Обрій Серця

Четвер, 28.03.2024, 21:28

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2013 » Листопад » 22 » ЖИТИ ВОЛЕЮ
19:20
ЖИТИ ВОЛЕЮ

  жити за волею

Жити за Волею Бога означає бути Єдиним з Усім Творінням! Дихати, Мислити, Споглядати в Єдиному Ритмі Буття, за Єдиним Законом, на Благо і Процвітання Всього! 

І ОСЬ В МИТЬ РОЗП’ЯТТЯ! ІСУС ВІДПУСТИВ ТЕ, ЩО ЄДНАЛО ЙОГО З БОЖЕСТВЕННИМ РИТМОМ, ДОЗВОЛИВ  СОБІ ПІРНУТИ В РОЗПОДІЛ, У ТРЬОХВИМІРНУ МАТЕРІЮ. 

 Дозволити завдати шкоди, навіть собі – означає відійти від СВОЄЇ ПОВНОТИ, ВІД ІСТИНИ, ВІД БОГА! На якийсь час Він СПРИЙНЯТТЯМ ВИЙШОВ З СЕРЕДИНИ НА ЗОВНІ! Все навколо побачив відірваним від себе, тобто став людиною з земним трьохвимірним сприйняттям. Це відбулось для того, щоб Чаша Суспільної Свідомості прийшла до Нульової Точки. Щоб на Землі наступила ТИША!.. Нуль!.. Нічого! Момент небуття!..

Кожен рівень суспільної свідомості являє собою певну єдину систему, яка підтримується, тобто існує завдяки встановленим параметрам і законам, певній координаційній силі. Саме народженння в трьохвимірній системі дає можливість забути саму суть існування. Завдяки такому експерименту свідомості, трьохвимірна система під назвою планета Земля відірвалась від свого координатора, Свого Вищого Водійства, припустивши в собі (тобто в своїй системі) певний здвиг парадигми, намацавши інший шлях розвитку подій. Земна суспільна свідомість прийшла до своєї крайньої точки сприйняття, за якою людство могло (це не могло допуститись) опуститись до нижчого способу існування (люди не були тваринами, але щось схоже могло з ними відбутись в випадку підчинення свідомості усіх людей, тому що у нових координаторів були такі плани). Та все ж таки ВИЩИЙ СУСПІЛЬНИЙ ДУХ не дозволив людській істоті перетворитись в те, чим вона повністю не являється, і саме це дозволило сукупності всіх систем під назвою ВСЕСВІТ, втілити на Землю те Зерно, яке відродить всю систему і налагодить механізми буття на Землі рухатись в вірному напрямку. В напрямку процвітання, ЗЦІЛЕННЯ.

 Але ж до Ісуса приходили і Пророк Ілля, і Мойсей, Будда, були й ті Високі сутності, про яких мало відомо. Це особистості, які Своїм сприйняттям підтримували рух буття всередині багатовимірної системи, що має назву - Галактична Свідомість. Та тепер відбулось втілення тієї ТОЧКИ СПРИЙНЯТТЯ, що знаходиться за межами Галактики, ТОЧКИ СПРИЙНЯТТЯ, що вміщає в себе ВЕСЬ ВСЕСВІТ - ким ми люди і являємось по своїй суті з самого початку. Отже відбувся прихід ЦІЛІСНОЇ ІСТОТИ, того, ким являється людина до проникнення в трьох-чотирьохвимірну реальність. Свідомість Хреста, тобто Всесвітньої Свідомості, АЛЕ З УСІЄЮ ПОВНОТОЮ, БЕЗ ЗАБУТТЯ, З УСІМ РОЗУМІННЯМ, ЩО ТАКЕ ВСЕСВІТ. З ЦІЛІСНОЮ СВІДОМІСТЮ ТВОРЦЯ.

 Та, щоб на мить забути, ким є насправді, потрібно дозволити знищити проявлене тіло, ніщо інше не могло понизити вібраційну систему Цілісного Ісуса. І саме цей момент дав можливість Хрестові зустрітись з тим, з ким поєдналась суспільна свідомість людства. Зустрітись, Усвідомити всю Важливість такого ходу подій і тим самим відобразити поєднання найвищої точки сприйняття з її найнижчим проявом. Висока Любов, а отже найпотужніша Сила Вселенська прийняла  як частину свого існування, як частину тієї самої любові все, що було уже створено у свідомості людства до моменту приходу Хреста, все те, чого найбільше боялась людина. Прийняла - значить Полюбила, втілила Вібрацію Любові в найнижчий рівень буття планети Земля. В найнижчий астральний рівень, який залякане людство важало реальністю.

