Обрій Серця

Субота, 20.04.2024, 03:03

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2015 » Липень » 17 » ДИХАННЯ
11:17
ДИХАННЯ

images (1)ДИХАННЯ

pdC6m

Кожна людина дихає по-своєму, але нажаль бідьше 90 відсотків жителів землі дихають м'яко кажучи не вірно. Від процесу дихання повністю залежить життєдіяльність людини.

ДИХАННЯ

Як дихає людина в утробі матері? Чому народження в воду – природніший спосіб прийти в світ?

Якщо ці запитання не випливали у вашій свідомості, слід їх собі задати. Чому маленька новонароджена, та й взагалі в перші місяці життя дитина може довго знаходитись під водою без  всіляких зусиль, без ДИХАННЯ!?

Взагалі дихання  залежить від рівня сприйняття людини.

Вся система тіл людини виглядає точнісінько як система тіл Всесвіту, тобто  як живий, здійснюючий  постійний рух Тор. Скрізь наші тіла проходить так звана пранічна трубка, по якій постійно проходить Ефір – енергія, завдяки якій відбувається життя у Всесвіті. Ефір є різної щільності, від ефіру, з якого створена, підтримує життя матерія до найтоншої енергії, яка структурує всі світи.

Ефір – енергія, завдяки якій існує все живе й не живе, що заповнює і тримає світи. Цей ефір і живить наші тіла, входячи в пранічну трубку, протікаючи крізь всі тіла. Чим щільніша матерія – тим щільніший ефір.

Цим ефіром і дихають новонароджені і ще не народжені люди. Коли людина народжується – ще деякий час її дихання відбувається крізь тім’я, потім змінюючи сприйняття, зрівнюючись зі сприйняттям навколишніх, дихання поступово переходить на легеневе. Легеневе дихання – поверхневий процес живлення повітрям, який не є зовсім природнім для людини. Поверхневе дихання приводить до руйнування тіла, так як повністю залежить від стану навколишнього середовища, Пранічне дихання – внутрішнє Живлення, тобто внутрішнє дихання, якому нічого з навколишнього середовища зашкодити не може.

Коли людина переходить до пранічного дихання – нашого природного дихання, вся структура фізичного тіла починає змінюватись, трансформуючись, вдосконалюючи свою природу до первинного стану, очищуючи все.

Як повернутись, або як навчитись Дихати правильно? Це запитання постійно звучить.

Ми завжди в тій чи іншій мірі дихаємо праною, тільки не помічаємо цього. Все залежить від чистоти каналу, тобто цієї пранічної трубки. Щоб очистити її, слід перш за все змінити своє відношення до всього творіння Бога, тобто дивитись на світ очами дитини, без осуду.

Є різні практики, як очистити пранічний канал. Під час очищення перше що виходить з фізичного тіла, це мокротиння, яке переповнює клітини забрудненого організму. Тому коли до тіла інтенсивно починає поступати трансформуюча енергія, людина почуває себе ніби в грипозному стані, при високій температурі, часто потіє, при витіканні мокрот – очистці клітин, людина переживає нежить і кашель ЗАВЖДИ. Які природні рослини можуть допомогти пришвидшити процес?

Як завжди на допомогу в очищенні тіла приходять традиційні природні антисептики – часник, цибуля, хрін, гірчиця, різні перці. З практик  можна порадити втягування повітря крізь тім’я, як витягують повітря з носа в ротову порожнину, що супроводжується неприємними звуком і витягуванням мокротиння з носової порожнини. Такі вправи слід робити після вживання цих гострих рослин, тобто під час виділення мокрот. Повторю – мокротиння, це та рідина, що забруднює клітини фізичного тіла людини, приводячи його до руйнування.

Звичайно рослинна їжа допомагає легше протікати процесу очищення.

Прана, що заходить крізь голову людини відчувається як густе повітря, яке можна видихати через рот, воно вражає своєю насиченістю, енергетичною наповненістю. По мірі очищення каналу, прана, яка поступає до тіл, стає легшою, проходить природньо аж до стану, коли все відбувається не відчутно. Коли канали протікання прани повністю очищенні, енергія протікає без перепон.

Взагалі енергія завжди протікає крізь тіла людей. Енергія є вхідною,  тією що йде зверху і вихідною – що поступає з землі. Поєднання вхідних і вихідних потоків енергії і є вищим досягненням в заняттях Йоги. Йога – пошук Бога, тобто прихід до нашого первинного стану сприйняття, тобто стану Творця. Якраз наше природнє дихання приводить до цього стану.

Нажаль навіть відомі вчителі йоги практикують дихання, в якому розуміють дихання як поверхневе легеневе вдихання і видихання, тому часто заняття йогою не дає відчутних результатів, і навіть має різні наслідки. Дихання в йозі – найважливіше знання, тому до всього слід приступати з ВІРНИМ РОЗУМІННЯМ!

Коли людина переходить до вірного дихання, в поверхневому легеневому диханні нема великої потреба, тому воно відбувається дуже частково а згодом взагалі стає не потрібним.

Першим що робить дитина після народження – видихає повітря. Голосова щілина є дуже вузькою, тому контрольний видих відбувається зі звуком, це перша найчистіша Енергія Бога, якою ділиться новонароджена дитина зі світом, таким чином знайомлячись з ним. Дитина довго ще перебуває в первинному стані дарування – тобто чистого сприйняття, але вплив оточуючих відбувається і зміна сприйняття сприяє зміні дихання.

Хай вам щастить!

17.07.2015

 

 
Переглядів: 545 | Додав: Mariya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0