Обрій Серця

П`ятниця, 29.03.2024, 16:11

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2015 » Жовтень » 9 » ПРОЦЕС ДИХАННЯ
20:18
ПРОЦЕС ДИХАННЯ

ПРОЦЕС ДИХАННЯ

09.10.2015 — 20:09

( СТАН  ПІЗНАННЯ — ТВОРЕННЯ І ТВОРІННЯ ВОДНОЧАС)

ПРОЦЕС ДИХАННЯ

(розуміння суті процесу змінює його)

Процес Дихання – спосіб пристосування до середовища, в яке ввійшла свідомість для пізнання. Для пізнання кого, чого, для чого? Для пізнання можливостей Творення в Космосі (в порядку) нашого Всесвіту. Що таке порядок – по рядах, тобто система.

Що таке СЕРЕДОВИЩЕ? Дуже добре українське слово, яке повністю відображає значення. Ти – свідомість знаходишся серед, тобто посередині, а навколо відбувається… що? Відображення твоєї середини.

Народжуючись у трохвимірний стан  ( СТАН  ПІЗНАННЯ — ТВОРЕННЯ І ТВОРІННЯ ВОДНОЧАС) свідомості, свідомість приходить в завершальну стадію пізнання порядку Всесвіту, найщільнішу, тобто в прояв менталу всіх аспектів Творця.

Втілюючись в більш щільний, новий для сутності порядок, сутність пристосовується до даного способу живлення.

Протягом існування в даному просторі, завдяки пізнанню станів перебування в середовищі, тіло (фізичне) як інструмент пізнання може перебувати і змінювати стан завдяки зміні стану свідомості. Фізичне тіло є частиною всієї свідомості людини, сутності. Тіло знаходиться, є результатом того чи іншого стану Душі. Фізика, тобто здоров’я тіла повністю залежить від стану Душі, яка втілюється, тобто Створює те тіло. Помилкове розуміння ролі фізичного тіла як до змінної одежі дає помилкове відношення до нього. Тіло є невід’ємною часткою процесу Творення, тому смерть, втрата фізичного тіла – це втрата усвідомлення закону Буття, яка приводить до нецілісного стану, що змушує відбуватись повторенню кола пізнання того ж щільного стану. Доки Душа не прийде до цілісності, тобто доки не відбудеться Єднання Тіла, Душі і Духу – доти Душа крутитиметься в колесі народжень.

Що таке Народження?

Народження – це Забуття. Втілення в трьохвимірний світ – це забуття Душі.

 

На хлопський розум кажучи – доки ваше тіло гнитиме в Землі, доти воно, а значить ваша частина, буде прив’язана до цієї Землі, а отже до тієї структури сприйняття.

 

Старіння тіла відбувається тільки тому, що завдяки трьохвимірній системі

живлення – обмінні процеси мають тенденцію зношення, а отже недосконалі. Ви скажете що нічого нема вічного! Так, нема, у трьохвимірності все кінцеве. А ваша Душа?

 

Фізичне тіло є продовженням, проявом Душі, тому як і Душа, тіло Безсмертне. Тільки щоб воно перебувало в справжньому бутті, а не в ілюзії смертності, воно повинно стати Єдиним з Душею і Духом.

 

Що таке Душа? Це аспект цілого, тобто як кажуть люди – частина Бога, це та сутність, завдяки якій ви втілюєтесь, сприймаєте, перебуваєте всюди, там де перебуваєте ( в снах, в реальностях…)

 

Дух – це Життя, це та Енергія, Прана, яка все наповнює, завдяки якому все Є. Енергія вічна, вона БЕЗ ПОЧАТКУ І КІНЦЯ. Вона Є.

 

Дихання – це свідомий процес пристосування до того чи іншого енергетичного простору. Трьохвимірна реальність – це та реальність, в якій сутність ЗАЛЕЖИТЬ від так званих фізичних законів тієї реальності, інакше життя в тому просторі здається неможливим. Але.. як тільки змінюється сприйняття, змінюють і закони, а отже змінюється і реальність.

Так звані виміри сприйняття відрізняються саме своїм енрегонаповненням, тому коли людина змінює перш за все спосіб Дихання, змінюється і все решта. Енергія, яка має здатність потрапляти у тіло – витісняє всі інші, здавалось звичні процеси, без яких життя було неможливе.

Дякую….

09.10.2015

Переглядів: 943 | Додав: Mariya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0