Обрій Серця

П`ятниця, 26.04.2024, 21:25

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2016 » Січень » 18 » ТРИ БОГА
16:31
ТРИ БОГА

ТРИ БОГА


«35. Ісус сказав: Там, де три бога, там боги. Там, де два або один, я з ним.» Єв.Фоми
Людство у всі часи плекало зв’язок з Духовним світом, інакше його б просто не існувало. Основа людської природи крізь темінь невігластва завжди передавала істинні знання. Навіть в найщільніші часи жевріла віра в щось Високе, щось непізнанне, що прийде і допоможе. Орнаменти трипільців говорять про їх високу свідомість, перебування в іншому, не розділеному стані сприйняття.

Про яких три боги говорив Ісус, які є БОГОМ? Хто такі два і один Бог?

Суспільна свідомість людська, яка сприймає світ крізь призму розділення, бачить лише так звану Третю частину своєї природи, тобто щільну матерію, поверхню безкінечного айсберга, тобто сприймає себе як щільний фізичний об’єкт. Найщільнішу матеріальну субстанцію, тобто фізичне тіло Христос називав одним Богом.
Менш щільну частину частину, тобто щільний ефір, який вміщає весь так званий четвертий вимір, з його астральною, емоційною, щільноментальною сферою Христос називав Два Боги. Це всі сім тіл людини, які сприймають, знаходяться, взаємодіють з усіма сімома світами всесвіту. Це і світи, де перебувають Душі після фізичної смерті, зі всіма Ангелами, Вчителями, Наставниками, тобто зовнішні помічники людської суті. В східних релігіях ці два Боги називають колесом сансари.
Один Бог – перебуває тільки в зовнішньому світі, спримає тільки те, що бачить фізичними очами.
Два Боги – людина, яка чує і бачить всі проявлені світи, людськими словами – має яснознання, ясночуття, тобто яка орієнтується в просторі не зовнішнім баченням а сприйняттям внутрішньої субстанції людини – Душі.

Те що СТВОРИЛО ці Два Бога, розгорнуло Всесвіт зі Своєї середини – Є ТРЬОМА БОГАМИ. Нема людини, яка не могла б бути ТРЬОМА БОГАМИ, ТОБТО БОГОМ, інакше її б просто не існувало.

В людському світі той Бог, який є одним, відділеним від своїх двох основ, перебуває в переконанні, що він єдиний. Хоч з ним завжди є Хрестос, тобто його суть, він не сприймає ту суть. Але суть сприймає його, тому він завжди під опікою, ніколи не сам. І це є найважливішим!
Всі так звані проблеми в людському світі створені завдяки розділеному сприйняттю, яке знаходиться в невігластві. І вся система побудована завдяки нерозумінню своєї суті, на бажанні володіти. Лиш розуміння, що володіти НЕМА ЧИМ, все є твоїм творінням, тому що ти є основою всього свого зовнішнього і внутрішнього світу – звільнить людину від бажання як такого, зробить людину багатою у всіх значеннях цього слова.
Зайшовши на периферію Творіння, людина забажала того творіння, тому що забула що є творцем того що бачить.
Прийнявши своє творіння людство спочатку ввійде в Другого Бога, тобто взаємодіятиме з Ефіром, субстанцією, завдяки якій відбулось ПРОЯВЛЕННЯ МАТЕРІЇ!
Коли людство усвідомить закони буття, почує свою внутрішню природу, прокинеться від сну розділення, прийде до Просвітлення, тоді ним не можливо буде маніпулювати.

Як знайти в собі ці Три Бога, почути внутрішнього Хреста?

Подяка Творцю, Силі, що дає вам Життя – приводить до найглибшого. Тільки подяка і любов до всього творіння приведе до Єдності.

Людина, яка пізнала Творця, тобто усвідомила, що вона і Творець – одно, сприймає весь всесвіт всередині себе.

Доки людина не прийматиме себе, вона знаходитиметься в страху перед світом, як результат не прийняття внутрішнього Хреста!

ПІЗНАЄШ СЕБЕ – ПІЗНАЄШ ВСЕ!!!
18.01.1016

Переглядів: 507 | Додав: Mariya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0