Обрій Серця

Вівторок, 16.04.2024, 09:00

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2014 » Жовтень » 10 » СЛІДКУЙ ЗА ДУМКАМИ
10:17
СЛІДКУЙ ЗА ДУМКАМИ

СЛІДКУЙ ЗА ДУМКОЮ!

 

 

   Вчора ввечері до мене зателефонувала подруга і повідомила цікавий факт, який розповів директор установи, де вона працює в місті Львові. Чоловік ділився дивиною про те, що нещодавно викинула його хвора мати, коли він приїхав відвідати стареньку. Хвора жінка знаходиться на лікуванні в установі повністю ізольованій від усіляких інформаційних комунікацій, тобто люди там перебувають в повному спокої. Так ось вона активно закликала сина відсвяткувати свято (йдеться про день народження російського лідера, дату якого не могла знати бідолашна)… , шкодувала, що не спекла печиво до великого дня. Старенька сказала, що в гості повинен приїхати Путін, у нього велике свято, всі його чекають! Вже не молодий син занепокоївся поведінкою своєї матусі, адже вона не могла ніде почути, а тим більше пам’ятати фамілії далеких для неї людей.

 

    В останньому номері журналу «Світовий Ченнелінг» ( інформаційний езотеричний журнал)   детально описано систему, яку намагались впровадити низькочастотні (так звані темні) сили, щоб дестабілізувати суспільну свідомість нашої держави, України, саме подавлення великого імпульсу Пробудження, який спалахнув під час дійства на Майдані Незалежності. Ця система повинна була викликати прояви ненависті, ворожнечі серед людей, тобто повністю дистабілізувати народ України. Та ми знаємо, що віра українців у велике майбутнє не може похитнути ніяка установка ніяких сил. Симовліка нашої держави споконвіку являється перш за все Оберегом нашого народу і Духовним провідником. Наш Прапор (тільки кольори прапору біли в іншому порядку) і Герб насправді є Духовними символами, які несе наш народ з дуже давніх часів.  Але як ми бачимо, до незахищених, слабких людей прямим каналом приходять думки, які вони передають в оточуючий світ. Тому кожномі слід усвідомити, що всі думки, які викликають агресію, виводять з рівноваги, не повинні брати верх. Тільки в урівноваженому стані людина може адекватно мислити, тільки в спокої до людей приходять вірні рішення. Тільки співчуття і любов може змінити світ на краще. 

 ДУМАЙТЕ СВОЇМИ ДУМКАМИ, ЯКІ НЕСУТЬ ЗЦІЛЕННЯ ДЛЯ ВСЬОГО ЛЮДСТВА ЗЕМЛІ, БУДЬТЕ В МИРІ І РІВНОВАЗІ, ТОДІ НІЯКІ ЗВЕРХАКТИВНІ ТЕХНІЧНІ ПРИСТРОЇ І УСТАНОВКИ НЕ ЗМОЖУТЬ РОЗБАЛАНСУВАТИ ВАШ ПРОСТІР, ВАШУ ВІРУ, ВАШУ ТВЕРДУ ПОЗИЦІЮ НЕСТИ СВІТЛО Й МИР НА ЗЕМЛЮ! ЛЮБІТЬ БЛИЖНЬОГО, ЯК САМОГО СЕБЕ!   

З любов'ю, Марія Воробець                                                       02.12.  10.10.2014

Переглядів: 616 | Додав: Mariya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0