Обрій Серця

Четвер, 18.04.2024, 19:20

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2013 » Березень » 30 » ВСЕ СВОЄ НОШУ З СОБОЮ
20:01
ВСЕ СВОЄ НОШУ З СОБОЮ

ВСЕ СВОЄ НОШУ З СОБОЮ

          "Я ЄСМЬ світло світу. Той, хто піде за мною і проживе таке ж життя, як Я, більше не буде блукати в темряві, але матиме життя вічне і назавжди звільниться від пут матеріального світу" ІСУС ХРИСТОС

     

       Дана стаття допоможе усвідомити роль ВСІХ КОМУНІКАЦІЙНИХ ПОРТАЛІВ в Різні Світи для більш повного СПРИЙНЯТТЯ і РОЗУМІННЯ ЦІЛІСНОСТІ. Все більше людей ВІДКРИВАЮТЬ СЕБЕ СВОЇМ ВИЩИМ Я і це сприяє швидшому просуванню планети по ШЛЯХУ ВОЗНЕСІННЯ. Наші В Я знаходяться в різних зіркових системах Космосу. Але є ЄДИНИЙ КОМУНІКАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ, ЯКИЙ ВЕДЕ ВСІХ ІСТОТ ДО ЄДИНИГО Я. Процес досягнення СВОЇХ ЗВ'ЯЗКІВ ЗАВЖДИ НЕ ПРОСТИЙ. І виникають запитання, на які потрібні відповіді.

     Відповіді на питання можуть приходити різними шляхами, в залежності від Власної Комунікації з Вищими Джерелами. Все залежить від Духовного розвитку того, хто запитує, від його усвідомлення Життя - як Єдиної Системи Буття, в якій немає нічого зайвого, немає випадкових пригод, законів, сутностей, і все випливає з Єдиного Джерела. Все Живе єдиним організмом і Дихає в Єдиному Ритмі Буття. Виворіт Всесвіту в найвищій точці Усвідомлення - в Серці Великого Джерела Сили або іншими словами Великого Центрального Сонця означає Розкриття В Собі Життя Істинного, ПЕРЕХІД В ДІЙСНІСТЬ. НЕМАЄ В у втіленнях на землі більш важливої і більш масштабної цілі, ніж ПОЄДНАННЯ ЗІ СВОЇМ ВИЩИМ Я. ЦЕ І Є ПЕРВИННИМ і КІНЦЕВИМ ЗАВДАННЯМ НАШОГО З ВАМИ ВТІЛЕННЯ на чотиривимірній щільній ЗЕМЛІ! В Вищій Точці Усвідомлення ми Єдині зі всіма мірностіми, зі всіма порталами, зі всіма Світами.
     Втілення на Землі не завжди мали такий замкнутий стан, тому що Свідомість нашої планети поступово змінювала частоту, занурюючись у стан виконання РОЛІ тривимірної системи, як пізнання щільності, через яку можна осягнути досвід повного розриву з ЖИТТЯМ ЄДИНОГО. Тобто дізнатися життя не реальне. Повну ілюзію існування, де ми самі розігруємо причинно-наслідкові ігри для РОЗВИТКУ ТА УДОСКОНАЛЕННЯ ДУШІ. І В ЦІЙ АБСОЛЮТНОЇ ІЛЮЗІЇ людина буде розбиратися ще певний проміжок ЧАСУ, поки своїм внутрішнім Баченням ДУШІ повністю не очистить шлях до ЄДНОСТІ. 

