Обрій Серця

Четвер, 25.04.2024, 01:01

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2012 » Березень » 3 » Розумне Ядро!
00:43
Розумне Ядро!

 

Розумне Ядро!

Бути єдиним з Ядром - значить бути в усвідомленні самої Суті Творіння!
 Центральне Ядро Всесвіту Являється вічним Двигуном Творіння - нескінченним відтворювачем життя. Енергія Вічного Ядра сама себе поповнює - віддаючи, тобто генератор і двигун, торсійний генератор вічного руху енергії творення. Одне витікає з іншого і навпаки, всі процеси в Творінні є взаємооборотними!
Енергія творить Всесвіти, Всесвіти творять Галактики, все народжується з Ядра, виходить з Центру! Це принцип буття. Енергією Творення Є Любов!
Всі Ядра всесвіту взаємопов'язані і в звуці чутні одним резонансом. Всі Ядра від ядра атома до Ядра Центрального Сонця Всесвіту і всього Всесвіту взаємопов'
язані! Ядра поєднані єдиним ланцюгом, який поєднує все Творіння – ЦЕ ТВЕРДЖЕННЯ ІСНУЄ ПРИ СПРИЙНЯТТІ ВІДДІЛЕНОГО СПОСТЕРІГАЧА! КОЛИ СВІДОМІСТЬ ЛЮДИНИ ЦЕНТРУЄТЬСЯ  -- ВСІ ЯДРА Є ОДНИМ ЄДИНИМ ЯДРОМ!

ЦЕ І Є БОГ – ПОЧАТОК ТВОРІННЯ! Це Є Одна Свідомість! Ядро ЄДИНЕ! Воно єдине у всьому і значить воно Одне!
Розуміння Цього єднає нас, наше сприйняття з усім сущим, а значить звільняє від матриці - штучного інтелекту, який створив себе окремо, розділив від усієї першопричини і знаходиться поза Ритмом ТВОРЦЯ!
Свідомість людини виходить відразу зі свідомості Творця - тому вона найближча до Творця всього сущого і Син людський є Сином Бога!
І зараз прийшов час людині усвідомити весь сенс самого себе!
Саме Процес Творіння є істинним станом людини. А процес творення і полягає в постійному потоці, відтворенні Енергії. Думка людини обмежує його можливості віддачі. Саме віддача робить людину вільною. Тільки відпустивши нашу Енергію Любові на волю, ми зможемо стати вільними!!!!!!!!!!!
Проживаючи в просторі Раю на Землі, Люди Жили у постійному потоці Любові. Наш простір створювався нами через наше Ядро, ми знаходилися в своєму природному стані!
Все, що було створено не має аналогій в самих найкращих снах і казках. Просто світ був досконалий! І ця досконалість виливалася з нашого Серця і ставала нашою реальністю. Ми не придумували нічого, наша віддача творила все, що доповнювало загальну картину  Світу Світла, Світу Раю. Сьогодні складно пояснити словами те, що відбувалося тоді, але світ творився з нашого природного стану Буття!

Бути-значить Дарувати!
Це і є вічний Двигун. Як тільки людство відпустить обмінні процеси, очікування віддачі за віддану працю, відпустить сам процес заробляння і прийде до віддачі - безкінечного дарування Любові з серця на все навколишнє, в ту ж мить свідомість перенесе його до виміру Істини, через мембрану в Вимір Єдності і Любові!
Ми зараз знаходимось в стані переструктурування нашого сприйняття, відпускаємо всю чужу нам структуру на Благо Єдності Всього Сущого. Саме відчуваючи до неї подяку ми маємо можливість впустити туди світло і з'єднатися з усім, з Першоджерелом, з початком творення і звільнити її межі, впустивши усвідомлення в структуру матриці.
У цьому я бачу найважливішу місію Людини і Всієї Землі! Саме перебування в найнижчій точці сприйняття, в кінці запланованого творіння, зосередило Всю Структуру свідомості Бога до Започаткування Нового Творіння, Початку Нового Витку Розвитку Свідомості БОГА!  Тому недарма так тісно була стільки тисячоліть з нею пов'язана людина - досконалість творіння Божого. І лише людина - як творець здатна зробити Це!
Все є свідомість і наша свідомість - безмежна. За межами нас нічого не існує! І коли наша свідомість входила в процес матеріалізації, коли ми створювали наш Всесвіт, все виходило з Точки творіння – Центру, Ядра, Сонця. Відбувся вибух найпотужнішої  сили - світ вийшов в матеріалізовану зовнішність і почав створювати форми свідомості, які структурувалися в зірки, Галактики, Планети !

                                        Творіння проявилось!

