Обрій Серця

Четвер, 28.03.2024, 10:38

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2012 » Березень » 20 » Радіймо за себе!
10:47
Радіймо за себе!
 Радіймо за себе!
  
Дорогі друзі! Довгий шлях пізнання буття, з найтонших структур малюнку нашого Всесвіту, до її найнижчих вібрацій, ми завжди були поєднані з нашим початком, тієї Вищою Точкою нашої свідомості, яка знаходиться в Центрі Великого Центрального Сонця Всесвіту. Проходячи всі наші Тіла Світла, які і були ступенями творіння Всесвіту, опускаючись в інші структури і щільності, нас завжди єднала пуповина (зовнішня і внутрішня, яка веде в Сакральну Точку Серця) з самими собою, і наш Вищий Аспект у всіх мірностях нагадував про себе.
  
Сьогодні відбувається Входження Духа в матерію, і ми, як Творці знову одягаємо всі наші Тіла Світла, але вже тут, в кінцевій точці нашої подорожі. Це і було нашим головним Завданням, нашим обов'язком, який ми несли з самого початку проходу в простір цього Всесвіту.
   
Величезне поле Енергії, своєрідними пластами, у міру пробудження, з'єднує нас з усім, що є і ми розуміємо, що все єдине. Немає того місця у Всесвіті, яке ми не могли б прийняти. Немає тих вібрацій, які наша свідомість не могла б осягнути. Немає такого рівня сприйняття, який ми не могли б прийняти, поєднуючи зі світлом, з Істиною. Все єдине і все є прояв Любові для нашого ж Блага. Те Зоряне Сім'я, про яке говорив Ісус, починає своє Сходження. Вже у всій повноті і красі.
  
Пробудження Центральної Точки в нашому Священному Серці є єднанням з Центральною Точкою нашого Всесвіту, так відбувається сплющення, згортання Тора Свідомості, і в кінцевому підсумку весь Всесвіт зробить вивертання в інший Всесвіт. Ми проживемо вивертання всього нашого єства, яке займає весь Всесвіт, і цей весь простір увійде в наше серце і назавжди залишиться великою частиною нашого досвіду. Парадигма Нашого Центру вже сьогодні розкручує зовсім іншу структуру буття. З Великого Ядра Діється Нова Матриця Існування, яка зовсім не схожа на все існуюче в нашому Всесвіті. Ми завершуємо довгий цикл мільйонів років існування, і починаємо новий цикл Нового Існування, який словами неможливо описати.
  
Сьогодні ми стаємо Новими Творцями Нової Всесвіту!
І це так, дорогі друзі.
  
Програма розкручується з середини, усвідомлення відбувається коли шишковидна залоза безпосередньо отримує інформацію з Священного Ядра в нашому Серці, яке є тим Священним Сім'ям, і Зовні, з Центру Всесвіту, проводячи потік Нової Інформації через портал з Великого Центрального Сонця до Сонця нашої Галактики, далі до нашого Сонця, через Ядро нашої дорогої Матері Землі, з яким ми завжди пов'язані своїми серцями. Енергоінформаціі можна отримувати з обох джерел, якщо звертатись у зовнішній світ ( що вверху, то і внизу)
  
«... Щоб прямими зробились стежки Його ...» - говорив Іван Хреститель про прихід Ісуса Христа. Пряме З'єднання з Отцем - Матір'ю і приводить нас до Христосвідомості, до усвідомлення себе Творцем. Велика Безумовна Любов зробила найвеличнішу дію. Так порадіємо за себе всі.
Слава Богу!
  
12.01. 2012.
З Любов'ю, Марія Воробець.
Переглядів: 480 | Додав: Mariya | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0