Обрій Серця

Вівторок, 16.04.2024, 11:01

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2014 » Вересень » 2 » УКРАЇНА У ВОГНІ
22:03
УКРАЇНА У ВОГНІ

Україна У ВОГНІ!

 

ЩО таке життя на передовій сьогодні?

 Ми знаємо про великі зміни, що відбуваються сьогодні на нашій планеті. Людство Землі проживає очевидні планетарні зміни як зовнішнього так і внутрішнього простору планети. Глобальні зміни всіх природних явищ, систем, структур і рівнів свідомості.

Як ми знаємо, будова Всесвіту та всього, що було створено починає свій Розквіт з середини. Тобто з ЦЕНТРУ. Всі космічні тіла: зірки, планети, галактики – все народжено, створено через Центральний Атом Світобудови, така природа Буття нашого Всесвіту, та  взагалі всього Творіння.

Отже, зміни, які переживає планета перш за все виходять з того ж Центру – Центру утворення системи сприйняття простору. З Центру планети, тобто ядра, з Центру Розвитку материків, людства, самої людини.

Як зароджувався всесвіт? Всередині всього Творіння, яке було не проявлене, тобто з Точки Творіння визріло стільки Творчої Енергії, що ВОДНОЧАС- В ОДНУ МИТЬ – УТВОРИВСЯ ВЕСЬ НАШ ВСЕСВІТ. Все відбулось одномоментно, тобто тепер, в Єдиний Момент. Цей Єдиний Момент завжди існує в Потенції ВСЕСВІТУ, в Потенції Свідомості. Це момент Єдиного Потенціалу Бога! Цей ЄДИНИЙ МОМЕНТ ВСЬОГО ПОТЕНЦІАЛУ БОГА – вічний процес Творіння, вічний Двигун Народження, що Дозволяє Проявлятись НОВОМУ ТВОРІННЮ, наповнений Єдиною Енергією Творення всього Сущого! Ця Енергія НАЗИВАЄТЬСЯ ЛЮБОВ'Ю! ЛЮБОВ – ЄДИНИЙ ОДНОМОМЕНТНИЙ, А ТОМУ ВІЧНИЙ ПОТЕНЦІАЛ ТВОРІННЯ, РОЗГОРТАННЯ ПРОЯВЛЕНОГО СУЩОГО!

 

Отже Всесвіт народжений з Центру всього Сущого, з Єдиного Вічного Першоджерела, який іменується Ядром. З Ядра виникло все живе. З Ядра нашої планети виникла Земля, як  і всі планети. З цього ж Ядра розвивалась Свідомість всіх земних істот. З Енергетичного Центру на поверхні, тобто в зовнішньому світі планети виник розвиток перших цивілізацій, завдяки постійному розвитку яких відбувались зміни природного середовища Землі.

 

Через так званий Центр відбувається Енергетичне врегулювання стану свідомості планетарної, вселенської, індивідуальної. Всі Центри взаємопов’язані, всі витікають ОДНЕ З ОДНОГО, така структура Світобудови.

 

Що ми маємо сьогодні по Земному часу – зміни в Енергетичному Центрі всієї планети, які відбуваються завдяки Енергетичній Трансформації Центру Сонячної системи, Сонцю. Таким чином, завдяки такому Енергетичному Перезавантаженню нашого Центрального джерела енергії, витісняються всі програми, що виникли в інших, минулих Енергетичних станах свідомості як планети, так і людства.

А трансформація поступає саме через Центральні Енергетичні місця, через центр суспільної свідомості людства.

Тиск на суспільну свідомість людства відбувається двосторонній – енергетичні зміни з одного боку і прагнення найменш вібраційного стану свідомості не допустити ці Великі Духовні зміни, з іншого боку. Та Сила Духовна не може бути ніким зупинена, все протікає в великому Єднанні, в Одухотворенні всього, що було розділено.

 

Сьогодні ми є свідками, де і хто являється першопрохідцем у великому Горнилі Переродження, в великій силі трансформації суспільної свідомості. На сьогоднішній день на Україні найбільше число Пробуджених людей. Сила Енергії Переродження невпинна, вона ллється з самого Серця Всесвіту, Вона відкриває серця всіх до Нового Світлого Майбутнього.

 

Україна У ВОГНІ – В ДУХОВНОМУ ВОГНІ ПЕРЕРОДЖЕННЯ, В ЕНЕРГІЇ ЛЮБОВІ І ЄДНОСТІ! І ЦЕ ТАК!

З Любов’ю, Марія Воробець.

02.09.2014

  

Переглядів: 517 | Додав: Mariya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0