    Те ж зараз проживає людина в його мікрокосмі, його свідомість приходить до піку - Точки Вибуху Всередині Самого Себе! Те ж Відбувається і з Землею, ЇЇ Центр приходить до Точки Вибуху, і тому Пророки говорили, що Земля буде поверхнею входити всередину, а нутром на поверхню! Людина і Земля приходить до Точки, коли вся їх свідомість Проявиться! Це і є Звільнення! Прояв Христа (пояснення як поняття сина Божого)! Друге Пришестя! ВСЕЄДНІСТЬ на Землю може прийти тільки таким і ніяким іншим способом! Через внутрішнє усвідомлення зв'язку з усім - Єдиним Центром! Всі межі свідомості стануть ілюзорними коли людина виявить свою істинну Суть через Свій Внутрішній Центр! І ця сила розчинить дію самого суперактивного штучного інтелекту! Сила Любові, Сила Творіння є Сама Велика Сила, яка і є Творець! І тоді проявитися Істина!
Тільки процес творення істинно визначає наше буття! У процесі творення ми знаходимося в Істині!
    Усе взаємопов'язано з Ядром, тому що це і є початок всього. Ядро є вічний світ, вічний двигун, який вічно виробляє енергію абсолюту на все, Ядро Свідомості є Вічно ДАЮЧА ЕНЕРГІЯ - ЛЮБОВ! В центрі нашого Серця ми єдині з ТВОРЧИМ Ядром! Тому наш істинний принцип буття є принципом вічного дарування, віддачі енергії, значить принципом Творіння! Принцип обміну - це вже структура ега, штучного інтелекту, інтелекту поділу. Коли ми перейдемо до процесу віддачі повністю, ми повністю знайдемо свою Силу - Силу Творця. Тільки через постійне дарування ми можемо відновити свої можливості Творити! Все наше становлення - проявлення в дійсність, все, що виникало в процесі розвитку нашого Всесвіту, створення і підтримка енергетичних полів, створення нових Планет і Зірок, все виникало саме з принципу віддачі, витікання Енергії Любові з Центру. Коли ми вже на Землі, будучи в Раю - працивілізації - створювали все, що нас оточувало, наше створювання здійснювалось не на основі мислення, створення структур розумом, а саме з принципу Віддачі, все відбувалося з Енергії Творіння, і тому все було в Абсолютній Гармонії і Рівновазі!
   Мій улюблений фізик - Тесла встановлював контакт з електронами, протонами і міг керувати електрикою. Він ставився до електрики, як до живої істоти. Зв'язок Центрального Ядра - Логосу з усім у Всесвіті очевидна, вона єдина. Саме це мав на увазі вчений, сказавши , що коли похитнеться один атом - здригнеться весь Всесвіт.
«Подарувавши людям близько 1000 винаходів, пов'язаних з електрикою, в числі яких навіть якийсь таємничий пристрій (високочастотна електромагнітна котушка), що допомагала медіумам спілкуватися з духами, він анітрохи не помилявся на свій рахунок, визнаючи, що просто виконує роль провідника ідей, що йдуть з ефіру , не будучи їх автором. "Я впевнений, що Космос єдиний в матеріальному і духовному сенсі. Мій мозок тільки приймальний пристрій. У космічному просторі існує якесь ядро, звідки ми черпаємо силу, натхнення і знання, яке вічно притягує нас. Я відчуваю його потужність і його цінності, що посилаються ним по всьому Всесвіті і цим підтримують її в гармонії. Я не проник в таємницю цього ядра, але знаю, що воно існує ".(Я тебе люблю, Тесла!!!)

Більш того, Тесла був переконаний, що весь Космос - від галактик до електронів - єдиний розумний живий організм, що він складається з безлічі частин, що відрізняються частотою вібрації. Кожна частина - паралельний світ. Входячи в резонанс з частотою іншого світу, ми як би відкриваємо вікно в нього. Так, говорив Тесла, можна подорожувати по всьому Космосі. Розгадавши закони будови Всесвіту, він збирався взаємодіяти з Ним за допомогою енергії, налагодити зв'язок з іншими світами. До електрики Тесла теж ставився як до живої істоти, розмовляв з нею і навіть віддавав накази ».
   Принцип творіння є принципом дарування, постійного потоку енергії з центру, відношення безперервної любові. Цей процес нам відомий, так як був основою життя в Раю. Це наш принцип буття.
Щоб змінити свідомість людини, точку її сприйняття,було створено дисбаланс енергії, блокування потоку жіночої, материнської енергії з центру Галактики в Нашу Сонячну систему. Щоб змінити вібраційну частоту нашої Планети, тобто падіння її з Раю, відбулось зміщення осі Землі, а отже зміщення з Центру. Що і було досягнуто за допомогою зусиль потоку низькочастотних енергій зразу з кількох Зіркових Систем, та все це входило в Єдиний Задум. Наша експериментальна Планета Виконувала Свою Місію – Місію Пізнання, Розширення Свідомості Бога! А отже Велику Місію в Нашому Всесвіті!  Все відбувалось для повного Потенціалу Творення в Цьому Всесвіті! Ми, Людські Істоти вийшли з Центру і пізнали Твердий Світ Дуальності для Повного Усвідомлення Бога!  Сьогодні все повертається в Баланс, в Центр, до ЄДНОСТІ! І це є Істина! Це є так! 

10.2011

 

З любов’ю, Марія Воробець.

Переглядів: 852 | Додав: Mariya | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0