Обрій Серця

П`ятниця, 19.04.2024, 14:33

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2011 » Жовтень » 12 » Людина - це те, що вона Є!
14:53
Людина - це те, що вона Є!

 Людина - це те, що вона є!

  Марія Воробець

                 Стаття присвячена усвідомленню, що відбувається зараз на Землі, з нами і чому так довго ми були поза можливостей, що належать нам по Закону, великому закону Бога. Як могли ми втратити їх або забути, що вони взагалі існують.

    Наше фізичне тіло, наше ДНК вміщує всі коди всесвіту. Людина – істота, яка може перетікати, вона універсальна, перебуваючи в тривимірному тілі, вона може функціонувати в різних частотах, своїм сприйняттям змінюючи вібрацію тіла. Вже приходить до завершення кристалізація свідомості Землі і  людства. Завершується очищення ментального тіла Землі, що підтверджує зміну магнітного поля. Наприкінці вересня, 26 або 27 магнітне поле було практично приведено до нуля. Цим дуже налякані вчені, які працюють в цій галузі. Також змінюються ментальні тіла людей - це найважливіший момент в вознесіння.

  «Я хочу звернутися до твого аналітичному розуму, - сказав дон Хуан. - Задумайся на мить і скажи, як ти можеш пояснити протиріччя між освіченістю інженера і дурістю його переконань і суперечливістю його поведінки".
Маги вірять, що нашу систему переконань, наші уявлення про добро і зло, звичаї нашого суспільства дали нам хижаки. Саме вони породили наші надії, очікування і мрії з приводу успіхів і невдач. Їм ми зобов'язані жадібністю і боягузтвом. Саме хижаки зробили нас самовдоволеними, відсталими і егоцентричним.
   Людина, що звикла до тисячолітнього підпорядкування, шукає щеплення ззовні, імплантів, виходить на навчання різних технік. Оволодівши досконально техніками, духовними практиками, людина ще не здатна повністю отримати свободу над простором і собою.
   Постійні пошуки джерел інформації - це ніщо інше, як  втеча від самого себе! Щоб приймати єдність, бути єдиним з усім, бачити світ, таким, яким він створений, потрібно дивитися через призму Серця, а не думки. Щоб не розум керував свідомістю, а внутрішня свідомість контролювало розум. У нашій Галактиці є два впливи, яким піддається людина, обираючи той чи інший зусиллями, або працею, але і той і інший не дає повної свободи. Є єдине джерело - першоджерело, яким є Ми Самі. Для нашого Всесвіту. Вам можуть показати шлях, але працювати повинні ви самі! Налаштування частот відбувається через прийняття - подяки, дарування. Це дає можливість концентрувати увагу на потік реальності, перебуваючи над процесом.
   В серці Ми Абсолютно вільні!

   Вся історія трьох-чотиривимірного сприйняття-свідомості, в якому зараз перебуває людство: наука, релігія і навіть інколи езотерика створена свідомістю рівня, який повторюючи себе, створює штучні структури буття - теорію і норовить помістити туди свідомість людини. Як у технічній науці постійно створюються нові технології, препарати і т.д., так і в математиці створюються логічні формули для аналітиків, в медицині те саме і т.д. Світ структурує логіка, штучний інтелект. Людині зручно користуватися інноваціями технічного прогресу, але це не приводить його до істини. Це матриця, людина, потрапляючи під вплив чужорідної структури, заганяє туди і свою свідомість, поміщаючи її в обмеженість створеної структури. Більшість, якщо не всі так звані канали, ченнелери в основному працюють на цих рівнях і віщають з власного его, направляючи людську свідомість у формат штучної структури, затягуючи свідомість людини в руки штучного інтелекту. Благо, що це відбувалося і відбувається, тому як відкрило людині розуміння, що є інші світи. Голоси дали знання нові, відкрили простір інших цивілізацій. Але це не дає повного розуміння своєї суті, і часто виводить від центру слабкий людський розум, коли ще не затверджений в любові. Слова Христа, які я завжди повторюю: І нехай у вас не буде іншого Бога, крім Я. Це відбувається, коли зовнішнє і внутрішнє Одне, і це розуміння Серця.

  Той рівень, який пропонують в основному ченнелери, це рівень четвертого виміру, який ми проходили в Атлантиді.
    Створюються ті ж теорії, які прагнуть бути втіленими.

