Обрій Серця

П`ятниця, 19.04.2024, 08:26

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2012 » Лютий » 22 » ПОЛЕ ЄДИНЕ.
17:30
ПОЛЕ ЄДИНЕ.

 

ПОЛЕ ЄДИНЕ.

Відбувається збалансування всіх енергетичних центрів всього видимого простору через активне енергопоповнення Ведучих Центрів Всесвіту. Рівень, який бачить людське око переживає  енергетичне наповнення, а потім зміщення в інший просторово-часовий  вимір через поєднання з усіма енергетичними рівнями, які існують в нашій Галактиці і Всесвіті. Енергетичне наповнення, збалансування, а отже підтягування переживають всі енергетичні центри Всесвіту, від атома до найбільшого обєкту в космосі (все є енергія). Всі енергетичні центри, які знаходяться на видимому рівні свідомості. На рівні сприйняття сьогоднішньої людини. Саме людина починала і завершує цей процес. А отже бути поза цим процесом неможливо. Все переживає зміни.

  Кожний поточний цикл під час свого завершення перебуває в процесі перепрограмування для підняття всього по спіралі розвитку. Коли середовище наповнилось  змістом всієї прожитої програми, приходить час на її поповнення, а значить зміну. Дванадцятивимірна структура поповнює свою мандалу Творення. Перед своєрідним допущенням, відкриттям шансу, дверей, які дозволяють ввід нового, все відбувається дуже стрімко. Це нагадує відкриття дверей в темну кімнату. Лиш зявляється маленька щілинка, як світло миттєво освітлює весь простір. Правда предмети, які знаходяться в тіні інших великих предметів, отримують світла найменше. Тому цей перехідний процес непростий, так як потребує спокою і рівноваги, отже вміння чути, звідки йде світло, що не було домінантою в суспільстві довгий період часу. Озброєння, неприйняття, відторгнення, агресія створюють блокування всіх чуттєвих процесів в енергетичному полі людини.   

Весь мінеральний, тваринний і рослинний світ, а отже природа перебуває в єдиному зв"язку з подіями. Людина на певний час пізнання,  вийшла з гармонії, створивши концепцію нової, штучної природи. Сьогоднішній день заставляє людину прийти до першоджерела, до істинного навколишнього, не штучного буття.

Всі перебудови структури нашої Землі, що ми сьогодні спостерігаємо – це процес збалансування природи з Центром Землі, а отже з Єдиним Центром. Врівноваживши всі енергетичні центри всього, що є на Землі, ми стрімко, свідомо ввійдемо в Єдиний Центр Творіння, з якого відбудеться вивертання всього набутого в Новий Простір Нового, Незвіданого Буття. Це перетворення неминуче, довгоочікуване, заплановане нами ще багато тисячоліть тому. Щільний, розбалансований світ – завершальна форма пізнання нашої безкінечної свідомості. Наша багатовимірна свідомість наповнившись, перетікає в Нове, Більш Досконале Творіння, де ми самі будемо Творити Нові Світи. Пізнавши себе у всіх вимірах, ми приходимо до свідомості Творця. Приходимо всі.

Тільки коли середовище, тобто суспільна свідомість дозволяє створювати щось нове, відкривається потік нової енергії, що починає рухати процесом перепрограмування, зміни парадігми реальності. Але знову ж таки, тільки тоді прийшов Христос, коли людська свідомість була готова прийняти вчення, істину, світло. Подальший процес закріплення Світла Знань відбувався, за людськими мірками часу, довго. Але вибором, підсвідомим вибором абсолютної більшості, була подальша Трансформація Свідомості. Тому не слід віддавати нікому перевагу у здійсненні Великого Задуму Творця. Весь Всесвіт Допомагає Здійснитись цьому. Тому що Він Живий і Усвідомлений Творцем. Прагнення звільнитись, принесло волю. Вибір в сторону Любові, приблизив день сьогоднішній для всіх і кожного.  Весь Всесвіт Є Любовю Творця. І це воістину так!


З Любов"ю, Марія Воробець. 

Переглядів: 477 | Додав: Mariya | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0