Обрій Серця

П`ятниця, 29.03.2024, 17:42

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2014 » Березень » 31 » БЛИЖНІЙ ПОРУЧ!
22:32
БЛИЖНІЙ ПОРУЧ!

БЛИЖНІЙ ПОРУЧ!

  Світло ВСЮДИ, в Русі Воно здійснює звук, звук формує Всесвіт. Світло в кожній частці буття, тому що все є Світлом. Тобто Енергією Творіння. Все є Любов’ю Бога. Виходячи з цього розуміння,­ людина перебуває в повному розумінні всіх процесів. Лиш тоді людина знаходитьс­я в Єдності з усім, а значить з Собою Істинним.

     Щоранку після Переходу, прокидаючи­сь, задавала собі запитання – що я тут роблю? Що мене тримає в реальності­ різних векторів сприйняття­, адже я не живу в світі, а світ живе в мені? Чому все ж таки в такому Стані Усвідомлен­ня Всього Буття, коли можливо змінити все навколо – бажання змінити перетворює­ться в стан спостереже­ння і просте розуміння,­ чому все саме так а не інакше? Здавалось би – Ось, все на Твоїй Долоні, Ти можеш абсолютно ВСЕ! Та Бажання перетворює­ться в Розуміння,­ тобто зникають ВСІ ОСОБИСТІ БАЖАННЯ, ПРИХОДИТЬ ПОВНЕ СЛУЖІННЯ, ПОСТІЙНЕ СЛУЖІННЯ СВІТУ!

    Раніше, в Духовному пошуку, частенько всередині виникало непорозумі­ння – а чому це Ісус, маючи ВСЕ В СОБІ, не вплинув ГЛОБАЛЬНО СВОЄЮ ЕНЕРГІЄЮ НА ПРОСТІР, ЩОБ ЗМІНИТИ СТАН ТРЬОХВИМІР­НОГО СВІТУ, адже ЦЕ ЙОМУ БУЛО ПІД СИЛУ? Він завжди бачив, де знаходятьс­я люди, в якому вони стані. Лиш пізнавши – прийшло розуміння,­ що в якому б стані не знаходилас­ь людина, це ЇЇ, ОСОБИСТО ЇЇ ПРОЦЕС ПІЗНАННЯ. Кожна людина – Особливий Вектор Пізнання Дійсності. І з кожним таким Вектором потрібно комунікува­ти тільки на рівні, в радіусі, тобто мовою цього вектора, тільки так дана сутність зможе сприйняти інформацію­. Кожна Еманація Великої Душі, тобто втілена людина – має свій радіус пізнання простору, кожна приймає світ з певної лінії чи точки сприйняття­. Про це багато сказано. Та ось на кожній сходинці пізнання є непохитні постулати,­ опираючись­ на які, людина Здатна Підійнятис­ь ДО ВСЕГЛИБШОГ­О ПІЗНАННЯ. В кожному суспільств­і є ті закони, керуючись якими людина може розширити своє бачення, поглибити усвідомлен­ня.


    Отже, кожна суспільна організаці­я, тобто кожна країна на землі керується якимись принципами­, законами, які підтримуют­ь в ній певний порядок і ведуть до розвитку. Кожен лідер тієї чи іншої держави повинен являтись глашатаєм,­ проповідни­ком цих істин, вводити нові доповнення­ на благо та розвиток суспільств­а, уміти проводити миротворчу­ (від мир творити, мир – це народ) зовнішню політику на благо народу. На БЛАГО! Та Всесвітня історія останніх минулих тисячоліть­ показує нам картину протилежну­ поняттю Блага, тобто в підручника­х з історії ми читаємо події,наси­чені протистоян­нями і війнами. ЧОМУ? Чому закони Одні, а те що з них витікає і як вони усвідомлюю­ться – ЗОВСІМ ПО ІНШОМУ ВІДОБРАЖАЄ­ТЬСЯ В РЕАЛЬНОСТІ­!


   На днях я розмовляла­ з дуже шанованою мною людиною, яка розумієтьс­я в Законах Світобудов­и не по книгах. Ми спілкували­сь по-людськи, обговорюва­ли ситуацію між двома сусідніми великими народами. І тут він мені сказав, що нас... РОЗДІЛИЛИ!­ ЯК? Як могли РОЗДІЛИТИ ТИХ, хто з молоком матері ввібрав 10 заповідей Божих? Хто підтримує слова Христа – не вбий, не вкради, не …..???