       Як ми знаємо, наша Зовнішня Планета - Це осереддя часток, які здаються розділеними через щільність їх стану. А що послужило поштовхом до проникнення в такий щільний стан і поділ часток? Наше занурення на Поверхню всього Творіння Всесвіту. Поверхня, яку сотворили ми самі. Поверхневий стан, в якому можливий досвід, якого не усвідомлюєш ні в якому іншому стані і ні в якій іншій щільності.   Всесвіт складається з багатьох Шарів Буття. Творіння розгорталося по мірі нашого поглиблення в пізнання, в розгалуження на різні Рівні Я. Я -  Що Творить, Я - Що перебуває в Творінні, Я - Що Говорить, Я - Що Пізнає. Ось ми прийшли на планету Земля, в стан Я - Що Завершує Пізнання в Сфері Творіння Нашого Всесвіту. Творіння нашого Всесвіту на початку Його зародження - в Найголовнішій Точці Я - Що Творить і було сплановано як Всесвіт Набування Досвіду, Всесвіт Зародження Божественного Розуму, Який Дозволить у Своїй Абсолютно Наповненій Структурі Творити Новий Всесвіт, ще не пізнаний Божественною Свідомістю. Наша планета і є тією Завершальною точкою в пізнанні, в усвідомленні самого себе - як Процесу Творіння. І Вона є Точкою Переходу (визначення точки говорить про момент в часового континууму, насправді точки немає) в Абсолютно Нову, непізнану Систему Буття, яка і стала можливою завдяки остаточному етапу Усвідомлення Системи нашого Бога.   У цьому моменті Переходу Ми і знаходимося зараз, дорогі друзі! І будемо перебувати ще певний час, тому що та програма, в якій зараз знаходиться наша Свідомість, тобто програма нашого фізичного світу, нашого тіла не може миттєво перейти в Абсолютно Новий стан. Це відбуватиметься поетапно, по міру інтеграції всіх Граней Життя! Тому ми обов'язково повинні згадати, Розбудити, для балансу, вже знайомий нам Кристалічний стан, яке служить моментом переломлення (для повного усвідомлення в чотирьохвимірності) Енергоінформації з Істинних Центральних Джерел, основу якого було Закладено ще за часів Лемурії представниками Провідних Сутностей Сім'ї Світла, що дасть нам можливість поглибитись Далі в так зване Зосередження, Центр Нашого Істоти до Непізнаної Істини! Тому Зараз обов'язковим процесом - є Пробудження нашої Свідомості, поєднання з усіма аспектами - Всіма Шарами нашої Свідомості, Пробудження Кристалічних структур, що розміщені по всій планеті і своїм резонансом трансформують загальний частотний фон Землі, балансуючи зміни, зростання суспільної Свідомості людства.  

   Кожен Шар Свідомості і є Тією певною парадигмою існування, названою нами планетами, зірками, Світилами, Сонцями. У кожній Точці Всесвіту Існує Життя - якась частина нас самих, інакше б не було цих Світил на Зоряному небосхилі. Кожна планета, Зірка - є певним рівнем Свідомості. І там є ми! У кожній Точці Всесвіту існує або існувала частина нашої свідомості. Але ми знаємо, що Час існує просто. Він є і нікуди не дівається. Це означає, що ми існуємо там завжди. І наш локальний Всесвіт - Це Ціла та Досконала Програма Різних Станів Свідомості Бога. Вона існує у всіх станах - від Станів Росту та Розвитку до Станів, які ми зараз називаємо квантовим, тобто можливістю бути скрізь і в будь-якому стані Бога. Це і є цілісний стан БУТТЯ!    Ви запитаєте, як можна існувати одночасно Скрізь і бути втіленим у найскладнішій системі свідомості, у розділеному світі ? Продовжувати бути в щільному тілі і щільній енергії, яка так повільно змінює свою Структуру? І що може прискорити зміну Такої складної парадигми?    

   Ми на початку нашої Подорожі Імпульсували Любов - як єдину Силу, що може Творити. І так ми почали своє Пізнання. Сьогодні, дійшовши до крайнього Шару Простору-Часу, з'єднуючи найнижчі щільності Творіння Нашого Всесвіту з Найвищими, тобто прийшовши до Єдності, ми розуміємо, що Тільки Любов - як Вища Сила Творця і може Випустити нас із Цієї Парадигми, так як вона впустила нас Сюди. Ми розуміємо, що все навколо створено Нами і все навколо Є МИ САМІ! І ЗАРАЗ, полюбивши все НАВКОЛО - ми повертаємося до себе!   А чому здійснився процес пониження вібрацій, якщо ми були Самою Любов'ю? Ми були Любов'ю пізнаючою, Любов'ю, яка рухалася в процесі Росту Гілок Дерева Пізнання! Зараз Ми стаємо ЛЮБОВ'Ю БЕЗУМОВНОЮ! ТОБТО БОГОМ! Ми повертаємося до свого природного стану, який, пройшовши Вищу Школу Пізнання Життя, що є нашим Всесвітом і Приходить до Повністю НОВОГО, непізнанного ЩЕ БОГОМ Стану!   Нарешті Ми зможемо з полегшеним зітхання Сказати, що Ми Пізнали Самого Себе у Всій ПОВНОТІ! Людство дограє гру розділення. Кожна Пробуджена людина, яка вибрала ще знаходитися тут до повного переходу всієї Планети Земля в Нову Парадигму Досконалості, впливає на всі процеси завершення - як Цілісна Система Буття. Просто тим, що вона є - приводить всі земні структури до розщільнення. Запускає механізми Наповнення Всіх Пустот Енергією Любові, всіх недосконалих структур - вирівнюванням і приведенням усього механізму Буття планети Земля до цілісного стану!  