І з цього Моменту Пісочний Годинник Буття на Землі почав рух в Протилежний Бік! Тобто почалось життя, повне хаосу. Проходження останньої ділянки полярності перед зустріччю з ПОВНОТОЮ! Відмотування намотаного клубка!

Розмотування Вузлів відбувалося впродовж двох тисяч років за лінійним часом, що також  супроводилосяі піднесенням, так званим Індивідуальним Вознесінням.  І такі Індивідуальні Вознесіння поступово відкривали і давали Силу суспільній свідомості набувати повноти для Вознесіння всієї планети Земля.

 І ось ЛЮДСТВО – В ПОВНІЙ ВОЛІ, готове до ПОВНОГО ОДУХОТВОРЕННЯ! ВСІ КАРМІЧНІ ВУЗЛИ РЕІНКАРНАЦІЙ РОЗМОТАНІ! Людські тіла ГОТОВІ ДО НАПОВНЕННЯ, тому що пройшли всі процеси підготовки до ВЕЛИКОГО ПОЄДНАННЯ Тіла, Душі і ДУХУ! А, отже, до Повної Трансформації, до ХРИСТОСВІДОМОСТІ.

 Наша Сонячна Система, і наша планета – особливе МІСЦЕ У ВСЕСВІТІ! Вона ніби відгороджена від всього Всесвіту. І Життя в Ній протікає не так, як в інших системах. Биття пульсу життя в нашій системі відбувалось   в особливому, своєму порядку. Це був ЕКСПЕРИМЕНТ   СВІДОМОСТІ!

Після того, коли на ЦЮ ТЕРИТОРІЮ БУЛО ПРИНЕСЕНО ЦІЛІСНУ ІСТОТУ СВІТЛА (ми знаємо ЇЇ як Ісуса Христа), – ІСТОТУ, КОТРА ЖИЛА ЄДИНИМ ЗАКОНОМ ВСЕСВІТУ, а не тим, що існував на невеликій експериментальній території, РИТМ ЖИТТЯ на Землі ПОЧАВ ЗМІНЮВАТИСЬ!

Це безкінечна тема, якої незабаром будуть торкатись і вчені Землі. Дві тисячі років на завершення Експерименту під назвою – життя в трьох-чотирьохвимірному просторі! ДАЛІ – ПЕРЕХІД ДО ІСТИННОГО ЖИТТЯ – ЖИТТЯ В ЄДНОСТІ! І саме такий Експеримент і його Вдале Завершення ДОЗВОЛЯЄ ПОЯВИТИСЯ НОВОМУ ТВОРІННЮ! ВІДБУВАЄТЬСЯ ПЕРЕХІД В ЦЕ НОВЕ ТВОРІННЯ! 

Ісус Христос навіть у той час Жив у Радості. Він завжди СМІЯВСЯ, в будь-якій ситуації був у Рівновазі і Гармонії! Чому? А тому що ВІН БАЧИВ УСЮ КАРТИНУ ДІЙСНОСТІ, а не ту обмежену реальність, котру споглядали всі навколо. 

Чому ж інші не бачили того, що бачив ІСУС? А тому, що ІСУС БУВ У ДУСІ – ТОБТО В ЄДНОСТІ З УСІМ ВСЕСВІТОМ! ВІН БУВ ЗАВЖДИ УСІМ! ВІН бачив кожну людську істоту – як ЦІЛІСНУ СУТНІСТЬ ВСЕСВІТУ, ЧАСТИНА ЯКОЇ ПРОСТО ПРОХОДИТЬ ПЕВНИЙ ДОСВІД СВІДОМОСТІ на певній території реальності!

Що ж воно таке ОДУХОТВОРЕННЯ людини?.. Це-поступове ПОЄДНАННЯ ІЗ СВІДОМІСТЮ, котра ОХОПЛЮЄ ВСЕ ШИРШУ ДІЙСНІСТЬ аж до ПОВНОЇ ЄДНОСТІ З УСІМ СУЩИМ! Жителі планети Земля дійсно прийшли з різних систем і галактик. Але всі ми – з Єдиного Джерела. І поступове НАПОВНЕННЯ ДУХОМ відбувається саме з Рідних Космічних Систем. Таким чином обмежене сприйняття розширюється до рівня сприйняття Планетарного, далі – Галактичного, далі – Всесвітнього. А далі – ДО ОСВОЄННЯ НОВОГО ПРОСТОРУ, НОВОГО БУТТЯ.