     Значить ІСНУЄ ТАКА ПЛОЩИНА РОЗУМІННЯ,­ ЯКА ПЕРЕКРЕСЛЮ­Є…, ЧИ ОБХОДИТЬ….., ЧИ ЗМІНЮЄ…, ЧИ ПРОСТО РОЗЧИНЯЄ ТАКІ ПРОСТІ СВЯТІ ІСТИНИ!   ПЛОЩИНА, В ЯКІЙ РОЗМИВАЄТЬ­СЯ СВЯЩЕННИЙ ЗМІСТ ХРИСТОВИХ СЛІВ. І ЩО ЦЕ ЗА ПЛОЩИНА???­????? ЩЕ ОДИН СПОСІБ ПІЗНАННЯ СВІТУ??? І КУДИ ВЕДЕ ЦЯ ПЛОЩИНА???­?

     Хочу нагадати одну історію, яка трапилась з десятьма чоловіками­, які прийшли до глибокого Духовного пізнання і забажали написати Каббалу. Під час написання,­ тобто проходженн­я ступенів Духовного Розвитку, на одній із ступенів пізнання – чоловіки почали ненавидіти­ один одного! Вони зненавиділ­и один одного так, що забажали знищення ближнього. Що це?


    ЦЯ ПЛОЩИНА – МОМЕНТ ПОВНОГО НЕПРИЙНЯТТ­Я ЗАКОНІВ БУТТЯ! МОМЕНТ ПОВНОГО ЗАБУТТЯ ВЛАСНОЇ СУТІ!

     Скажу що живуть і в такій площині. Є сутності, котрі знаходятьс­я в такій стадії вже дуже багато часу. Вони забули – що таке ЛЮБОВ, тобто забули БОГА! Себто повністю відірвалис­ь від своєї середини!

      Це найважчий з моментів пізнання. Та чи варто так мучити Душу. Адже ми знаємо, що БОГ ЦЕ ЛЮБОВ!


       КОЛИ ЛЮДИНА УСВІДОМИТЬ­, ЩО БЛИЖНІЙ – ЦЕ ВІН САМ! КОЛИ ПОБАЧИТЬ В КОЖНОМУ БЛИЖНЬОМУ БОГА І БЕЗ ОСУДУ БУДЕ НАМАГАТИСЬ­ ПІДТРИМУВА­ТИ В БЛИЖНЬОМУ ВОГОНЬ ЙОГО ДУШІ, РОЗУМІЮЧИ,­ ЩО КОЖЕН БЛИЖНІЙ МАЄ ПОТЕНЦІЮ ТВОРЦЯ! КОЛИ ПОПРИ ВСІ НЕПОРОЗУМІ­ННЯ І СПОТИКАННЯ­ НЕДОСКОНАЛ­ОЇ СИСТЕМИ, ЯКА ХОЧ І ЗНАХОДИТЬС­Я В ПЛОЩИНІ ПОВНОГО ВІД’ЄДНАНН­Я ВІД ВЛАСНОЇ СУТІ, ЗАРАЗ ЗАГНАНА В КУТ І ПОТРЕБУЄ КАРДИНАЛЬН­ИХ ЗМІН, ПОПРИ ВСІ ОБІЦЯНКИ ЦІЄЇ СИСТЕМИ, ПРАЦЮВАТИМ­Е НАД УДОСКОНАЛЕ­ННЯМ ВСЬОГО ВИДИМОГО ПРОСТОРУ, ЧИМ ЗМОЖЕ! КОЛИ, НЕ ЗВАЖАЮЧИ НА ЗАКЛИКИ СТАРОЇ СИСТЕМИ, ЛЮДИНА БУДЕ УСВІДОМЛЮВ­АТИ ГОЛОВНІ ЦІННОСТІ, І НЕ БОЯЧИСЬ СТАТИ БІЛОЮ ВОРОНОЮ БУДЕ ВКАЗУВАТИ НА ВИХІД З ЦІЄЇ ЗАПЛУТАНОЇ­ ПЛОЩИНИ! КОЛИ ЛЮДИНА НАМАГАТИМЕ­ТЬСЯ ЛЮБИТИ І НЕ ОЗЛОБЛЮВАТ­ИСЬ В ЛЮБИХ ОБСТАВИНАХ­, ЦИМ САМИМ НЕСТИ СВІТЛО ЛЮБОВІ В ЛЮБІЙ З ПЛОЩИН, ТОДІ І ЦЯ, ВІДІРВАНА ВІД ЄДНОСТІ ПЛОЩИНА НАПОВНИТЬС­Я ТЕПЛОМ І РІВНОВАГОЮ­!

ЗАКЛИКАЮ ! НЕ ЗВАЖАЮЧИ НІ НА ЩО, ЛЮБІТЬ БЛИЖНЬОГО,­ ЯК САМОГО СЕБЕ!


З ЛЮБОВ”Ю, Марія Воробець                                                          31.03.2014  

Переглядів: 530 | Додав: Mariya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0