    Кожен цикл існування Землі приносив сюди певну програму, яка здійснювалася розвитком певної цивілізації. Таким чином, здійснювалося ущільнення стану свідомості Землі і тому ущільнення в нашій свідомості ВСЬОГО ВСЕСВІТУ. У завершенні пізнання ми отримали саме такий зовнішній ВИГЛЯД Нашого Всесвіту, який ми бачимо чотиривимірним сприйняттям.    Щоб зрозуміти, як насправді виглядає Всесвіт, ми повинні в собі розкрити так званий вигляд Зверху. Або «подивитися» з Центру Буття Всесвіту - з Великого Центрального Сонця. І що ми побачимо? Звичайну дитячу пірамідку, на яку ми дивилися в дитинстві, з різнокольоровими яскравими бубликами, які накладалися на єдину ВІСЬ! Верхівка служила Центральним, Найкрасивішим, завершальним КОЛОМ. Ось ми на вершині піраміди - навколо нас по порядку розміщені шари бубликів - тих Торів, які насправді являють собою Сфери Свідомості планет, зірок, Світил. Вони різнокольорові, тому що кожен колір відповідає за певний рівень вібрацій, тобто систем планетарного, зоряного Життя. Колір, форма, розмір! І самим далеким від Центру Колом є наша Земля. Це найвіддаленіше і найщільніше Коло Свідомості Бога. Тороїдальна система свідомості Землі вміщає в себе декілька рівнів свідомості. Так як ми знаємо - на Землі існували і існують сутності, які були штучно виведені в далекому минулому для певних цілей тодішніх Землян. Ці сутності не мають поки твердої основи, вони не мають поки центру існування, тому віддалені від таких твердих непохитних Істин - як Любов, Співчуття, Подяка, Радість. Але зовні вони нічим не відрізняються від людей. Ще ми знаємо, що сьогоднішні частотні зміни і зміни магнітного поля Землі, пробудження людства - також впливають на розвиток у цих сутностей деяких пластів ДНК, що надалі буде впливати на пробудження і їх Свідомості.   

   У стані свідомості розділення - все навколо виглядає окремо - навколо Землі на «Далекій відстані» розміщені планети нашої Сонячної системи, яка насправді являє собою також певний рівень Свідомості. Окремий і Самий Унікальний рівень для Всього нашого Всесвіту, так як саме наша Сонячна Система створена для досвіду  такого Рівня Свідомості, який являє собою система, існуюча або, краще сказати, що існувала до 21 грудня 2012 року на нашій планеті!    У стані, який прийде на нашу Землю після пробудження всього людства, Ми будемо в Центрі Пірамідки, в Центрі Подій і далі - Творити НОВЕ ЖИТТЯ ВСЕСВІТУ! Загалом - ЗНАХОДИТИСЯ СКРІЗЬ! БУТИ ВСІМ! А значить - БУТИ ЛЮБОВ'Ю ВСЬОГО! БУТИ САМОЮ ЕНЕРГІЄЮ ТВОРІННЯ! БУТИ БОГОМ!    У такому стані Свідомості нам потрібні будуть транспортні засоби для досягнення певної точки у Всесвіті? Я Єсьм І Є КОЖНА ТОЧКА ВСЕСВІТУ! І ЇЙ не потрібно ніякого Транспортного засобу!  

    Ви запитаєте, чому і як можна з такого низького стану свідомості піднятися до самої Вищої Точки у Всесвіті?! І чому Такі Високорозвинені Цивілізації, яких ми знаємо як системи, які допомагають землянам в непростий час переходу, ще поки використовують транспортні засоби для переміщення, проникнення до нас?! Ми знаємо, існує багато способів передачі інформації, які використовують більш розвинуті цивілізації.   

