Обрій Серця

П`ятниця, 19.04.2024, 21:07

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2012 » Квітень » 1 » ПЕРЕХІД ВІД ХРОНОСА ДО КАЙРОСА
13:13
ПЕРЕХІД ВІД ХРОНОСА ДО КАЙРОСА

ПЕРЕХІД ВІД ХРОНОСА ДО КАЙРОСА

Земля поступово змінює перспективу часу. Часова лінія, в якій перебувала свідомість Землі, знаходилась в точці сприйняття Хроноса – лінійного часу, в якій час постійно був у спожитку. Внутрішній час сприймався як мить, яка постійно проходить і ніколи не повертається. Заглянути в майбутнє могли одиниці, повернути минуле не міг ніхто. Тобто ми сприймали творіння часу як Хронос (Бог часу) поїдав своїх дітей. Цей часовий пласт, в якому події, зовнішній простір змінювались згідно лінійного потоку сприйняття часу, це внутрішнє середовище в формі яйця з двома виходами знизу і зверху, починає поступово звертатись до верху, перевертаючи весь внутрішній час назовні. Сприйняття часу переходить в зовнішній простір, де час просто існує статично. Точка сприйняття, тобто уособлена свідомість має змогу в імпульсному відношенні проникати в різні часові пласти, і часові пласти з такої перспективи бачаться в одномоментному бутті як даність. Все відбувається як Єдина Мить Буття тут і зараз, тобто сприйняття КАЙРОСА, Бога щасливої миті.  Сприйняття Єдиної Миті Буття з перспективи Єдиної Точки, Центру Буття, Ядра, яке породжує все. Точки Творіння, Точки Любові, Точки Є.  

Кайроса зображували з довгим чубом, що виростає з тімені, в руках він зосереджено тримає ваги. Трактувався такий образ, як невловимий шанс, якого дуже важко вхопити за чуба. Так розумілась рідкість щасливої миті.

Насправді ж ваги говорять про стан урівноваження, енергетичний баланс. Чуб (оселедець) на тімені (коронній чакрі) відображає антену, яка в стані рівноваги виводить людину від світу зовнішнього у внутрішній світ, тобто від часу внутрішнього – лінійного, до часу Зовнішнього, постійного, в якому все є в єдиній миті буття.

     Відразу перед очами постає образ Мамая, козака, який сидить в позі Будди, з Бандурою. Саме Школа Козацтва несла воістину Велике Знання про Свідомість Людини взагалі, істинне розуміння Волі. Ті сакральні Знання, які ніс справжній Український рід споконвіків, був таємно збережений в невеликому осередку Козаків. Сакральна організація , в яку відбирались лише високодуховні, чуттєві чоловіки, в часи абсолютної заборони метафізичних знань, зберігала саме зв”язок людини з Всесвітом, Світом Широкого Сприйняття, Світом без обмежень, Світом Сили Світла, Сили звільнення від існуючих рамок, Світом Справжніх Можливостей Людини!  Всі ті так звані дива, майстерністю яких володіли Козаки, а саме левітація, телепортація, навіть трансформація предметів, все було підвладно невеликому гурту людей. Саме слово козак з тюркського – зберігач, сторож, яке потім трактоване як воїн, завойовник. Воно було перетлумачене недалекою свідомістю мало духовних людей як  і слово Джихад( внутрішня боротьба) у Мусульманстві.  Істинна Майстерність Козака несла в світ тільки Мир, рівновагу, Спокій. Оселедець на голові символізував антену в Вищий Світ. Саме зберігач, охоронець Великих знань – ось істинна роль Козацтва.     

   Отже Кайрос – Бог Зовнішнього часу, який статичний, він просто є, ввесь відразу.  Усвідомлення  всього часу відразу дає розширення Людської Свідомості, вихід свідомості у широке сприйняття дійсності, повернення істинних можливостей людини.

   Вхід у Сприйняття Козака Кайроса є виходом свідомості людства з пастки лінійного сприйняття. Свідомість Матері Землі і її жителів переходить в вищу Точку Сприйняття, в Світ Щасливої Миті Бога Кайроса. В Момент Вічності всього Буття.  


З Любов"ю, Марія Воробець. 

Переглядів: 743 | Додав: Mariya | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0