 Перед знищенням Тіла Ісуса, ДУХ ЙОГО ВИЙШОВ З ТІЛА, тому що ОДУХОТВОРЕНЕ ТІЛО НЕМОЖЛИВО ЗНИЩИТИ НІЧИМ. Воно повне життя, Живе в Ритмі і Гармонії з Богом, Отримує і Віддає Енергію Творіння, Трансформує, зцілює всі пошкодження. І в МИТЬ Виходу Духу, Ісус став звичайною смертною людиною і побачив світ людськими очима. І тому прозвучали слова: «Отче, чому ТИ ПОКИНУВ МЕНЕ?!» В ту ж мить Свідомість Трьохвимірну було вигнано з фізичного тіла (ми знаємо, що списом було вбито  фізичне тіло Ісуса).

І от тут почалась містерія.      Коли ІСУС вийшов з Тіла, ВІН ЗМІГ ПРИЙТИ ДО САМОГО ПОЧАТКУ ТВОРІННЯ, ТИМ САМИМ ДАТИ СИЛУ НАШІЙ ЗЕМЛІ ПРОНИКНУТИСЬ ВСЕСВІТНЬОЮ СИЛОЮ ВОЛІ БОГА! З ПОВЕРНЕННЯМ ЙОГО ДО ТІЛА – ВІДБУЛОСЬ ПРОНИКНЕННЯ БОЖЕСТВЕННОГО РИТМУ! ТО ПОЧАТОК ПОВЕРНЕННЯ БЛУДНОГО СИНА (ЦІЛОЇ СИСТЕМИ БУТТЯ, ЩО БУЛА ВІДДІЛЕНА ВІД ДІЙСНОСТІ),СИСТЕМИ СВІДОМОСТІ!      

На місці Воскресіння Ісуса Христа ДІЄ ПОСТІЙНИЙ ПОРТАЛ ЖИВОТВОРЯЩОГО ВОГНЮ.

P.S.   Отже всі люди Землі створили особливе середовище, в якому стало можливе повернення до ВЛАСНОЇ СУТІ, тобто поступовий ВИХІД З КОЛЕСА САНСАРИ до АБСОЛЮТНОЇ ЄДНОСТІ. Тільки це відбувається поступово, трансформація простору і підняття свідомості, розширення поступово прийшло до кульмінації. Все НАБУВАЄ ЦІЛІСНОСТІ, все і всі! 

ЦІЛУЮ ТВОЄ ЧОЛО, ЖИТЕЛЮ ПЛАНЕТИ ЗЕМЛЯ!

 З Любов’ю, Марія Воробець.

09.09.2013

Пояснення від журналіста, автора і редактора газети "Слово Христове", Анатолія Чабана:


Увечері Сьомого січня цього року всю душу Марії Воробець сколихнула святість Різдва Христового. Не зчулася, як її древня душа згадала свої свої попередні життя і Єрусалим часів пришестя Ісуса Христа, коли вона була втілена в тілі вірменської дівчини Лейли. Вже тодї її душа була просвітленою, бо, як ми розповідали в попередньому номері газети, Лейма розломила і їла один хліб з Ісусом Христом, тобто увірувала і всім серцем сприйняла Його Вчення. Однак священнослужителі  віками привчали народ, що прийде Месія-Спаситель, визволить всіх від гріха – і заснує Царство Боже на Землі. Лейма таж свято вірила в це. І от Він прийшов. Чому ж не сідає на трон? Не царює? Чому Його, такого всесильного, здатного творити божественні чудеса, схоплюють і ведуть розпинати поруч з розбійниками? Лейма піднімається в юрбі за Ним на Голгофу і все ще сподівається, що Він розметає своїх мучителів – і таки зацарює... Але ж ні! Його таки розпинають, і Він конає на хресті, як простий смертний. І заволала її душа. Але ж Він – Син Божий! Чому дозволив, аби розіп’яли? Чому помер? Який же смисл його приходу?... Ці та інші подібні питання мучили душу Лейми під час її втілень в різних людях впродовж майже двох тисяч літ. І от духовно окріпла, збагачена і дозріла в тілі Марії Воробець ця Душа згадала свої душевні потрясіння на Голгофі і полинула туди, щоб ще раз пережити побачене, осягнути таємний Божественний смисл того Дійства. І ось які Істини відкрив тепер їй Дух Святий.

Переглядів: 518 | Додав: Mariya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0