Слова Ісуса із загубленої Євангелії:
Але маєте перш пізнати себе. Коли ви пізнаєте себе, тоді ви будете пізнані і прийняті
Всевишнім, і ви дізнаєтеся, що ви - діти Отця живого61. І через вас, як і через всі творіння свої, Він себе являє 24. Але людина є головне Його Творіння. Чому ж приховуєте Бога в собі? Явіте Його миру і прославте себе і Творця! І кажу вам: коли ви пізнаєте себе, тоді себе істинного знайдете, і всі таємниці, що приховані від вас, - відкриються вам62. Якщо ж ви не пізнаєте себе, тоді ви в бідності і ви - бідність.63. Істинно кажу: якщо не розумієш початок, то неможливо розуміти і кінець. Так і неможливо пізнати, що навколо тебе, якщо не знаєш що всередині тебе, бо немає тоді й того, хто пізнає, якому дано розуміти таємниці Отця Небесного64

   Ми ж зараз у процесі повернення до себе! І пора відрізняти ворота в інший світ і власні Ворота до Вищого Я !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Пора досконально усвідомити, що розум - є те, що схильне до управління, Серце - свобода. І під впливом Серця у в'язниці розуму руйнуються стіни, і дух свободи впускає в чистий простір все знання, яке є в міру очищення розуму. І тоді, взаємодіючи, відбувається розкриття, яке починає розширюватися в розумінні всього, що відбувається, розкриваючи розум до його Божественної досконалості. Коли Серце управляє мозком, відбувається енергетичне з'єднання з центром людини, з Першоджерелом, що стимулює мозок на викид Альфа- Тета-Дельта-частот. Це допомагає усвідомленню своєї істинної сили, єдності з усім, прямого бачення буття у всіх вимірах.
   Христос також занурився в мірність розуму, проходячи досвід, але істина не покидала його і завжди дозволяла тримати світло.
   Щоб вибратися з клітки назавжди, потрібно усвідомити, що вона є. І навіть найсильніші доводи і навчання, практики і теорії не будуть мати сили, якщо спостерігатимуться  з клітки розуму.
   Квантові фізики проводили експерименти з частками, які пропускали через одну, і потім дві щілини. Пропускали звичайні кульки, воду й електрони. Кульки вели себе як звичайний фізичний процес, хвилі води, проходячи в дві щілини випускали дві колоподібні хвилі, які перетинаючись, створювали внутрішню структуру, що була набагато потужніша за обидві по заряду. Пропускаючи електрони, здавалося структура звичайної кульки, але вони діяли як хвилі, зображуючи малюнок хвиль. Коли ж біля експерименту поставили електронного спостерігача, який фіксував події, експеримент відразу змінився, електрони почали діяти як звичайні кульки, як тривимірний фізичний процес. Фізики були в розгубленості. Це підтверджує мою думку, що накладений штучний інтелект змінює все, що відбувається, вміщуючи штучну структуру, яка змінює докорінно усі події, чи то пак, повністю керує процесом. Нехай будуть всі блаженні і щасливі !!!!!!!!!!
  Наш розум і є тим штучним спостерігачем, який керує процесом. Він повністю створив цей тривимірний світ з його складними взаємодіями і обмеженнями, все ширше впливаючи на свідомість. Ті, хто звільнився від впливу розуму, не входить в число керованих їх свідомістю. Так звані маніпуляції. І щоб звільнитись від впливу власного розуму, а значить від усіляких обмежень, потрібно знати, що він є і що він створює.
  Те, що дають нам зовнішні знання, є та ж структура, але ширша і красивіша. Нью ейджовські Золоті ворота, замки, впливи як розбагатіти, різні теорії є ті ж клітки, тільки трохи ширші. Все, що створено людським розумом у тривимірному світі, всі економічні, політичні, освітні програми, техніка, все, що створено розумом, управляє людьми, все створено не нами, не нашої суттю і тому є настійна порада - бачити структуру природи і слухати Серце. Система управління людством є система вимушеного вибору.

  Гуджиєв навчався в таємних суфійських школах малої Азії і говорив про людину, як про їжу місяця. Це стверджували і мексиканські маги, таємні знання тамплієрів, сідхи. Так описував Гуджиєв рівні щільності: 1) Абсолютне, 2) Усі світи, 3) Всі Сонця (зірки), 4) Сонце, 5) Всі планети, 6) Земля, 7) Місяць. «Як співвідноситься розум Землі з розумом Сонця". Було запитання: «Розум Сонця божественний?»,  Гурджиєв відповів: «Але Земля може стати такою ж, тільки, звичайно, це не гарантовано ...»  Мова про місяць, про штучний інтелект, що він є тим спостерігачем, який керував дією електронів.


