Обрій Серця

П`ятниця, 29.03.2024, 11:32

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2014 » Червень » 5 » БУТИ ЯК Я
20:01
БУТИ ЯК Я

БУТИ ЯК Я

У вмінні бути, як підказує зовнішній світ, людство тренувалось довгі тисячоліття. Свідомість учня впродовж багатьох життів змушувало людину слухати чиїсь закони, підкоряться обставинам, що склалися, певним правилам. Після народження в тривимірний світ, свідомість зустрічалася з багатьма спрямуваннями, вказівками, повчаннями.

Ми знаємо, як часто, будучи дітьми, ми чинили опір моралі дорослих, не хотіли підкоряться вказівкам з боку, бо хотіли жити так, як відчуваємо, як нам хочеться. Але громадська думка частково переважувала всі наші опори, і дитинство доводилося підлаштовувати під ігри дорослих, ТИМ САМИМ ВІДДАЛЯЮЧИСЬ ВІД СВОЄЇ ІНТУЇЦІЇ , ВІД ВЛАСНОЇ СУТІ. (...Тільки дітьми ви ввійдете в Царство Небесне...)

Зміни, які проживає суспільна свідомість сьогодні, так чи інакше, ведуть людину до Нового Життя. Вчать людину - Бути такою, якою вона Є. Тобто БУТИ СОБОЮ. Всі ролі , зіграні людством за довгий земний період лінійного часу, за період численних втілень, відіграні . Роль, яку людина буде грати в майбутньому, визначає вона сама.

Якось зустрічалась мені ікона , на якій зображено величезну чергу людей в масках, котра простягалась до Ісуса, і, кожному, хто підійшов, Майстер знімає цю маску. Ця ікона відображає життя після смерті. Ви запитаєте: так ми ж не збираємося вмирати?

Перехід, який проживає Свідомість планети Земля - з'єднує сприйняття з усім що Є . Маски більше не служать, тому що людська свідомість вміщує всю свідомість Всесвіту.

Ми знаємо, як правий був Шекспір​​, назвавши світ - театром. Але чому маски розчиняються в зараз? Інтеграція свідомості, об'єднання світів, зняття завіси - все це проживає людство, так як період поділу завершився. Можна називати по- різному процеси, що відбуваються - суть одна , людина вчиться БУТИ СОБОЮ І ЦЕ ЇЇ ГОЛОВНА РОЛЬ ! Старий театр руйнується на очах, як картковий будиночок. І від того, як і коли впорається людство з пізнанням Себе, залежить майбутнє всієї Землі і кожної людини окремо .

Знайдіть Себе в Собі , прийдіть до Себе Істинного і все відкриється вам !

PS: деякий час кожен день зміщувала точку сприйняття на різні рівні, граючи різні ролі, проводячи через себе різні стани свідомості. Все це ми вже пройшли в минулих життях, запевняю вас, дорогі люди, ми бачили і пробували всі стани свідомості, грали всі ролі від царів до рабів, все нами вже пізнано! Не зупиняйтеся на досягнутому, адже людина може не те все, що вже було, а зовсім Нове, непізнане ВСЕ ! І це Так, дорогі читачі!

З Любов'ю , Марія Воробець , вона ж Лейма (початок нашої ери , Єрусалим) , вона ж Леонсіє (кінець 16 -го століття н.е Іспанія - Південна Америка) , вона ж Леонелла (8500 років тому , акваторія нинішнього Карибського моря , Лемурійка ( імена в Лемурії практично не озвучувалися ) - мешканка цивілізації Лемурія , яка існувала майже сто тисяч років на Землі і багато інших Ролей ) . 31.05.2014 .

Переглядів: 484 | Додав: Mariya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0