    Серед деяких Світлоносців - це Вимушений метод переміщення, тому що рівень сприйняття Землян до Першої Гармонійної Конвергенції, і навіть до Другої, дуже обмежено дозволяв проникати у свідомість землян і тим більше Точно Передавати Інформаційні потоки. А візуальному контакту із зовнішнього світу людство довіряло більше. Внутрішній Голос не був прийнятий в повній мірі, хоча це дуже дієвий Метод, так як підвищує вібрацію приймаючого, відчиняє Двері ДУХУ! Ну і вимушене зниження вібраційних станів Світлоносця також дозволяє у зовнішньому світі Землі виправляти ті організовані поки ще недосконалим станом суспільного сприйняття Мислеформи, які і накликають деякі неприємні події, які поки що відбуваються на Землі. Загалом, Служба Порятунку приймає іноді візуальну чотиривимірну форму для кращого ПРИЙНЯТТЯ ЗМІН, ЩО ВІДБУВАЮТЬСЯ, поки ще нецілісною Земною свідомістю!   

    Але як ми знаємо - є і багато цивілізацій, які поки що користуються транспортними засобами, як найвищими досягненнями їх цивілізацій. Вони також зараз беруть участь у спостереженні за подіями на нашій Землі! Є і цивілізації, які давно живуть в глибинах нашої планети, деякі поступово покидають Землю, тобто ті, які йдуть в ногу з трансформацією на нашій планеті.

    Зараз?! Що ми робимо Зараз, в нашому осяжному по мірі сприйняття Майбутньому?! Ми бачимо Бога в кожній Сутності Всесвіту! Ми Любимо видимого Бога! І кожну точку пізнання Досвіду! Кожну частину всього Спільного Плану Всесвіту! Ми творимо і підносимо кожну частину Цього Плану! Ми Діємо як Творці! Наша Сутність, яка одухотворена нашими Аспектами, Нашим Вищим Я - випромінює Любов кожною частинкою, кожним атомом, кожну мить! Людство зараз знаходиться на вершині Піраміди Власної Сутності, усвідомлюючи і приймаючи досвід усього пройденого етапу втілення, на Вершині, з якої проглядається все Поле Життя Всесвіту. Ця Вершина і Є Свідомістю Христа, Цілісним Багатовимірним Квантовим Сприйняттям. Нарешті людина зможе Бути в Собі! Завжди мати при Собі Себе - Всю систему Світобудови, яка дозволяє Просуватися в Новому Етапі Розвитку Творіння!  

    Як жити з Цією Повнотою у зовнішньому щільному світі, де роз'єднаність така велика? Зараз надається небувала Можливість Повністю Натхненним Сутностям Допомагати Трансформації Простору Землі не з Вищих вимірювань, а безпосередньо в чотиривимірний щільності. Ми знаємо історію, що всі Люди, які досягли Вершини Хрістосвідомості, повністю Прийнявши в Себе всі Рівні Духу, миттєво виходили з простору третього виміру, так як вібрація їх фізичних тіл переміщала Сутність на більш високий щабель Життя. Сьогодні, Завдяки Роботі Сім'ї Світла, вібраційний стан всього Земного простору значно підвищився, тим самим відкривши можливість Більш Високим Сутностям проявлятися на цьому рівні і Сутностям, які наповнилися Духом Творця і вибрали залишатися до Повного підняття Землі, також дає можливість залишатися на Земному плані, тим самим піднімаючи загальний Стан Свідомості. Для людства зараз існують найсприятливіші умови для Розвитку Душі, і лише наше прагнення, намір, бажання бути в Єдності зі своєю Духовної Родиною, зі Своїм Я Є, з творінням, дозволяє кожному, хто живе на Землі здійснити Бажане!   

