Обрій Серця

Субота, 20.04.2024, 10:58

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2012 » Листопад » 19 » ПАРАЛЕЛЬНІ СВІТИ ВХОДЯТЬ В ОДИН ПРОСТІР ДОСКОНАЛОСТІ
10:33
ПАРАЛЕЛЬНІ СВІТИ ВХОДЯТЬ В ОДИН ПРОСТІР ДОСКОНАЛОСТІ
ПАРАЛЕЛЬНІ СВІТИ ВХОДЯТЬ В ОДИН ПРОСТІР ДОСКОНАЛОСТІ
  

  стаття написана для Журналу "Світовий Ченнелінг:духовні повідомлення"

   
Привіт дорогі друзі! Прийшов той час, коли всі наші думки, дії, вчинки, сподівання, надії знаходять прояв в дійсності. Людство поступово повинно усвідомити, де сьогодні перебуває їхня точка координат на графіку реальності в проявленій дійсності. Кожна людина має право вибирати свій шлях, але в кінцевому підсумку точка сприйняття - усвідомлення приходить до єдності. І тому поступово все людство Землі примикає до єдиної мірності усвідомлення, єдиної точки буття, врівноважуючи і гармонізуючи все навколо, звичайно в єдності з Вищим «Я». Людина сьогодні вправі вибирати своєю думкою всю свою дійсність в простому повсякденному житті. Ми вже можемо зрушувати можливі реальності в одну проявлену мить і виволікали нами бажані прояви. Загалом - бути Майстрами Ефіру. Це дуже тонка і багатовимірна робота, яка повинна відбуватися в повній усвідомленості, в єдиній точці усвідомлення всіх дослідів, з відкритим серцем, в радості і Любові. Ми переходимо в Радісну дійсність, де Любов і тільки Любов править усім і проявлене Світло, наша проявлена ​​енергія дає нам сили керувати матерією.
   
Сьогодні ми вже усвідомлюємо, що ми є сукупністю всіх своїх аспектів, дослідів, усіх прожитих реальностей. Ми є цілісна багатовимірна структура, зібрана в єдину точку простору-часу. І наш Багатомірний Тор, наша Енергетична структура вже повна рішучості і енергії, Нової Вогненної Енергії, бути Новою Творчою Повномасштабною силою для прояву творчої думки в Єдності з Сім'єю Світла, в єдності з Творцем.
   
Ми також знаємо, що ще існує багатоваріантність проявів дійсності. Ці лінії реальності ще мають варіабельність свого прояву і в нашій дійсності, але вже все ближче знаходяться лінії проходження паралельних світів, які поступово стають одним. Як багатовимірна структура ми можемо відчувати всі тонкощі і межі цих світів, так як в кожному з них є ми. І в стані Безумовною Любові, людина не тільки відчуває, але й може бачити, стикатися зі своїми аспектами, як у вертикальних, так і в горизонтальних світах. І також проявляти бажані результати вже в нашій матеріальної дійсності. Це означає, що ми вже можемо творити самі свою дійсність, вибираючи все найкраще з усіх можливих проявів. Людська думка ніколи не зіб'ється з курсу, не зіскочить або перемістить свій рівень сприйняття на нізьковібраційні рівні буття і не заплутається в думках, якщо вона буде в стані гармонії і рівноваги, в стані Любові. Саме стан дарування енергії Любові і дає нам можливість бути Майстром, з'єднувати і відчувати Світи, Творити Нові світи, Нові Всесвіти.
   
Дорогі друзі! Ми починаємо відчувати сьогодні, що крапля стає океаном. І це так. Ми в цьому світі стаємо собою цілісними. І світ наш стає цілісним, завдяки розширенню свідомості Великої Гайї, розширенню свідомості Людини. Наша Мати Земля приходить в свою повну силу та набуває Світність Нової Зірки - Зірки Досконалості і Потенційно Нової Значущості у Всесвіті. Йде прояв Нової Провідної Ролі, Ролі Творення Нового Світу і Нової Могутності, Розкриття нового Потенціалу Творіння.
   
Ми повинні знати сьогодні, що дійсно вибір за нами, і ми можемо перетворити все, починаючи з найменшого. Все перетворювати в рівновагу. Головне в нашій Святій Справі Творіння - Любити все Безмежно і наш чистий намір наповнить нашу дійсність Світлом найкращого прояву.
   
Хочу вам розповісти, дорогі друзі на простих прикладах, як вливається проявлений намір в наше життя. Як за допомогою подяки і любові ми зрушуємо всі недосконалості і приводимо нашу дійсність до бажаного результату. Як в стані єдності ми можемо гармонізувати, зцілювати, радіти, радувати все навколо. Як ми, люди, можемо спілкуватися з усіма царствами природи, з навколишнім світом. Спасибі, дорогі друзі.
   
