Обрій Серця

Четвер, 28.03.2024, 16:40

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2011 » Грудень » 26 » УСВІДОМЛЕННЯ СВІТЛА ІСТИНИ!
13:23
УСВІДОМЛЕННЯ СВІТЛА ІСТИНИ!

 

УСВІДОМЛЕННЯ СВІТЛА ІСТИНИ!

 

     Бути в повноті Себе Істинного діє без слів, висвітлюючи, вирівнюючи простір. Любити, бути в любові, сіяти Любов скрізь і всім. Здійснювати Любов, ділитися нею, давати, давати і давати!

    Нашою людською свідомістю пізнано і пережито всі стани буття в тривимірному існуванні. Перебуваючи протягом багатьох тисяч років в дуальній свідомості, людство накупалося у всіх пластах недосконалості і невігластва, проходячи досвід его і потураючи плотським бажанням, намучилось в покаяннях, молитвах і муках, в страху перед Богом, набувало і втрачало, пізнавало і забувало, розгойдуючи свідомість від духовного сприйняття до повного забуття.

   Весь цей досвід проходження свідомості від найвищого стану єдності, до закладу свідомості в матрицю найнижчого стану свідомості був потрібен для повного пізнання цілісності Буття в Нашому Всесвіті.

   З моменту, коли свідомість почала свій перебіг у пізнанні до рівня тривимірного - лежить нескінченний Всесвіт, процес розкручування творіння відповідно до пізнанням більш щільних рівнів. Ми творили ці рівні, пізнаючи кожне зрушення нового витка спіралі творіння вниз. Кожен крок здійснювався відтворенням нових, непізнаних структур, які народжували Зірки, Планети та Нові Цивілізації. І так, до народження нашої Сонячної Системи, в яку зайшла свідомість нашої дорогоцінної експериментальної планети Землі!

     Гея зараз сама багатовимірна планета у Всесвіті. На ній примудряються співіснувати обертони багатьох рівнів свідомості. Вона відіграє чільну роль, як у нашій Галактиці, так і у всьому Всесвіті і тому зараз така пильна увага з усіх боків прикута до неї. Все є енергія і насіння Божественного Свідомості, засіяне на нашій Планеті багато еонів років тому, тільки тепер, після проходження всіх кіл пізнання даного Творіння, почне давати сходи.

    Після довгих втілень в Лімурію, Атлантиду, Гіперборею, усвідомлюючи всі повороти в найтяжчі умови існування, пізнаючи всі напрями вектора концентрації свідомості, ми нарешті дійшли до всеосяжності, свідомості єдності, до сферичного сприйняття. Наші ДНК заповнені вщерть усіма частотними рівнями, що говорить про повне завершення досвіду. Стан, в якому знаходилося людство довгі часи, нагадує закритий простір. Це стан свідомості 3-4 рівня, колесо сансари, за яким стоїть мембрана, яка захищає нижчі рівні свідомості від світла високих вібрацій, вона ж і фільтрує свідомість, яка підноситися. Проникнувши в тривимірну точку сприйняття, людина забуває хто вона і потім протягом багатьох обертів колеса, пошуків, напрямів вектора, намагається прорватися до своєї цілісності, до свого Дому. Не може існувати свідомості, яка в глибині своїй не прагнула б перебувати у повноті і тому треба поважати вибір кожної людини, шлях кожного з істот в цьому колесі перевтілень. Глибоке усвідомлення цієї істини повністю відпускає всяке судження і виявляє постійне співчуття до всього процесу. Кожен індивідуальний крок - є пошук Себе, шлях до своєї повноти і яку б позицію не займала певна свідомість, вона в основі своїй Божественна. Ми набули досвіду всіх станів свідомості, і перехід у нову Парадигму існування вже приходить в своє виконання.

 Стаючи до Центральності своєї істоти, в повну середину єднання з Душею і Духом, стаючи собою істинним у своїй первісній суті і кінцевому підсумку, ми починаємо Новий Духовний Етап розвитку Буття, вже як Творці, створюючи нові спіралі Досконалого Творіння по Новонароджуючій Парадигмі Звуку -Світла Творця, яким ми і являємось!

Переглядів: 472 | Додав: Mariya | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0