 «Не допусти, щоб поверхневе, ввело нас в оману» - говорив Ісус.

     Любити того, хто найбільше потребує любові !!!!!

   У нас, затверджених в любові, що пройшли трансформацію, є можливість прямо зараз з усією глибиною Вселенської Любові, полюбити той розум, який служив нам тисячоліттями, полюбити всіх, хто намагався керувати свідомістю людей. Все, що створено Богом, потребує любові. І ті, хто найбільше здаються нам темними, маніпуляторами, просто забули свою внутрішню суть і зараз просто дальше перебувають від себе самих. Дуже багато інформації приходить з під Землі, з Місяця, Марса, яка здається багатьом світлою інформацією для вознесіння. Вона напевно потрібна тим людям, які приймають її за істину, для проходження їх особистого досвіду. Але якщо подивитися в очі всьому чинному штучного інтелекту, усвідомити, що він існує і подякувати йому за весь той досвід, який довелося пройти людству, полюбити, перейнятися Любов'ю до них за їх роль у Всесвіті, це ще більше наблизить всіх до світла. Давайте з глибокою любов'ю і визнанням подякуємо всім, хто грав ролі маніпуляторів, створював самий складний досвід для людства. Це була величезна школа великого життя на Землі. Все проходить трансформацію.

   ВСЕ ЛЮДСТВО БУДУЄ ОДИН КАНАЛ ДЛЯ ПЕРЕХОДУ. ОДИН єдиний шлях може провести нас до себе! Для людини існує єдиний канал, який може провести його до Істини! Перейти у Світло Любові, до Вищої Я можливо одним єдиним шляхом! Через внутрішню глибину. Через Серце, внутрішнє Серце того, що проходить!
  Людина завжди шукає підказки - джерела управління його свідомістю, тому що звикла перебувати в постійному управлінні над собою. Це шлях розуму.
    Те, що відбувається зараз з свідомістю людини, індивідуального, відбувається і з Свідомістю Землі. Це Здійснення і Закріплення Свідомості Христа, повністю стаючи ним. Людина - гомо сапієнс стає Людиною Всесвіту. Це повне звільнення від тривимірної матриці - від ега. Земля і Людина-це один шлях розвитку свідомості. Людина - Христос, Земля -
​​зірка.
   Лише в Об'єднанні з собою відбувається єдність з усім, через себе ми виходимо до єдиного початку, штучний інтелект же, его - є шлях поділу, хоч зовні він здається шляхом єдності. Але це зовні.
  Розум людини нескінченний в його неперевершеній істині творця! І ті безмежні простори нашої Божественної Суті, які завжди знаходилися в наших грудях, довгий час були закриті завісою «здорового глузду». Все завдання подальшого розкриття себе полягає у виведенні власної свідомості з осередків чужорідної структури та введення себе в Свій власний потенціал Божественного Ритму, Природне Джерело Буття!
  Ми Стаємо Власним Серцем. Це Шлях Христа! Це Є Христос!
   Головним завданням є звільнити громадський розум від впливів ззовні і з”єднати з Внутрішнім Центром. На фізичному рівні це відбувається через Сонце.
  З тих часів, поки я себе пам'ятаю, я знала, що я тут господиня, все на світі добре, мене всі люблять, Світ прекрасний, просто якось, в певний момент складних вчинків, які здійснювали люди, мені здавалося, що ця провина не відбулась, те, побачене не сталося, просто здалося, а так все скрізь добре. І літати, я була впевнена, що вмію, але якось тут просто мені здалося, що не вийшло. А наступного разу все вийде. Але, стаючи дорослішою, бачила постійну лайку батька, і пройшлося миритися з дійсністю, в якій все-таки у мене було переконання, що щось тут не так. А що таке смирення - підкорення себе чужому впливу. Для високо вібраційної свідомості це неприпустимо. Я могла чути лише бабусю, прислухатися, але в іншому мене ніхто не переконував. І всі невдачі приймалися мною як неіснуючі. Всі болі часто проходили повз, при цьому всі дивувалися, як я можу прощати всім таке, що ніхто б пробачити не зміг. Було завжди відчуття, що все це мені здається, а так - все чудово. ПРИРОДА, СОНЦЕ, ЗЕМЛЯ, КВІТИ --- ВСЕ ЖИВЕ І РАДІЄ!
  І зараз це відчуття виправдовується, в повну міру. Я бачу, що з самого дитинства мої почуття і знання були істиною! І прийшла я сюди - щоб це сказати людям!
