Обрій Серця

П`ятниця, 29.03.2024, 06:53

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2014 » Січень » 17 » ДІЛО ДУХУ - ЛЮБИТИ
19:51
ДІЛО ДУХУ - ЛЮБИТИ

ДІЛО ДУХУ - ЛЮБИТИ

  Душа, мандруючи з втілення у втілення по різних планетах різноманітних систем нашого необємного Космосу в пошуках Бога, пізнає ще не пізнане, що входить в загальну скриньку Досвіду Зверхдуші. Кожна Еманація Великої Душі навіть в найвіддаленіших від Центру куточках Всесвіту завжди, підсвідомо чи свідомо знаходиться в ПОШУКАХ ПЕРШОДЖЕРЕЛА, тобто МІСЦЯ, з Якого ця Душа З’явилась.

  Система планетарної свідомості нашої Землі проходить так званий виворіт, відкриваючи шар за шаром виміри, які завжди є в нашій середині, так як всі втілення відбуваються водночас (часу нема, лінійність створена в трьохвимірному просторі для певного порядку пізнання). Кожна Точка пізнання приходить до своєї Повноти, до Єдності!

   Та як нам зараз, на даному етапі простору-часу, звести кінці з кінцями (моя посмішка), тобто ЗОРІЄНТУВАТИ ПРОСТІР, де так багато незбалансованості, дуже велика невідповідність Душ. Як ПРИТЯГТИ ЦІ ДУШІ до СВІТЛА, якщо вони його не бачать і не чують?!!!       

 Отже, ми вияснили, чим ми Являємось насправді! Ми є Вільний Дух, який прийняв втілення в трьохвимірній системі для здійснення досвіду. А що Духу належить в цій системі? Належить те, в чому він знаходиться. Тобто – фізичне тіло, одяг, місце проживання, оточуюче середовище, вся планетарна система, інакше б Дух сюди не втілився. Не зміг би проникнути сюди, якщо б не набув властивості цієї системи. А завдяки чому Він опанував такими властивостями? Завдяки фізичному і всім тілам системи людини! Отже Дух проник в грубу матерію завдяки певному стисканню…

  Існувало таке твердження, що тіло – це одяг для Душі і він дається тимчасово. Як і вся трьох-чотирьохвимірна система. І, Вознесіння Свідомості відбувалось завдяки відпусканню всієї трьохвимірної системи, разом з тілом. Але, коли Усвідомлення Осягає всі Закони БУТТЯ, очевидно приходить розуміння і до найменш освітленої частини людини – мозку, що тіло являється також частиною ВСІЄЇ ПАРАДИГМИ РОЗВИТКУ БУТТЯ. А отже, все приходить в досконалість і фізичне тіло, трансформуючись, видозмінює всю систему навколо, тобто всі тіла і саму матерію. Це відбувається завдяки інтеграції всіх Еманацій Душі, завдяки Осягненню всієї СИСТЕМИ АЖ ДО ПЕРШОДЖЕРЕЛА. Так відбувається ВОЗНЕСІННЯ.

   Отже, Людина, котра Досягла Повного Поєднання зі Своєю Суттю – Суттю Творця, завдяки ПОВЕРНЕННЮ ВСІЄЇ СВОЄЇ СИСТЕМИ ДО АБСОЛЮТНОГО СТАНУ ВІДДАЧІ, забирає з собою НАВЕРХ, тобто ВИВЕРТАЄ ВСЕРЕДИНУ не тільки Дух, ДУШУ…, ТІЛО, а ще й ВСЮ СИСТЕМУ! ТОБТО ВСЮ ЗЕМЛЮ, ВСЕ ОТОЧУЮЧЕ СЕРЕДОВИЩЕ! НЕ ЗАЛИШАЮЧИ ЙОГО В СТАРІЙ ПРОГРАМІ! Це відбувається тому, що Досягти Свідомості ТВОРЦЯ в Повній Мірі неможливо, не ввібравши в себе все, Що СТВОРИВ ТВОРЕЦЬ!  Тільки СТАВШИ ВСІМ! А ЗА ТИМ –  тільки  ВИЙШОВШИ З ФРАКТАЛЬНОЇ СИСТЕМИ ВСЕСВІТУ! Тільки Вийшовши з Системи – ми зможемо впливати на неї, вдосконалюючи все до самого виходу.

   А тепер, якщо нам належить листок паперу і ручка, що ми зможемо зробити з ними? Ми зможемо змінити вигляд паперу? Отже ми можемо змінювати все, що нам належить.  Завдяки чому це зможе відбуватись?

  Все сприйняття людини залежить від того, з чим себе людина ототожнює. Ким себе сприймає. Пробуджуючись вранці, що вам падає перш а все в вічі???? ЛЮБОВ БОГА, Яка проявляється у ВСЬОМУ! Отже ВИ І Є ЛЮБОВ!

Далі Є….                                                                                                     10.11.2013, закінчення 17.01.2014.

Переглядів: 580 | Додав: Mariya | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0