми зможемо зробити це. Немає іншого шляху - тільки істинне прийняття і безумовна Любов до всього творіння. Все прийняти, всіх пробачити, всіх полюбити - ось повне зцілення.

 Сьогодні ми, як енергетична вершина свідомості нашого Всесвіту, що виростає внутрішньою потенцією, Творимо Нову Програму Нового Всесвіту. Це відбувається вже, тут і зараз. Це наша істина. Кодування перепрограмування патерну буття виходить з нашого центру - Серця Людей, які ближче за всіх до Джерела. Велике Ядро Всесвіту змінює свій багатовимірний візерунок на все більш багатогранну структуру з немислимими можливостями.

Спектакль під назвою «Тривимірна реальність Землі» закінчується. Світло Любові Творця буде кінцевим актом, який зіллє воєдино світло всіх людських сердець. І це воістину так!
Слава Богу!
Переглядів: 473 | Додав: Mariya | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0