Обрій Серця

П`ятниця, 19.04.2024, 22:57

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2014 » Серпень » 1 » ТИ Є
19:26
ТИ Є

ТИ Є

 

   Заперечувати власну Божественність однаково, що заперечувати своє існування. Якби тебе не було, ти б не міг бачити все, що навколо тебе. Навколо тебе те, що ти створив для себе, щоб пізнати різні стани буття.

   Ти є в любому випадку, в любий час, в любому просторі. Ти спостерігаєш сни, в яких ти перебуваєш в різних світах, переживаєш різні стани твоїх тіл по мірі пізнання. Все що відбувається навколо тебе і є ти, ти ненароджений, ти той хто є насправді.

   Ти – це той імпульс життя, який не виник і не може зникнути, тому що він Є завжди. Ти первородна основа буття. Ти – ОКО БОГА, яке само по собі є Блаженством всього. Твій природній стан – Блаженство, воно всюди і завжди в тобі. Воно знаходиться в тобі як Життя навіть тоді, коли розум заганяє тебе в найскладніші для уяви певного стану випробування. Твоя Основа Дивиться крізь всі твої втілення і радіє всім пізнанням всіх реальностей. Твоя   Божественна Основа завжди перебуває в Радості, Блаженстві, Рівновазі! Твоя Основа – це Твоє Життя, Твоє Істинне Буття, Твій Потенціал, який завжди Є і ніколи не вичерпається, Бо ВІН І Є БОГ! Твоя Основа – це Ти САМ, Той, Хто НЕ НАРОДЖЕНИЙ, НЕ ВБИТИЙ, ТОЙ, КОГО В ТЕБЕ НІХТО НЕ МОЖЕ ВІДІБРАТИ! ТВОЯ ОСНОВА – ЦЕ ВІЧНІСТЬ БУТТЯ! А вже яке буття – залежить знову від тебе, від твого вибору! Будь СОБОЮ – БУДЬ САМИМ ЖИТТЯМ, ВІЧНО ГОРЯЩИМ, ВІЧНИМ РУХОМ, ВІЧНОЮ ТВОРЧІСТЮ, ВІЧНОЮ ПЕРСПЕКТИВОЮ, ВІЧНИМ ПРОЦЕСОМ РОЗКРИТТЯ БОЖЕСТВЕННОГО ПОТЕНЦІАЛУ В ТОБІ! Тоді ти перебуватимеш в Блаженстві завжди, будеш усвідомлено приймати все і всіх, кого зустрічаєш на своєму життєвому шляху. Будеш усвідомлювати, що Ближній – такий же Божественний потенціал, як ти і в тебе не виникне сумніву про Божественність Ближнього, таким чином не може й зародитись розбалансованого відношення – гніву до ближнього! Будь САМИМ БУТТЯМ! БУДЬ СОБОЮ!

P.S. Наша Божественність - це Єдине що ми маємо, що забрати у нас неможиво. Це Єдине, що МИ СОБОЮ ЯВЛЯЄМО! Єдине, що Живе НАШИМ ЖИТТЯМ!

З Любовью, Марія Воробець.                                                                       01.08.2014

Переглядів: 467 | Додав: Mariya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0