   Тепер ми бачимо, що така маленька планета, наша Земля сьогодні стає величезним Сховищем енергоінформаціі, вміщуючи в себе всю Інформацію з початку зародження Всесвіту до сьогоднішньої Точки Розвитку, Точки, що вивертає Свідомість всього Всесвіту і починає Нове Творіння! Тому так цінна Роль нашої планети, тому так пильно стежать сьогодні за розвитком подій інопланетні цивілізації, допомагаючи нам на нелегкому шляху Переходу!   Сьогодні ми розуміємо, що від нашого вибору, від нашого стану залежить наше перебування в ПРОСТОРІ БОГА. Земля поєднана, вже перебуває в Єдності з усіма Центрами Нашого Всесвіту (Єднання з Матір'ю Майтрейєю) і тут тільки від нас залежить, де сьогодні перебуваємо ми. По нашому стану ми можемо бачити місце нашого знаходження: якщо ми в стані Радості, наповнені Духом Творця, значить, ми знаходимося ближче до Центру і тільки в такому стані ми можемо просуватися, бути єдиними з усіма мірності. Чим Вищий наш стан, тим об'ємніший Обзір Свідомості. Таким чином, перебуваючи у Великій Свідомості Бога, ми знаходимося в Високочастотному стані, тим самим наповнюючи, Удосконалюючи Своє Тіло Світла, змінюючи, трансформуючи всі наші тверді тіла.  

   Ми знаємо, що поки наше тіло знаходиться у втіленні на Землі, в даному відрізку простору-часу, події, що відбуваються - тривають, тобто знаходяться в лінійному часовому проміжку також на певній території простору. Тому Вознесіння з таких станів відбувається в лінійному часі і протікає, займає якусь територію простору. Наше Вознесіння протікає через певні портали, що відчувається і усвідомлюється нами під час нашого переміщення, проходження у Вищі мірності і простори. Такі портали (вони бувають різні, переходи на різні частотні стани, на різні рівні свідомості) в науці вже давно відкриті і називаються вони червоточинами, або інакше мостами Ейнштейна-Розена. Такі мости пов'язують нас з різними Зірками, світами нашого Всесвіту, нашими Космічними Сім'ями. І ми, усвідомивши нашу досконалу систему ДНК, можемо в будь-який час переміщатися по таких мостах, подорожуючи в різні точки Всесвіту, аж до нашої Першооснови, ДО ТОЧКИ ЗАРОДЖЕННЯ ВСЕСВІТУ, до місця Звідки ВІДБУВАЄТЬСЯ ПРОЦЕС ТВОРЕННЯ. Людина, яка Прагне або вже Пізнала Свій ЦЕНТР - НІКОЛИ НЕ ЗАГУБИТЬСЯ В СВІТАХ, ТАК ЯК ВОНА ЗНАЄ, Де ЇЇ ДІМ, вірніше завжди знаходиться В НЬОМУ ( в чотирьохвимірності - частково знаходиться в НЬОМУ). 

   «13 Не хочу ж я, браття, щоб не відали ви про покійних, щоб ви не сумували, як інші, що надії не мають. 14 Бо, якщо ми віруємо, що Ісус помер і воскрес, так і покійних через Ісуса приведе Бог із Ним. 15 Бо це ми вам кажемо словом Господнім, що ми, хто живе, хто полишений до приходу Господнього, ми не попередимо померлих, 16 Сам бо Господь при звіщенні, при голосі Архангела і трубі Божій, зійде з неба, і мертві у Христі воскреснуть перш; 17 потім ми , що залишилися в живих, разом з ними будемо схоплені на хмарах на зустріч Господу на повітрі, і так завсіди будемо з Господом. 18 Отож, потішайте один одного цими словами. »(Фес 4:13. Перше послання до Солунян (солунян))      

   Саме ТРУБА БОЖА є тим порталом, тією червоточиною, Мостом, вірніше сказати Поліміром (ченнелінг С. Канашевского від Крайона), яка виводить нас ближче до Центрального ЦЕНТРУ, ДО ДЖЕРЕЛА! Голос АРХАНГЕЛА - Це Супроводжуючий Звук, Вібрація, яка одночасно з процесом ВОЗНЕСІННЯ ЗВУЧИТЬ в РИТМІ БОГА, В ГАРМОНІЇ ТВОРІННЯ, так як ми знаємо, що Звук і Світло має Єдине Джерело, він же як-би допомагає привести нас в СТАН ЄДНОСТІ. Про згаданих померших вже давно дає інформацію в Проекті "Вознесіння на Сході і Заході" Сергій Канашевський.    

