Обрій Серця

П`ятниця, 29.03.2024, 17:36

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2014 » Вересень » 25 » ДІЙОВІ ОСОБИ ТА ВИКОНАВЦІ
13:33
ДІЙОВІ ОСОБИ ТА ВИКОНАВЦІ

Дійові особи та виконавці

 ПСАЛОМ 22 – ДОСЛІВНИЙ ПЕРЕКЛАД ІЗ ОРИГІНАЛУ
Я — твій Пастир. Ти ніколи не будеш мати потребу в тому, що Я хочу тобі дати. Якщо ти будеш мати надію на Мене і насправді дозволиш Мені бути Пастирем твого життя, то Я дам тобі такий величезний мир, що він буде як відпочинок на весняному полі.
І поки ти вчишся більше любити та довіряти Мені то мій спокій буде сходити на твою душу, як безтурботне тихе озеро. Це буде велика свіжість для твоєї внутрішньої людини.
Йде підготовка до виконання багатьох завдань, які Я поставив перед тобою. І не применшуй ці завдання, що дані Мною. Бо це для Моєї слави, а не для твоєї. Будуть часи, коли через випробування, Мені буде необхідно повести тебе в сильну тьму.
Вона буде настільки величезною, що ти відчуєш, ніби стоїш на самому краю землі, і смерть очікує тебе. Але завжди пам’ятай, що Я твій Пастир. В темряві ти, можливо, не зможеш побачити Мене, але у тебе є Моя вічна обіцянка, що я ніколи не залишу і не покину тебе.
Якщо ти продовжиш покладатися на Мене, навіть пройшовши через часи темряви, Я знову наповню твоє серце таким миром, що ти зможеш бути навіть серед своїх ворогів. Твоя радість буде настільки великою, що буде переливатися на інших людей. І як нагорода тобі Я дам великі і важливі речі в твоє життя.
І коли ти вчиниш усе, що Я запланував тобі зробити, Я хочу щоб ти пішов і жив зі Мною на віки вічні!
Амінь  
 
Душа людини – свідома субстанція, яка знаходить себе в стані вічного перебування в єдиному моменті, в єдиному процесі буття. З позиції Душі – Життя це вічна ініціатива творчості в єдиному моменті, вічне розкриття потенції буття.

Втілюючись в трьохвимірний світ, Душа уособлюється в людину, відчуваючи себе як відокремлене сприйняття через мозок. Завдяки впливу системи зовнішнього світу, сприйняття через Душу поступово змінюється на сприйняття через так званий розум, який вступає у взаємодію з великим ментальним полем цієї трьох-чотирьохвимірної реальності (реальність від слова прорікати – тобто кимось реченою дійсністю) в цю реальність входить вся земна система  свідомості. Тоді Душа ніби уступає свою ведучу роль розуму, який повністю залежить від причинно-наслідкового ланцюга реальності, і переходить в стан очікування, в тимчасовий стан пізнання спостерігача.В перші роки дитинства людина сприймає світ на рівні Душі, та поступове нав’язування принципів даної реальності зміщують сприйняття з Серцевини людських тіл в мозок. Через мозок відбувається побудова нового вектору сприйняття себе. Таким чином розум ніби починає будувати траєкторію перебування особи в просторі. Та миттєві прозріння дають знати про життя Душі, про Істину, яка завжди знаходиться в кожному.Отже, сприйняття Душею є глибоким сприйняттям дійсності в єдності з усім цілим, з усією Світобудовою. Таке сприйняття не відокремлює людину від Першоджерела, тому що Душа має повне Розуміння, що все Єдине.Сприйняття зовнішнім розумом, мозком – це перебування в штучній уяві про реальність, яка спостерігається в період певного втілення Душі в певній точці простору і часу. Завдяки зовнішньому розуму, людина сприймає все навколо як дійсне життя, усвідомлюючи себе як окрему особу, яка живе і діє по власній ініціативі. Всі дії людини випливають з думок, які виникають в розумі людини. Завдяки розуму людина живе в спільному полі суспільної уяви реальності.

