Обрій Серця

П`ятниця, 19.04.2024, 23:30

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2012 » Січень » 14 » СВОБОДА СВІДОМОСТІ!
00:09
СВОБОДА СВІДОМОСТІ!
СВОБОДА СВІДОМОСТІ!

Все є свідомість. Все є звук-світло Бога. Увесь Всесвіт становить гігантський квітка життя, який отримує імпульс розвитку з єдиного Ядра Життя, джерело, що дає Сили Любові, Бога. Процес Творіння з Великого Ядра ніколи не припиняється, не має початку і кінця, тому що процес Творіння і є Справжнім процесом Буття взагалі.
  Людська істота створена за образом і подобою Творця. Вся складова нас самих є тим самим принципом Буття, що і Отця - Матері всього сущого. Це Енергетичний Тор, всередині якого багато сферичних програм, які витікаючи одна з іншої, творять наступний рівень тора-програми, що і є нашими багатовимірними тілами. Самим нижнім шаром є наше фізичне тіло. Матриця тіла удосконалювалася довгі тисячоліття, за часів існування нашої свідомості вже тут, на нашій любій Планеті Земля. Рівень нашої свідомості дозволяв керувати і творити різні форми. Багато тисячоліть ми перебували в андрогінний тілах, вдосконалюючи форму і змінюючи зростання. Ми закладали найдосконаліші парадигми із всього Всесвіту, працюючи з кристалами, творячи досконалу матерію. Всі людські істоти жили в Раю, бо існували за принципом Бога.
  Все наше існування становило Творіння - постійне Дарування Любові. Любов витікала з нашого Центрального Серця завжди. Це і було нашим життям. Нескінченний потік любові з Центру якраз і дозволяв Творити навколишній простір. Тільки такий стан свідомості - Стан Дарування Енергії Любові і наближає нас до Істини, до Джерела, до Себе. Не поняття обміну, а саме нескінченне Дарування Любові! Всі світобудови були доступні нашій свідомості. Наша Любов разом з Любов'ю Серця Землі, в одному ритмі з Божественним Джерелом створювала Ідеальне Життя на нашій Планеті. Всі істоти Землі Жили в цьому ритмі, насолоджуючись Любов'ю Творця.
  Свідомість Людей і Землі була єдиною, ми жили одним подихом, однією думкою, одним Серцем. Не існувало лідерів, правителів, кураторів на планеті взагалі. Ніхто не керував свідомістю людини. Усі жили в Божественному Ритмі, а значить, в Божественному порядку творили ідеальне Життя в легкості і Любові. Віддаючи, ми отримували всю мудрість з різних куточків Галактики і Всесвіту. Контакти відбувалися також легко, тільки подумки торкаючись того чи іншого джерела. Виливаючи Вічну Любов, ми отримували все. Граючи і Люблячи завжди як Діти Бога, ми творили Казку Досконалості. І це було так!
  Проводячи нашу свідомість у все нижчі вібрації, ми пізнали різні способи буття. Сьогодні ми повертаємося до наших істинних можливостей, саме пробуджуючи свої Серця. Усвідомивши повністю Істинне Стан нашого Серця, ми зможемо стати самими собою, люблячими Творцями! Тільки Безумовна Любов дає повну свободу. Це знання закладене у нас всередині, всі слова Христа підтверджують цю істину, в нашій внутрішній пам'яті є досконалий звук цієї вібрації. Почувши його, людина усвідомлює, що обмін енергіями є ілюзія 4 виміру, і лише віддаючи любов, людина отримує все.
  Полюбивши і прийнявши все і всіх, людина усвідомлює, що вона сама є господарем свого життя. Вона побачить, що немає над ним нікого, хто б міг нашкодити або спростувати його непохитність. Любов дає Істинну Свободу і Силу. Немає і не може бути нікого Сильніше Творця бо Він і Є ЛЮБОВ!
Любіть, дорогі друзі, Любіть! І цей рік видасться вам казковим розквітом Справжньою Життя!
Я ЛЮБЛЮ весь Всесвіт! АМІНЬ!
Переглядів: 447 | Додав: Mariya | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0