   Переміщення в просторі-часі ще буде займати певний час і просторовий проміжок, поки людина знаходиться в четвертій мірності. Коли ми, наша Мати Земля переміститься в п'яту мірність, наші так звані мандрівки будуть відбуватися миттєво. Тобто все в одному місці і в один час. Не докладаючи жодних зусиль і не відчуваючи ніяких обмежень. Тому що все буде знаходитися (вже знаходиться, так як час просто є!) в стані ЄДНОСТІ, ВСЕ!   Але ні для кого не секрет, що Вознесіння відбувається Тільки ВСЕРЕДИНІ НАС, в нашому ПОВНОМУ ПЕРЕБУВАННЯ ВСЕРЕДИНІ СЕБЕ, у СЕРЦІ. Ми інформовані про Групові Вознесіння. Вони відбувалися, і будуть відбуватися. Але піднестися з Групою також можливо тільки в ПЕРЕБУВАННІ в Єдності, Знаючи так званий Шлях Вознесіння. Згадка в даному посланні з Біблії про померлих говорить про їх переміщенні в просторі, про наше з'єднанні зі Спочилими душами, про нашу Спільну Творчість, спільну Світлову Роботу в Христі, з Христом, тобто в єдності з усім!

Отже, людство, знаходячись на самій околиці останнього Кільця нашої Дитячої Пірамідки поступово, розширюючи свідомість, охоплює кожен рівень, кожне наступне Кільце, тобто кожен рівень свідомості, який ми знаємо, як певне місце в Космосі - Зірку, планету, СОНЦЕ І так, подорожуючи через червоточини, мости, що з'єднують мірності, а значить і зірки і планети, потім охоплюючи свідомістю все більше вимірів, людська свідомість рухається до Центру ВСІХ ЦЕНТРІВ, до ВЕРШИНИ Світобудови, щоб прийти на Своє Первісне Місце, до Творця, який Насправді Знаходиться СКРІЗЬ!      Ми єдині, ДРУЗІ! ДУЖЕ СКОРО ВСІ УСВІДОМЛЯТЬ ЦЕ, І всіх об'єднає СПІЛЬНА ВСЕЛЕНСЬКА ТВОРЧІСТЬ! ЗІ СВЯТОМ ЄДНОСТІ, ДОРОГІ ДРУЗІ! ЗІ СВЯТОМ УСВІДОМЛЕННЯ ІСТИНИ! ЗІ СВЯТОМ, ЯКИЙ НАСТУПАЄ У КОЖНОГО В СВІЙ ЧАС, АЛЕ У ВСІХ ВІН ЄДИНИЙ З УСІМА! СПАСИБІ всім Творінням ЗА ДИВО УСВІДОМЛЕННЯ ІСТИНИ!

 Р.S. Ця стаття, як і всі мною написані, це тільки спроба зосередити, наблизити, відкрити людині шлях до її природи, до її споконвічного стану, який вона так успішно забула, втілюючись в чотиривимірності. Але працювати над усвідомленням ЄДНОСТІ, а значить Вознесінням Себе і Планети повинна сама людина. До Христосвідомості призводить ТІЛЬКИ ВНУТРІШНЯ РОБОТА. Ніякі активації, куплені на так званих семінарах, ніякі зовнішні джерела не зможуть витягти людину до її Вищого Призначення. Тільки внутрішня постійна Праця! Себе не обдуриш! ВОЗНЕСІННЯ В П'ЯТИВИМІРНІСТЬ - ЦЕ ПЕРЕХІД В ІСТИННИЙ СТАН, що значить у СТАН Безумовної любові, без розділень, без перешкод, без обмежень. Не буває шляху до себе через неприйняття чогось або кого б то не було! Тільки Любов, Подяка, Відкритість - ось єдино вірні КЛЮЧІ ДО ДЖЕРЕЛА, До ВИЩОГО СЕРЦЯ, ДО БОГА! Немає слів в чотиривимірному світі, які б могли передати той Істинний Стан, який Відомий кожній людині, але забутий.              

  З ЛЮБОВ'Ю, МАРІЯ. 11 березня - 5 квітня 2013 року.

http://rariya.livejournal.com/

Переглядів: 1087 | Додав: Mariya | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0