Як створюється та чи інша реальність?

Весь наш всесвіт має форму Тора, поділеного на частки, схожі на фігурки дитячої пірамідки (вигляд зверху), які знаходиться в постійному перетіканні і витіканні себе з СЕРЕДИНИ. Перетікання відбувається почергово, кожна фігурка є іншою галактикою, тобто іншою системою, водночас є частиною цілого. Так кожна галактика в певний час проходить крізь так званий Центр цього могутнього Тору. Ми знаємо, що зірки, планети, галактики проживають певні цикли.

Переміщуючись до Центру нашого Тору і проходячи крізь нього, кожна галактична система змінює структуру існування, проходить так зване переродження.

По такому принципу відбувається буття в кожній галактиці. Це принцип буття нашого всесвіту. В одному з таких перетікань сонячних систем, в нашій галактиці по Ініціативі Творця, Зверхдуші ( в каббалі Адама, в індійській філософії — атман) утворилась наша сонячна система, в котрій з’явилась можливість знаходитись в стані сприйняття розділення від всієї Дійсності ( в стані его). Через єдине ядро реальності нашої системи було втілено експеримент, в якому кожна втілена сутність має змогу пізнати життя в ілюзії розділення себе від всієї дійсності Творця. І діяти через власну ініціативу.

В чому полягає весь експеримент? Як відрізнити стан Єдності з усім сущим і стан Розділення, тобто дуальний стан сприйняття?

Кожна особа знаходиться в процесі мислення, тобто сприймає світ в потоці думок. В трьохвимірній реальності на процес мислення впливає зовнішній світ, все що відбувається навколо особи. Так Душа, опиняючись в трьохвимірному просторі,  через зміщення сприйняття отримує таке, так зване програмування, що Вона існує окремо від всього простору і опирається тільки на власну ініціативу, тобто діє згідно власного мислення.

Саме зміщення сприйняття на індивідуальне, на позицію власної ініціативи, яка існує окремо від сущого і робить людину відділеною,  одинокою, безсилою і обмеженою.  Таке сприйняття дає уяві хибне знання, що кожна особа чи сутність є окремою, так би мовити кожна хвиля існує окремо від океану і не має уяви про цілий океан. Це сприйняття обмежило вік людини з тисяч до кількох десятків років за земним часом. Саме про це йдеться в Біблії під поняттям первородного гріха – зміщення сприйняття до стану відокремлення від своєї цілісності. Не прийняття себе як частини всього цілого, яка є одночасно ЦИМ ЦІЛИМ і вводить людину в так званий гріх, де вона знаходиться за межами розуміння і дійсно БОЇТЬСЯ БОГА.

Водночас у відокремленому стані від першоджерела людина може пізнавати детальне буття в матерії. В стані єдності нема такого детального вивчення щільного світу. Тому всі стани потрібні Душі для повного проявлення Творця.

Душа проявляється в матеріальному світі по сценарію, втілюється по так званій програмі неба, тобто для кожної людини наперед закладено долю, яку вона повинна пізнати. Якщо під час втілення доля людини буде пройдена і всі так звані завдання втілення – виконані, Душа виходить зі сценарію втілення і починає жити життям Душі, тобто в повному Божому ритмі, в Єдності з усім сущим, отже в єдності зі Своїм Пастиром. Виходить з так званого первородного гріха.

Життя на Землі є абсолютним театральним дійством по розробленому сценарію, з визначеними дійовими особами, та Хто виконує ту чи іншу РОЛЬ? На це запитання повинна знайти відповідь кожна особа. Коли людина усвідомить ХТО ВИКОНУЄ її роль,  через Виконавця відбуватиметься зміна Ролі до повної заміни як сценарію, так і всього Театру Життя.

З любов’ю, Марії Воробець.

11.09.2014 — 21.09.2014

Переглядів: 1077 | Додав: Mariya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0