Обрій Серця

Субота, 27.04.2024, 01:03

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2012 » Лютий » 29 » РЕАЛЬНІСТЬ Лемурії.
14:40
РЕАЛЬНІСТЬ Лемурії.

РЕАЛЬНІСТЬ Лемурії.

   Всі реальності існують тут і зараз. Наше, людське поле свідомості багатовимірне і є в усіх прожитих часових полях дійсності. Розширення нашої свідомості дозволяє проникнути в реальність, яка існувала багато тисячоліть тому. Все, що існує в ті часи, знаходиться там завжди. Наші тіла, оточення, події не зникають в тих часових лініях, коли відбувалася та чи інша реальність. Так як наша свідомість багатовимірна, людина може усвідомлювати одночасно дві реальності. Значить, знаходитися відразу в двох тілах. Якраз ця наша здатність дозволила мені перебувати відразу в двох реальностях одночасно.
   Цивілізація Лемурія існувала, як ми всі вже знаємо, багато тисячоліть тому (з майже 100000 р.т.- 18 000 р.т.). Але для  Світла не існує дальнього і ближнього, тому буду говорити як про подорож. Реальність Лемурії дуже відрізняється від нашої, так як магнітне поле, наша Земля, всі її мешканці і гравітація були зовсім в іншому стані. Повітря в тому просторі було набагато ефірнішим. Відчувалася густота повітря і його наповненість енергією. Більш насичений ефірний простір, зрозуміло, був більш інформаційно провідним. Стан простору був енергоінформаційно насиченим і тому істоти, які перебували в ньому, були більш свідомо поєднані між собою, природою, Землею, з зірками й планетами, які співпрацювали впритул з нами, допомагаючи розвиватися нашому осередку дійсності.
   А дійсність того часу була чудовою. Дороги, по яких ходили лемурійці були кольору слонової кістки, наче вилиті або дуже рівно виліплені руками з пластилінової суміші, яка потім застигла. Але такої твердості в просторі, яка існує сьогодні, не відчувалося ніде. Будинки, об'єкти виглядали також більш пластичними, хоча колір скелі і деяких будівель також був сірувато-бежевий. Так як гравітація була іншою, ми рухалися легко, ніби пливучи по землі. Відштовхнувшись ногою від землі, ми могли піднятися на зручну нам висоту. Такою висотою під час моєї подорожі по Лемурії був дивовижний об'єкт у формі двох стулок горіхової шкаралупи, величезних розмірів, як-би прикріплених до скельної гори на чималій висоті від землі. Нижня частина виглядала як оглядовий майданчик і вхід у внутрішній простір гори. Верхня - як величезний навіс, який не заважав контактувати і розглядати небо і зірки. У внутрішній частині гори перебували кристали, які отримували програмування тієї сутність, яку тоді представляла я, з нашого Духовного Центру того часу - Сіріусу. Програмування проходило як спілкування з Сіріусом. Але спілкування з настільки високою Зіркою проходило легше, ніж сьогодні людина спілкується з іншою людиною. Це більш схоже на спілкування з собою. В чотиривимірний дійсності, в якій зараз знаходиться людство, дихати - більш важке завдання, ніж в ті часи отримувати інформацію і робити глобальні справи для Землі і майбутнього.
      Над дорогою, яка тяглася вгору до горизонту, між будівлями великої, довгої вулиці висіли величезні, сферичної форми літальні об'єкти, білого напівпрозорого кольору. Створені були вони для більш далеких подорожей в просторі Землі і за її межами. Зріст людської істоти того часу був більше шести метрів і тому все відповідало таким розмірам. Всі будівлі, піраміди, літальні об'єкти були дуже великими. Для сьогоднішнього людини це б виглядало як Цивілізація Велетнів. Все навколо здалося мені рухливим. Та й створювати і будувати будинки в той час ми могли силою думки. Але сенсом нашого життя було не споживання, а віддача, творчість і тому ми працювали, де жили і жили, де працювали. Все проходило гармонійно, в відповідності з оточенням. Свідомість людини тоді повністю була пов'язана зі свідомістю планети. Це було єдиною свідомістю, тому робити дисбаланс на планеті означало робити дисбаланс в собі. Але свідомість тоді не знала, що таке дисбаланс. Все було наповнене любов'ю і світлом. Як і будівлі були великими, так і майданчики біля пірамід, де збиралися лемурійці для служіння, були як сьогоднішня злітна смуга в аеропорту, довгими і просторими. Всі будівлі були напівкруглої або заокругленої  форми.
    Площа і піраміда, що знаходилася на ній, яку мені довелося побачити за кілька годин подорожі по Лемурії, мали особливе призначення. Так як все створене нами в той час існувало для розвитку і процвітання, на території Лемурії була споруджена величезна циліндрична піраміда, яка заввишки досягала неба, на вершині неї був розміщений чудовий кристал, ромбообразної форми (два з'єднаних тетраедра), яскравого бузкового кольору (суміш малинового та фіолетового ). Він крутився і створював враження спіралеподібного ромба. Площа, піраміда і Кристал були призначені для підтримки, служіння, здійснення Родових Зв'язків. Точне визначення призначення до мене прийшло, коли прочитала ченнеленг Сергія Канашевского «Родові Зв'язки» і медитацію Кут Хумі, яку Сергій запропонував після ченнелінгу. Кут Хумі назвав цю медитацію лемурійською (спасибі величезне Сергію та Кут Хумі за інформацію!). Очевидно, Земля мала постійний тісний контакт з Співробітниками Світла, з цивілізаціями, які були і є нашим Спорідненим союзом, нашими Родичами на інших планетах і зірках.
    Небо в просторі Лемурії  було відкрите, бачилась неподільність простору з космосом, що говорить про відсутність атмосфери. І вдень і в сутінках, (ночі були іншими, не темними) завжди були видні зірки і здавалися дуже близькими. Приголомшлива подорож по просторах Лемурії тривала всього кілька годин, але енергії, колір повітря, стан помітно перенеслися в простір, де мені пощастило побачити дивний і досконалий світ Любові і Дитячої безпосередності, Радості і Творчості, безтурботності і Чистоти. Я довгий час перебувала під враженням зробленого досвіду і була горда за нашу багатогранність, Божественність нашого походження!
    Інформація про наші життя, про цивілізації, які існували на землі, робить нас більш цільними, обізнаними, хто ми є насправді. Історія нашої Землі дуже цікава і тільки починає розкриватися в справжньому світлі за допомогою Родини Світла і наших Справжніх Помічників, які допомагають більш повно здійснити розширення нашої свідомості, пробудження нашого Серця, в якому є вся інформація від початку Зародження Нашої Всесвіту. Цей Великий Досвід, досвід життя в різних станах свідомості з кожним днем ​​буде підтримувати нас в здійсненні великої місії людства - в народженні Нового Світу, Нової Всесвіту, Нової Життя. Дякую Богові за пройдений Досвід!
З любов'ю, Марія Воробець.

Переглядів: 944 | Додав: Mariya | Рейтинг: 4.6/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0