Чим ближче знаходиться наша Земля до точки Переходу, тим сильніше виявляється і людська енергія. Загалом, час конкретних дій. І діяти ми можемо скрізь, по будь-якому приводу. Простий приклад зцілення вдячністю.
   
Одного разу, обрізаючи кущ бузку садовими ножицями, необережним рухом я сильно поранила собі руку. І тут відразу спрацювала думка глибокої вдячності за те, що необережність навчила мене відчувати біль, яка нагадала мені про те, що треба завжди бути в усвідомленні і єдності з усім. Тут же рана почала під дією сили подяки з'єднуватися і через кілька хвилин від рани залишився маленький знак, а через короткий час вона просто зникла. Від глибокої рани не залишилося і сліду. Не було витікання крові, все відбулося миттєво. Це підтверджує нашу силу і наші можливості.
   
Днями я з дочкою вирушила в магазини за покупками, завданням було купити зимову куртку майже дванадцятирічній дівчинці, у якої було бажання мати куртку вишуканого фасону і саме синього кольору. Я подумки вибрала магазин, в якому ми повинні були знайти бажану річ. Відвідавши цей магазин, ми не знайшли там куртки і пішли шукати річ далі. Шопінг - це робота не в моєму смаку, тому з неохотою ми продовжили пошуки. Але пройшовши кілька магазинів, я вирішила повернутися в той, з якого ми почали пошуки. Пройшовши по вулицях Івано-Франківська, я усвідомила, що йде переміщення реальностей. Був момент, коли я просто перестала орієнтуватися в просторі і навіть не зрозуміла, де ми знаходимося і куди йдемо, хоч місто рідне і все знайомо. І тут ми вийшли до бажаного магазину і, увійшовши в нього, ... я відразу побачила саме ту річ, яку так давно мені описувала моя дочка, але я навіть не уявляла, де таку шукати. І тут ми знаходимо бажану річ, та ще й дуже хорошої якості, фірми, яка за моїми припущеннями не робить речі на підлітків. Неймовірність, але факт. Дочка вийшла з магазину в невимовному захваті, тому що ми були в магазині буквально години півтора назад, і там не було того, що ми шукали. Але повернувшись - з'єднавши кращу ймовірність, ми знайшли так давно бажану річ. Я радісно дякувала всім Вищим Силам за надану нам ймовірність.
   
Я дуже люблю метеликів і бабок. І дуже часто, коли проробляю світлову роботу, мені на підтвердження прилітають улюблені мною комахи. Ось одного разу, тільки приїхавши з Криму, я відразу нахилилася в рідному саду над землею зі словами подяки Землі і всьому живому. І тут біля мене, з нізвідки, з'явився на квітці метелик, виду такого, який зустрічається в Криму, але не у нас. Він сидів біля мене спокійно, ніби прилетівши за мною з Ялти. Я на радощах взяла його в руки, він не опирався. Це викликало у мене таке захоплення, а захоплення, як ми знаємо, дозволяє нам переміщатися і сполучати реальності. Все працює в єдності. І природа нам допомагає в цьому завжди.
   
Коли я працювала над перекладом Журналу «СВІТОВОЇ Ченнелинг" № 3 на українську мову, радіючи і дякуючи Майстрам за інформацію, до мене в кімнату залетіла дуже великих розмірів бабка надзвичайного зеленого кольору. Вона довго кружляла у мене над головою, підносячи і поширюючи мою радість по всьому Всесвіті. Ще були моменти спілкування з комахами і навіть прояви любові з їх боку. Коли я сказала метелику поцілувати мене, він в ту же мить підлетів до моїх губ і торкнувся своєю голівкою прямо по центру моїх губ. Що можна ще сказати в подяку нашій пророді, ЇЇ ЧУДЕСТНИМ СТВОРІННЯМ! Любіть її, бережіть, ЦІНУЙТЕ! ПРИРОДА ЛЮБИТЬ НАС!
   
Багато подарунків нам дарує простір, коли ми віддаємо йому свою Любов, бажаємо кращого всім істотам у Всесвіті. Ці прості приклади з життя, з життя тут, в нашій матеріальній дійсності говорять про нашу Божественну силу проявляти Світло і Любов в Матерію, змінювати цю матерію і покращувати простір, таким чином, піднімаючи його вібрації, з'єднувати четверту мірність з вищими мірностями буття. Кожна наша думка, наше ставлення до всього діє і спрямовує вектор нашого розвитку, розкриває нашу багатовимірність, розширює нашу свідомість, освітлює і зцілює нашу дійсність. Кожна наша дія просуває нашу дійсність до Єдиної Мети - Єдності і Процвітання.
   
ПРОКИНЬСЯ ЛЮДИНА І УСВІДОМ СВОЮ БОЖЕСТВЕННУ СИЛУ!
    
Я Люблю вас, дорогі друзі!
                                                                                                               
1.11.2012
Переглядів: 568 | Додав: Mariya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0