Обрій Серця

Четвер, 25.04.2024, 19:04

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2017 » Квітень » 22 » ВІЗИТІВКА
14:51
ВІЗИТІВКА

 ВІЗИТІВКА                       

Візитною карткою людини в просторі являється її енергетика. Все що людина представляє в житті, на планеті, є її енергія. Це всі її думки, дії, вчинки, стани. Енергетика людини змінюється завдяки сприйняттю, а отже мисленню, способу існування. Рівень енергетики людини – це взаємодія людини з простором, а отже зі всесвітом.

Коли людина навчиться сприймати світ за допомогою всіх своїх тіл, тобто на всіх рівнях буття, кожен зможе бачити світ в усьому багатовиміррі. З цього – вміти орієнтуватись в просторі. Тоді людині не треба буде вчитись читати думки ближнього, бачення відкриє розуміння всього стану людей і взагалі всього простору.

Незабаром професію, посади і взагалі місця в суспільстві будуть визначатись не по кількості грошей, досягнутих завдяки маніпуляції _найнижча частота, така й енергетика_, а по рівню енергетики яку випромінює людина.

Рівень енергії говорить  про все, а основне – про місце людини  у всесвіті. Чим вища енргетика, тим чистіша людина, тим більші в неї можливості.

Поки суспільство живе старими законами, які як бачимо привели людину до обмеженого сприйняття, тому існує влада, маніпуляції тощо. Людина не бачить енергеії, тому нею дуже легко володіти.

Енергія людини це перш за все її сприйняття. Якщо людина може усвідомити, побачити з ким має справу – це дає їй великі можливості. Завдяки такому баченню людство ніколи не буде вибирати на посади політичних діячів, публічних людей акторів, співаків, навіть вчителів людей, які випромінюють низьковібраційну енергетику. Люди передивляться свої пріоритети і не котитимуться в прірву завдяки вказівкам несвідомих людей, які загнали цивілізацію в низький стан. На даному етапі людство поки вибирає розпинати Христа тільки тому, що не бачить хто є ким. А це не тільки не дає змогу самим розвиватись, тим самим затягуючи петлю на шиї цивілізації і самої людини, це не дає змогу взаємодіяти зі всесвітом, тільки тому нема бачення-сприйняття інших цивілізацій на планетах чи світилах всесвіту.  Кожна думка, дія розкриває або закриває двері до справжнього розуміння, а отже існування.

Якщо покращується енергетичний стан людини – покращується все. Перш за все це відображається на здоров'ї людини. Енерегтично сильна людина впливає на оточуючих своїм зарядом, сказані нею слова мають силу, навіть якщо записані – можуть покращувати здоровя читачів. Це і телепатія, миттєва передача енергії на відстані, тобто необмежені можливості.

В чистих помислах і чистому відношенні до світу людина зможе осягнути неосяжне. І навпаки – у обмеженому споживацькому сприйнятті руйнується світобачення, сприйняття, а отже все життя людини. Фізичне тіло людини існує завдяки Духовній енергетиці. Якщо нема відкритого сприйняття – всі досягнення науки по омоложенню і оздоровленню безсилі. Вони зможуть діяти  якись короткий термін, але людина, яка проживає своє життя не сприймаючи свою істинну суть, тобто Душу і Дух, не може бути повноцінною.  Вона сама себе відрізає від істини, а отже робить своє життя виживанням а не насолодою. 

Енергія людини це її радість, благодать, любов.

Що впливає на енергетичний стан людини: думки, дії, вчинки як сказано вище. Всі якості, які називають духовними: співчуття, бажання допомогти ближньому, любов, повага, розуміння – всі підіймають рівень людської енергії. Також всі негативні: перш за все заздрість, ревність, ненависть і т.д. – понижують рівень енрегії, обмежуть зв'язок з Джерелом.

На першому місці стоїть відношення людини до світу, тобто її сприйняття. Тільки завдяки покращенню сприйняття людина може змінити своє відношення до простору, а отже до їжі, яка також впливає на розвиток енрегетики  в фізичному тілі людини. Розуміння що споживаєш і для чого – це також частина загального відношення до світу. Але на першому місці завжди стоятиме сприйняття.

На сьогоднішній день розгорнули свою діяльність велика кількість цілителів, ясновидячих, гуру. Бачення людини дасть змогу розуміти можливості тих чи інших проповідників. І всі тексти коли небудь написані несуть свою енергію. У школах безрозбірно примушують дітей читати літературу, не усвідомлюючи, що та чи інша література впливає на читача енергетично. Тому є діти, які не тільки не хочуть, а не можуть читати певну літературу і це вірно. Не вірні дії вчителів, які оцінюють все однією міркою.

Отже пора задуматись, що ти несеш цьому світу і собі самому – розквіт чи занепад.

P.S: Наука не стоїть на місці, справжня наука, і тому на сьогоднішній день є можливості пізнати рівень енергетики тіла, його стан не тільки завдяки баченню, а й завдяки технологіям, розробленим в Дніпровському науково-дослідному інституті космонавтики. З допомогою нових технологій по лімфатичній системі тіла можна визначити енергетичний стан людини – аж до галактичного рівня. Також визначити стан тіла людини, тобто яке тіло більш розвинуте, в якому насправді тілі живе людина _ від фізичного до Духовного - найвищого, реалізованого Божественного тіла_. Отже сьогодні можливо визначити стан свого тіла в Україні. Такі технології є в Києві, Львові, Дніпрі, Харкові, Одесі, Івано-Франківську. Пізнавайте всесвіт там де ви є.

22.04.2017

Переглядів: 553 | Додав: Mariya | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0