  Що сприйняття світу точкою ега, розумом є ілюзія. Це не наше сприйняття! Наше - бачити Життя у всьому. Це Істинне сприйняття. Воно пробуджує нашу нескінченність! І це найважливіше, що взагалі може бути в просторі Землі. Тримати вібрацію Істини. Тримати внутрішнє знання, Бути цим знанням, Бути Серцем.
  Вознесіння - це шлях через свою внутрішню Суть до Себе Істинного. Воно відбувається через прийняття - подяку та усвідомлення того, що відбувається. Тоді людина заходить у простір над ситуацією. Це Закон Світобудови. Таким чином одна структура виходить з іншої, одна сфера з іншої  і свідомість проникає в концентрований енергетичний простір, який сильніший від цих обох - Vesika Piskis. На зовнішньому рівні це виглядає як портал, в давнину він мав багато назв - Лоно Матері, Риба, Мигдаль, Мандола. Концентрація енергії, вібрація цього порталу дуже висока, чим вище частота, тим святіший простір. На матеріальному рівні це виглядає, як сильний спалах світла, тіло входить в Священний Вогонь. Але перед вогнем, людина повинна стати Христом, стати Собою. І тоді він зможе вийти. Це Хрещення Вогнем проходитиме Людство і Мати Земля, тому пророки говорять, що Земля стане Зіркою. Зараз Земля проходить останнє коло усвідомлення перед Виходом в Істину. І це ж проходитимуть всі. І в цьому процесі головне пам'ятати, хто ми є і знати, що це шлях Істини, шлях повернення до себе.
  В ту Велику Мить, коли Я вийшла з нашого Локального Всесвіту, Я побачила всю красу і в той же час всю обмеженість цього Всесвіту. Безбережна любов рвалася з  серця на весь простір, тому що все стало ясно. Той світ, в якому живе людство - є ілюзією, це удаваний світ. Його не існує в повному розумінні. Існує Життя скрізь, Життя Вічне і досконале! Чому Христос зміг віддати своє тіло на забиття усвідомлено, тому що він знав істину. Прийнявши смерть - він її розчинив, її не стало, і тіло стало нетлінним, як свідомість, яка вічно переходить в досконалість. Там, Нагорі, я бачила, я знала, що я і є Творець цього Всесвіту! А то моє маленьке тіло просто виконує моє буття, перебуває у виконанні єдиного Закону, який звучить гармонією досконалості.
   Ми й Є Бог, Творець. І ті цивілізації, які потрапили в пастку матриць технічних цивілізацій, заводячи свою свідомість в структури накладених штучних інтелектів дивляться на нас і стежать за тим, як розгортається Істина, (у них є великі можливості, знання, техніка, яка нам і не снилася, можливості, достаток, це свобода, але всередині, в межах) . У нас завжди є вибір стати собою, і ми цей шлях промацали і вже є усвідомлення, як стати собою Істинним. І тому у нас є можливість вести всіх шляхом істини, єдиним каналом, який призводить до себе. У цьому ми вже вільні. Цей шлях Ми відкриваємо для всіх. Для всіх цивілізацій в цьому Всесвіті, все в очікуванні відкриття зцілювального Світу. І в цьому місія Землян. Нам дано дуже багато і тому з нас багато вимог, це наша найбільша відповідальність і ми повинні бути гідні своєї Відповідальності і Найважливішої Ролі у Всесвіті. Наша Земля вже готова і Достойна, їй призначена Сама Відповідальна Місія, вести всіх до світла. Всі цикли приходять до однієї точки, і через неї відбудеться Вивертання всіх просторів-вимірів у Всесвіт Досконалості, значення якої не передати словами, красу не вмістити. Тому все в наших полях змінюється.
  Сприйняття центральною точкою нашої істоти - серцем, є наше справжнє сприйняття і з цього сприйняття ми завжди в процесі віддачі! У процесі дарування!
   Земний досвід тільки зовні здається вантажем, але, прийнявши і полюбивши його, він ставатиме нашою опорою! Нашим путівником, доказом нашої сили і повноти!
 
  Подорож свідомості в щільну матерію закінчується. Ми закінчуємо грати свої ролі, і повертаємося до істини.
  Серце не полярне. І, перебуваючи в ньому, немає розділень, все єдине. Простір Серця є буття!

З любов'ю, Марія.

09.2011

Переглядів: 787 | Додав: Mariya | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0